sunnouko Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα! Έχω Windows 10 και δεν ανταποκρίνεται η γραμμή εργασιών. Δεν ανοίγει ούτε η έναρξη, ούτε η αναζήτηση, ούτε τα εικονίδια της μπαταρίας, του wifi, της γλώσσας και της ώρας/ ημερομηνίας. Έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει ή τι μπορώ να κάνω για να το διορθώσω;
jeandoumpier Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Λογικά έχει κλειδώσει η γραμμή εργασιών σου... Ή πάτησε τα πλήκτρα Win(δηλαδή αυτό) ταυτόχρονα με το i για να μπεις στις ρυθμίσεις ή άν δεν μπαίνει ούτε έτσι πήγαινε ο Υπολογιστής μου, και πάνω στις επιλογές δίπλα από το ''Αρχείο'' έχει ''Υπολογιστής'' .Πατάς εκεί και βλέπεις την επιλογή ''Άνοιγμα ρυθμίσεων''. Εκεί, πας ''Εξατομίκευση'', --> ''Γραμμή Εργασιών'' και κάνεις Ανενεργό το ''Κλείδωμα της γραμμής εργασιών''.
heros Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τώρα τελευταία, μου το έχουν κάνει και μένα μαλλιστα σε φρεσκες εγκαταστάσεις..., δεν δουλεύει ή γραμμή εννοείται οποιοδήποτε κλικ σε εικονίδιο της δεν κανει τιποτα και ούτε το πληκτρο των windows στο πληκτρολόγιο καταφέρνει να εμφανίσει το μενού των windows (tiles,etc..) Μάλλιστα δεν τρέχει κανένα πρόγραμμα ούτε καν κλείνει απο το κουμπι on/off μονο reset...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα