XMorsX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Gaming ahva με υψηλό refresh rate και gsync.
firepc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Gaming ahva με υψηλό refresh rate και gsync. Ναι αλλα ο ts γραφει αυτο " Το μόνο που θέλω stadar είναι να είναι ultrawide 34''. 2
Zaytsev Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ουτε προκειται να υπαρξει οθονη χωρις προβληματα οπως επισης δεν υπαρχουν περιφερειακα χωρις προβληματα. Ε όταν δίνεις 4ψηφιο ποσό για την αγορά, δεν είσαι διατιθέμενος να παίξεις λοττο, για αυτό συμφώνησα με την επιλογή του να περιμένει να βελτιωθούν τα panel. Δείχνει σύνεση κάτι που δεν είναι και το πιο στάνταρ χαρακτηριστικό του σημερινού καταναλωτή Λίγο off-topic, απλά να κάνω μια διευκρίνιση.... Οθόνες στην κατηγορία που έψαχνε ο Athanassios, υπάρχουν και είχαν προταθεί. Όμως, θεωρήθηκαν ακριβές. Τώρα, ο καθένας καθορίζει το "ακριβό" με τα δικά του κριτήρια. Εγώ, θεωρώ ακριβό το να παίζω ρουλέττα με την ποιότητα ενός προϊόντος που κοστίζει κοντά 1000€ και θα το κρατήσω >5 χρόνια. Απλά ορισμένες φορές, θέλουμε το καλύτερο, το θέλουμε φθηνά και το θέλουμε τώρα. Ε, σε αυτή την περίπτωση, ας μπει στη διαδικασία της ρουλέττας, διαφορετικά, ας βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη.
firepc Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Λίγο off-topic, απλά να κάνω μια διευκρίνιση.... Οθόνες στην κατηγορία που έψαχνε ο Athanassios, υπάρχουν και είχαν προταθεί. Όμως, θεωρήθηκαν ακριβές. Τώρα, ο καθένας καθορίζει το "ακριβό" με τα δικά του κριτήρια. Εγώ, θεωρώ ακριβό το να παίζω ρουλέττα με την ποιότητα ενός προϊόντος που κοστίζει κοντά 1000€ και θα το κρατήσω >5 χρόνια. Απλά ορισμένες φορές, θέλουμε το καλύτερο, το θέλουμε φθηνά και το θέλουμε τώρα. Ε, σε αυτή την περίπτωση, ας μπει στη διαδικασία της ρουλέττας, διαφορετικά, ας βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη. Οι οθονες που προταθηκαν θεωρηθηκαν ακριβες?????? what?????Ο ιδιος ο αθανασιος δεν ζητουσε οθονη των 1000€ ή κανω λαθος?
Zaytsev Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Οι οθονες που προταθηκαν θεωρηθηκαν ακριβες?????? what????? Ο ιδιος ο αθανασιος δεν ζητουσε οθονη των 1000€ ή κανω λαθος? Προτάθηκαν και άνω των 1000€ Αν και ο λόγος που την απέρριψε, ήταν η έλλειψη G-Sync και όχι το κόστος: http://www.insomnia.gr/topic/624700-οθόνη-για-gaming-1000-€/page-5#entry55236476 1
Fulgore Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Gaming ahva με υψηλό refresh rate και gsync. Και το ξαναγραφω τι σχεση εχουν τα παραπανω με τις Ultrawide οθονες που ενδιαφερουν(καλως ή κακως)τον ts?Εχει καποια λογικη να προτεινουμε διαφορετικα πραγματα απο αυτα που θελει ο αλλος?