Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 231
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χρειαζεσαι και controller η απλα μπορείς να τους βαλεις πανω mouse και keyboard ?

Εγώ του έχω βάλει ένα Xbox 360 χειριστήριο.

Λογικά δεν έχει θέμα και με ποντίκι πληκτρολόγιο

Δημοσ.

παραλίγο να το τσιμπήσω και εγώ αλλά με λίγο ψάξιμο είδα ότι πετσοκόβει το παιχνίδι σε σχέση με το να το τρέξεις στο pc. ειδικά σε ΑΑΑ τίτλους ξεχάστε το . αν εχετε κοντα το pc σας στην τηλεοραση , η σύνδεση με hdmi είναι μονόδρομος . 

• Moderators
Δημοσ.

παραλίγο να το τσιμπήσω και εγώ αλλά με λίγο ψάξιμο είδα ότι πετσοκόβει το παιχνίδι σε σχέση με το να το τρέξεις στο pc. ειδικά σε ΑΑΑ τίτλους ξεχάστε το . αν εχετε κοντα το pc σας στην τηλεοραση , η σύνδεση με hdmi είναι μονόδρομος . 

Δεν ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση.

Αν το παιχνίδι πετσοκόβεται, τότε το setup είναι λάθος.

Δημοσ.

Δεν ισχύει αυτό σε καμία περίπτωση.

Αν το παιχνίδι πετσοκόβεται, τότε το setup είναι λάθος.

Το έχεις το μηχάνημα? 

Διαβασα review χρηστών που το έχουν αλλά και από διάφορα site και όλοι λένε το ίδιο ... σε τίτλους όπως witcher, call of duty , battlefield κτλ υπάρχει μεγάλο lag και διαφορα προβλήματα στην απεικόνιση  ...  αν παίζεις indie games  κατά κύριο λόγο οκ.... 

• Moderators
Δημοσ.

Το έχεις το μηχάνημα? 

Διαβασα review χρηστών που το έχουν αλλά και από διάφορα site και όλοι λένε το ίδιο ... σε τίτλους όπως witcher, call of duty , battlefield κτλ υπάρχει μεγάλο lag και διαφορα προβλήματα στην απεικόνιση  ...  αν παίζεις indie games  κατά κύριο λόγο οκ.... 

Ναι, το έχω.

Input lag υπάρχει, αλλά όχι σε τραγικό βαθμό. Αν έχεις κάνει σωστό setup, maximum να σε φορτώνει με 15ms παραπάνω. Εγώ δεν έχω δει πάνω από 10ms, συνήθως είμαι στα 5-7ms και όλα αυτά ενώ το pc μου είναι συνδεδεμένο με το Link μέσω powerline. Σε κάθε περίπτωση αν θες να παίζεις competitive multiplayer games, τότε δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση.

Αν υπάρχουν προβλήματα στην απεικόνιση τότε το setup είναι λάθος. Όταν λέω setup, εννοώ συνδεσμολογία, router, ports κλπ. Όσοι λένε ότι δεν έχουν καλό performance/απεικόνιση, έχουν κάνει λάθος σετάρισμα. Στην χειρότερη περίπτωση, ρίχνεις λίγα γραφικά και κερδίζεις σε performance.

Ενδεικτικά, πριν κανά δίμηνο έκανα το δεύτερο playthrough μου στο Shadow of Mordor αποκλειστικά στο Steam Link με άψογο performance και με full γραφικά.

• Like 6
Δημοσ.

Αντε τωρα, ψαχνουμε και για powerline. Καμμια φτηνη και αξιοπιστη προταση απο χρηστη steamlink; (Malthador κ.α.)

• Like 1
Δημοσ.

Μας έχετε καταστρέψει... Όχι άλλες προσφορές!! :-D  Ευτυχώς έχω htpc στο σαλόνι και δεν το χρειάζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...