Προς το περιεχόμενο

Aλλαγή στο Nova GO και τη μετάδοση αγώνων Super League για όσους δεν βρίσκονται σε δίκτυο Forthnet

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλεπω απεχθεια και μισος προς τις πρακτικές της Nova (και του OTE) για τις Go υπηρεσιες τους.

Αν αυτο προκυπτει απο καποιον νομιμο χρήστη που του κάνουν τη ζωη δυσκολη ολοι αυτοι οι περιορισμοι τοτε δεκτο καθε παραπονο.

Αν ομως αυτο προκυπτει απο τον πειρατη/τσαμπατζη που δεν μπορει να κλεβει πια ευκολα ή δε μπορει να κλεβει καθόλου μάλλον δε θα έπρεπε να μιλαει καθολου...

Εγω πχ πληρωνω κανονικά συνδρομή Nova για το πατρικό μου γιατι ο πατέρας μου ειναι φαν και δε του χαλαω το χατήρι και αν καμια φορα θελω να δω καποιο ματς το εβλεπα από το iPad μου (στο δικο μου σπιτι εχω συνδεση ΟΤΕ). Τερμα αυτο τώρα σε εναν καθ' ολα νόμιμο χρήστη και πελάτη τους εδώ και χρόνια.

Ακριβως στην ιδια κατηγορια με σενα ανηκω και εγω. Εχω τη νοβα στο πατρικο μου για τον πατερα μου και εβλεπα απο το ταμπλετ τον αγωνα και εγω, τωρα τερμα..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θεωρώ ότι η υπηρεσία NovaGo δημιουργήθηκε ως παροχή για τους συνδρομητές των εταιρειών Forthnet και Nova. Οι δύο εταιρίες ήσαν πρωτοπόρες στον τομέα τους στην Ελλάδα.

Ωστόσο, όμως, τόσο η οικονομική κρίση, όσο και ο ανταγωνισμός τους αναγκάζει να υπαναχωρήσουν και να περιορίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Αδικείται πολύς κόσμος, αλλά εν τέλει ισχύει αυτό που λέω σε όσες εταιρίες μου τηλεφωνούν για να με πείσουν να γίνω συνδρομητής στα κανάλια τους...

"Δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν έχω διαθέσιμο χρόνο. Ο χρόνος αυτός υπάρχει μόνο για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας και τους συνταξιούχους."

Εκεί ακριβώς έχουν περιορίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους. Εκεί ακριβώς θα περιοριστεί και το αγοραστικό τους κοινό.

Επεξ/σία από teogin
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντι να βγαλουν φθηνοτερα και ευελικτα πακετα πανε να τα κανουν ακριβοτερα

πχ εγω που βλεπω μονο τους αγωνες της ομαδας μου να μπορω πληρωνω μονο αυτο

Oσο κανουν τετοιες αλχημειες τοσο πιο γρηγορα θα βαλουν λουκετο

Σε streaming και παρανομες συνδρομες θα καταφυγει ο κοσμος

και θα χασουν και τους πελατες του internet και τηλεφωνιας

Επεξ/σία από adi32

Όποιος δε θέλει δε βάζει . Ή κάθε εταιρία κάνει επενδύσεις βάση συγκεκριμένου νομοθετικού πλαισιου και καλα κάνει και προστατεύει την επένδυση της. Ή Ελλαδα έχει ένα από τα ακριβότερα περιβάλλοντα να αναπτυχθεί ή επιχειρηματικότητα στον τομεα των τηλεπικοινωνιών ... Το κρατος θέλει αβυσαλεο φπα, το ρεύμα είναι αρκετά ακριβο και διάφορα άλλα θέματα όπως ή γνώμη του δήμου για αναπτυξη οπτικών ινών κτλ ... Όσο κρατάνε τον ότε δεσμιο θα ζουν και οι άλλοι πάροχοι ... Αν τον λύσουν και πουλήσει όπως θέλει... Δεν θα μεινει τίποτα όρθιο

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απογοητευμένος συν-συνδρομητής. Έβλεπα κανένα ματσάκι τα Σ/Κ, τώρα απλά θα το ρίξω πάλι στο streaming. Βλέπω το παλικάρι που μοιραζόμαστε την σύνδεση να την αναλαμβάνει εξολοκλήρου μόνος του.

Οι άνθρωποι είναι απλά τραγικοί και επιτρέψτε μου, τελείως καραγκιόζηδες.

Εσύ και το παλικάρι μοιράζεστε καταχρηστικά την σύνδεση και είναι αυτοί τραγικοί και καραγκιόζηδες που το έκοψαν;

Επεξ/σία από dali13gr
  • Like 2

Αλλοι εχουν στην τιμη αυτη το full πακετο και οταν τους το ειπα να μου το δωσουν κι εμενα αρνηθηκαν

Όταν θα λήγει το συμβόλαιό σου, να τους τηλεφωνήσεις και να ζητήσεις την διακοπή του. Τότε να δεις τι θα σου δώσουν και τι παπάδες θα σου τάξουν... (μιλάω από προσωπική εμπειρία)

• Like 1

Το χαζό στην ιστορία είναι ότι με αυτό το μέτρο υπάρχουν περιπτώσεις που ο ίδιος ο κάτοχος του πιάτου δε θα μπορεί να χρησιμοποιεί το GO εντός του σπιτιού (αν δεν έχει τηλέφωνο στη Forthnet), ενώ κάποιος άλλος που έχει τηλέφωνο στη Forthnet μπορεί να συνεχίσει να μοιράζεται το GO μια χαρά!

Φυσικά, αυτό ισχύει και για την Cosmote, αλλά με μία μεγάλη διαφορά: ο πραγματικός κάτοχος του πιάτου μπορεί να πάρει μία sim Cosmote και να μπορεί, έστω, να χρησιμοποιήσει το GO του όπως θέλει ο ίδιος. Αντιθέτως, στο Nova αν δεν έχεις τηλέφωνο Forthnet δεν μπορείς να κάνεις τίποτα για να έχεις ελευθερία χρήσης μέσα στο σπίτι σου.

Και το χειρότερο από όλα αυτά, είναι ότι τελικά όλο αυτό δεν καταπολεμά πραγματικά την πειρατεία! Άρα ο σκοπός είναι περισσότερο να κερδίσουν κάποια σύνδεση τηλεφώνου Forthnet, παρά πραγματικά να καταπολεμήσουν το πρόβλημα του sharing και της πειρατείας.

• Like 3

Το ίδιο κάνει και ο ote tv και μάλιστα αν έχεις το κινητό root δεν ανοίγει καν η εφαρμογή λέγοντας πως ανιχνεύθηκε root στην συσκευή,το ίδιο με jailbreak σε iOS ,και αν συνδέσεις εξωτερική οθόνη σε πετάει έξω ακόμα και σε λαπτοπ...αρε Ελλαδάρα!!!!

OTE TV Go σε galaxy s7 edge με samsung τηλεόραση μου κάνει share screen και το βλέπω στην TV. Δοκιμασμένο βγάζω και βιντεάκι στο επόμενο ματς τσουλου να δείτε!

Απογοητευμένος συν-συνδρομητής. Έβλεπα κανένα ματσάκι τα Σ/Κ, τώρα απλά θα το ρίξω πάλι στο streaming. Βλέπω το παλικάρι που μοιραζόμαστε την σύνδεση να την αναλαμβάνει εξολοκλήρου μόνος του. 

Οι άνθρωποι είναι απλά τραγικοί και επιτρέψτε μου, τελείως καραγκιόζηδες.

Και εσύ τζαμπατζής όμως.

Το ίδιο κάνει και ο ote tv και μάλιστα αν έχεις το κινητό root δεν ανοίγει καν η εφαρμογή λέγοντας πως ανιχνεύθηκε root στην συσκευή,το ίδιο με jailbreak σε iOS ,και αν συνδέσεις εξωτερική οθόνη σε πετάει έξω ακόμα και σε λαπτοπ...αρε Ελλαδάρα!!!!

Τελικα θελεται η οχι ασφαλεια και νομιμοτητα ρε παιδια;

τη μια γκρινιαζεται για πειρατια κλπ και την αλλη που δεν σας αφηνουν να την κανεται...

ωχ μισο...φοραμε κρανος στη μηχανη αλλα περναμε με κοκκινο φαναρι...καταλαβα.

δεν το λεω σε εσενα προσωπικα.

Δεν πρέπει να έχεις MB στον OTE. Είπα και πιο πάνω. Μπαίνεις 10 δευτερόλεπτα με hotspot από το δηλωμένο κινητό σου, κάνει την αναγνώριση (δεν χρειάζεται καν να δεις κάτι)

θέλει hotspot απο το δηλωμένο κινητο σου με Mb από οτε όμως κ οχι hotspot με wifi από άλλο δίκτυο,

οπότε πρέπει να ανανεώνεις mb καθε μηνα κ ας μην τα χρησιμοποιείς.

Απο τη στιγμη που η υπηρεσια παρεχεται ΔΩΡΕΑΝ, μπορουν να κανουν οτι θελουν. Ειναι βεβαια τραγικοι που δεν αφηνουν rooted συσκευες να "τρεξουν" NOVA GO αλλα.... ειπαμε ΔΩΡΕΑΝ! ΑΝ ΘΕΣ το χρησιμοποιεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...