Καταλαβαινω πολυ καλα το σκεπτικο σου και γιατι προτεινεις το εν λογω Monitor(αν και πλησιαζει απο Ελλαδα τα χρηματα του Eizo δυστηχως)αλλα δεν ειναι επι του παροντος θεματος(εκτως αν αλλαξει γνωμη ο ενδιαφερομενος και το πει αν και δεν το βλεπω). Λίγο off-topic, απλά να κάνω μια διευκρίνιση.... Οθόνες στην κατηγορία που έψαχνε ο Athanassios, υπάρχουν και είχαν προταθεί. Όμως, θεωρήθηκαν ακριβές. Τώρα, ο καθένας καθορίζει το "ακριβό" με τα δικά του κριτήρια. Εγώ, θεωρώ ακριβό το να παίζω ρουλέττα με την ποιότητα ενός προϊόντος που κοστίζει κοντά 1000€ και θα το κρατήσω >5 χρόνια. Απλά ορισμένες φορές, θέλουμε το καλύτερο, το θέλουμε φθηνά και το θέλουμε τώρα. Ε, σε αυτή την περίπτωση, ας μπει στη διαδικασία της ρουλέττας, διαφορετικά, ας βάλει το χέρι βαθειά στην τσέπη. Γιαυτο ακριβως και του προταθηκαν και φθηνοτερες οθονες και μαλιστα με επισημα σοβαρα(για δεδομενα οθονων)service απο LG,Dell και Samsung που εχουν την καλυτερη υποστηριξη στην Ελλαδα ,αλλα τελικα απαντηση δεν πηρανε απο τον συμφορουμιτη που αναφερεις ουτε στο τι Pc πηρε(αν πηρε),ουτε σε τι οθονη πηρε(αν πηρε). Για κατι τετοιες περιπτωσεις ειναι που προσωπικα ελαχιστα πλεον συμμετεχω σε θεματα αναβαθμισεων υπολογιστων και εν μερη και οθονων,γιατι οι περισσοτεροι μαλλον μας (τα λιγα παιδια που ασχολουνται και αφιερωνουν χρονο να βοηθησουν τους αλλους)δουλευουν ψιλο γαζι.... Προτάθηκαν και άνω των 1000€ Αν και ο λόγος που την απέρριψε, ήταν η έλλειψη G-Sync και όχι το κόστος: http://www.insomnia.gr/topic/624700-οθόνη-για-gaming-1000-€/page-5#entry55236476 Προταθηκαν οθονες αναλογα με το τι ζητησε παντως,οχι κοιταξαμε ποια ειναι ακριβοτερη και την προτειναμε.Για στις αρχες δεν ηταν καν σιγουρος αν θα τον βολευαν οι Ultrawide οθονες και κοιταζε μεχρι 2560x1440p 144hz gsync(που εκει υπηρχαν και αρκετες φθηνοτερες επιλογες)αλλα τελικα προτιμησε ο ιδιος τις ακριβοτερες Ultrawide αφου ειδε μια HP σε κοντινο του μαγαζι. 1
Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Αυτη η οθονη οπως και η αναλογη της Acer εχτος απο τα θεματα της πρωτης γενιας curved uw πανελ (αρκετο light bleeding που γινεται αντιλυπτο παντου σε σκοτεινες σκηνες ) εχουν παρουσιασει αρκετα θεματα στο να παιξουν στα 100 fps (που διαφημιζουν οτι παιζουν ) oi 2 uw με gsync ειναι ακομα μεγαλυτερο ρισκο στο να πετυχεις ανεκτο απλα κομματι (ουτε καν καλο) απο της ΑΗVA 1
Atreidis Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα, εγώ φίλε μου έχω την συγκεκριμένη οθόνη και έχω να σου πώ τα εξής... Με την κάρτα σου θα πρέπει να περιορίσεις αρκετά τα settings των παιχνιδιών αλλά αν πας σε 1070 θα την ευχαριστηθείς. Τώρα με HDMI καλώδιο ξέχνα το Gsync και η οθόνη περιορίζετε στα 50Hz οπότε το Display Port είναι μονόδρομος. Θα πρέπει να δεις τι παιχνίδια παίζεις και αν παίζουν σε 3440x1440 (π.χ. το DOTA 2 θέλει ένα custom patch για να "παίξει"). Η οθόνη πιάνει αρκετό χώρο πάνω στο γραφείο. Για light bleeding που λένε δεν έχω δεί κάτι τόσο ενοχλητικό μάλιστα είναι λιγότερο από μια 27 LG IPS. Από προσωπική χρήση μπορώ να πω ότι την έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ και τα παιχνίδια αποκτούν άλλη αίσθηση. Αυτά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα