sainakos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ...Δυστυχώς όπως όλοι έχουμε προσέξει κυκλοφορούν πολλές αγγελίες που έχουν ως σκοπο να ειτε να εξαπατήσουν είτε να κερδοφορησουν εις βάρος μελών-αναγνωστών...βλέπουμε άκυρες αγγελίες..βλέπουμε ίδιες αγγελίες από διαφορετικά ατομα με μηδενικές αξιολογησες Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο αντίστοιχο θρεντ πάντως πιστεύω ότι θα ηταν χρήσιμο (αν εγκρίνουν βέβαια οι διαχειριστές) να ποσταρονται ΕΔΩ ολες αυτές οι απάτες-αγγελίες Ευχαριστώ
spy94 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Είναι όρος του site ότι δεν σχολιάζουμε αγγελίες οπότε η πρότασή σου μάλλον απορρίπτεται.. Η αλήθεια είναι ότι ο καθένας έχει διαφορετική γνώμη για το ποια είναι υπερτιμημένη και ποια όχι οπότε δύσκολο να βγει άκρη..
sainakos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Το ξέρω ότι λογικά θα απορριφθεί αλλά έχουν γυρίσει τα μυαλά μου με αυτά που βλέπω Ελπίζω Μην την πατήσει κάποιος κ ιδιως κάνας πιτσιρικάς
spy94 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ε έτσι είναι μπορεί εξαπατηθεί ένας πιτσιρικάς αλλά μπορεί και να εξαπατήσει.Ο καθένας ας πάρει τα μέτρα του.Εξάλλου μεταχειρισμένο παίρνεις.Ίσως πάρεις κάτι φαινομενικά φθηνό και χαλάσει σε 10 μέρες και κάτι ακριβό και σου βγάλει 5 χρόνια.Πότε είσαι κερδισμένος?Θέλω να πω ότι όλα είναι σχετικά..
Hal9000 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Οποιοδήποτε παρατήρηση για αγγελία, μόνο με αναφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις