Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θέλω να αγοράσω την οθόνη του τίτλου και θέλω να μου πείτε εάν ξέρει κάποιος από που να την πάρω όσο το δυνατόν πιο φτηνά.

Στο skroutz λέει ότι έχει φτάσει χαμηλότερη τιμή 733 ευρώ.

https://www.skroutz.gr/s/8417369/Asus-Rog-Swift-PG348Q.html

Επίσης επειδή δεν ΄΄σκαμπάζω΄΄ και πολλά από οθόνες γιατί δεν έχω την εμπειρία από πολλά μοντέλα είμαι ανοικτός στις προτάσεις σας για να δω και άλλα μοντέλα.

Ευχαριστώ

post-226465-0-18439900-1480369670_thumb.jpeg

Δημοσ.

Λαθος ειναι τα 733ευρω του σκρουτζ.

Επισης στα χρηματα αυτα οι καλυτερες οθονες ειναι αυτη και απο Acer η γνωστη predator.

Δεν υπαρχουν αλλες οθονες στην κατηγορια αυτη 

https://www.amazon.co.uk/Acer-34-Inch-X34A-Curved-Monitor/dp/B01DOIFV12/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1480371427&sr=1-2&keywords=acer+predator

Δημοσ.

και η samsung c34f791 με freesync 100hz που ερχεται το δεκεμβριο

Και ποιες Amd καρτες θα σηκωνουν αυτη την αναλυση και τα hz?Οι ανυπαρκτες?

Επισης υπεθεσα οτι για να ενδιαφερεται για την οθονη του τιτλου μαλλον θα εχει nvidia αρα και παλι δεν θα τον ενδιαφερει η εν λογω Samsung.

Καλου κακου ας μας πει ποια καρτα γραφικων εχει να ξερουμε.

• Like 1
Δημοσ.

Και ποιες Amd καρτες θα σηκωνουν αυτη την αναλυση και τα hz?Οι ανυπαρκτες?

Επισης υπεθεσα οτι για να ενδιαφερεται για την οθονη του τιτλου μαλλον θα εχει nvidia αρα και παλι δεν θα τον ενδιαφερει η εν λογω Samsung.

Καλου κακου ας μας πει ποια καρτα γραφικων εχει να ξερουμε.

Την προσθεσα στις καλυτερες οθονες που υπαρχουν.

Το γεγονος οτι δεν υπαρχουν τωρα δυνατες amd καρτες, δεν σημαινει οτι χανει η οθονη αυτη την αξια της

• Like 1
Δημοσ.

Γεια σας. Θέλω να αγοράσω την οθόνη του τίτλου και θέλω να μου πείτε εάν ξέρει κάποιος από που να την πάρω όσο το δυνατόν πιο φτηνά.

Στο skroutz λέει ότι έχει φτάσει χαμηλότερη τιμή 733 ευρώ.

https://www.skroutz.gr/s/8417369/Asus-Rog-Swift-PG348Q.html

Επίσης επειδή δεν ΄΄σκαμπάζω΄΄ και πολλά από οθόνες γιατί δεν έχω την εμπειρία από πολλά μοντέλα είμαι ανοικτός στις προτάσεις σας για να δω και άλλα μοντέλα.

Ευχαριστώ

Δεν σκαμπαζεις τπτ απο οθονες που λες, αλλα τυχαια εβαλες την πιο ακρηβη οθονη του κοσμου.. μαλιστα...

Δεν μας λες ουτε το budget, ουτε το συστημα σου, ουτε αν εισαι σιγουρος οτι θες να πας σε ultrawide.

Αλλο ενα shitposting οπως τα 2 προηγουμενα που ζητουσανε οθονες των 1000€ , γραφτηκαν 8 με 10 σελιδες προτασεων και πολλες συμβουλες και τελικα οι τυποι εξαφανιστηκαν

• Like 2
Δημοσ.

Δεν σκαμπαζεις τπτ απο οθονες που λες, αλλα τυχαια εβαλες την πιο ακρηβη οθονη του κοσμου.. μαλιστα...

Δεν μας λες ουτε το budget, ουτε το συστημα σου, ουτε αν εισαι σιγουρος οτι θες να πας σε ultrawide.

Αλλο ενα shitposting οπως τα 2 προηγουμενα που ζητουσανε οθονες των 1000€ , γραφτηκαν 8 με 10 σελιδες προτασεων και πολλες συμβουλες και τελικα οι τυποι εξαφανιστηκαν

Αν και δεν αναφέρεσαι σε εμένα καθότι δεν συμμετείχα στα συγκεκριμένα topic, ο Αθανάσιος τουλάχιστον ανέφερε πολλάκις ότι δεν θα προχωρήσει σε αγορά γιατί δεν υπάρχει αυτή την στιγμή οθόνη χωρίς προβλήματα σε αυτή την κατηγορία, και θα περιμένει να βελτιωθούν τα panel.

Προσωπικά Την βρήκα πολύ συνετή απόφαση και για αυτό την θυμάμαι.

Δημοσ.

Αν και δεν αναφέρεσαι σε εμένα καθότι δεν συμμετείχα στα συγκεκριμένα topic, ο Αθανάσιος τουλάχιστον ανέφερε πολλάκις ότι δεν θα προχωρήσει σε αγορά γιατί δεν υπάρχει αυτή την στιγμή οθόνη χωρίς προβλήματα σε αυτή την κατηγορία, και θα περιμένει να βελτιωθούν τα panel.

Προσωπικά Την βρήκα πολύ συνετή απόφαση και για αυτό την θυμάμαι.

Ουτε προκειται να υπαρξει οθονη χωρις προβληματα οπως επισης δεν υπαρχουν περιφερειακα χωρις προβληματα.

• Like 1
Δημοσ.

Ουτε προκειται να υπαρξει οθονη χωρις προβληματα οπως επισης δεν υπαρχουν περιφερειακα χωρις προβληματα.

Σωστό, αλλά έχει σημασία και ο λόγος προβληματικού περιφερειακού/συνολικά διαθέσιμα. Από ότι λέγεται στα forum (υπερβολές? περίπτωση που φωνάζουν όσοι έχουν πρόβλημα μόνο και έτσι ακούγονται περισσότερο? Δεν ξέρω και δεν μπορώ να το εξακριβώσω με κάποιο τρόπο), είναι πιο πιθανό να πάρεις προβληματική οθόνη από ότι μια χωρίς προβλήματα. Ε όταν δίνεις 4ψηφιο ποσό για την αγορά, δεν είσαι διατιθέμενος να παίξεις λοττο, για αυτό συμφώνησα με την επιλογή του να περιμένει να βελτιωθούν τα panel. Δείχνει σύνεση κάτι που δεν είναι και το πιο στάνταρ χαρακτηριστικό του σημερινού καταναλωτή

Δημοσ.

Αφου λοιπον βλεπει καποιος οτι οντως υπαρχει αυτος ο φοβος,υπαρχουν και φθηνοτερες ultrawide οθονες που τουλαχιστον δεν θα κλαιει τα χρηματα του οπως με τα αλλα gaming monitor και δεν θα τον περιοριζουν και απο πλευρας καρτας γραφικων λογω sync τεχνολογιας.Το ειχαμε αναφερει αλλωστε και αυτο αλλα....

Βεβαια στο παρον θεμα που ειμαστε βλεπω και εγω αυτο που περιγραφεται παραπανω,δηλαδη ενα ενδιαφερομενο ο οποιος εχει ανοιξει ενα θεμα για οθονη και ενω μπαινει στο forum δεν συμμετεχει στο θεμα που ανοιξε πραγμα καθολου θετικο.

Εγινε αλλωστε και χαρακτηριστικο σχολιο παραπανω.

Δημοσ.

Πρώτα απ΄ όλα το πότε θα μπορέσω να μπω να συμετέχω στη συζήτηση που άνοιξα είναι δική μου δουλειά. Δεύτερον κάρτα γραφικών έχω την gtx 780. Σε λίγο καιρό θα κάνω αναβάθμιση πάλι σε nvidia και μάλλον για 1070 (ή καλύτερη). Το ανώτερο που μπορώ να δώσω είναι 1300 ευρώ. Τελευταία οθόνη άλλαξα πριν 7 χρόνια οπότε εάν είναι να πάρω κάτι να μου κρατίσει χρόνια. Εαν πάρω την predator και την έχω χωρίς gsync και freesync αντίστοιχα θα δουλεύει σωστά? Το μόνο που θέλω stadar είναι να είναι ultrawide 34''. 

Για το μέλλος παραπάνω που είπε ότι έχω ξανανοίξει το ίδιο θέμα με οθόνες μάλλον με μπερδεύει με άλλον.

Δημοσ.

2 αλλα ατομα ειχαν ανοιξει παρομοιο θεμα με το δικο σου.

@mike299, Πες τον φιλο σου τον αθανασιο, οτι και το 2025 θα υπαρχουν προβληματικα κομματια, που αν θα σου τυχουν θα κανεις οτι και σημερα. Θα το στελνεις πισω και θα ζητας αλλο

Δημοσ.

Ο ίδιος που πουλάει την predaton που έβαλε ο φίλος παραπάνω πουλάει και την asus rog στις 550 λίρες. Είναι έμπιστο να την πάρω από εκεί? 

https://www.amazon.co.uk/ASUS-Curved-PG348Q-3440x1440-monitor/dp/B01A9EN4YU/ref=aag_m_pw_dp?ie=UTF8&m=A14PKSSGQC7YWE

https://www.amazon.co.uk/Acer-34-Inch-X34A-Curved-Monitor/dp/B01DOIFV12/ref=sr_1_2?s=computers&ie=UTF8&qid=1480371427&sr=1-2&keywords=acer+predator

Δημοσ.

Και η asus και η Acer είναι καλές οθόνες αν δε σου κάτσει προβληματική. Στις 27" 144hz ahva η Acer έχει λίγο καλύτερο qc, και η x34a είναι νεότερο της asus, οπότε μάλλον θα το προτιμούσα. Σιγουρέψου ότι έχει gsync.

Πάντως τελικά θα προτιμούσα τη ViewSonic xg2703-gs με τα ανώτερα color presets της, refresh rate και qc.

Δημοσ.

Και η asus και η Acer είναι καλές οθόνες αν δε σου κάτσει προβληματική. Στις 27" 144hz ahva η Acer έχει λίγο καλύτερο qc, και η x34a είναι νεότερο της asus, οπότε μάλλον θα το προτιμούσα. Σιγουρέψου ότι έχει gsync.

Πάντως τελικά θα προτιμούσα τη ViewSonic xg2703-gs με τα ανώτερα color presets της, refresh rate και qc.

Που κολλαει η viewsonic που δεν ειναι Ultrawide με τις παραπανω ultrawide οθονες που αναφερθηκαν?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...