Mau-Maus Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι τραγικοί, όταν την υπηρεσία την δίνουν δωρεάν σε κινητά Κ σε ταμπλετ δεν θέλουν εσύ να στείλεις την εικόνα με το root κινητό σου στην τηλεόραση, τόσο απλό! Ασχέτως πως υπάρχει τρόπος να το κάνεις.. Επίσης τόσο απλός..
Mi_ka Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 η γενική ποιότητα υπηρεσίας της Νοβάς είναι αντίστοιχη του πρωταθλήματος που καλύπτει.... ΄το πρωταθλημα ειναι στην νοβα μεχρι το 2019 ...με ποιότητα Hali Definition - ω πόσο θέλω να τους βάλω βέμβα στο Master τους να μην μείνει κολυμπυθρόξυλο με το θράσος να πασσάρουν τόσο συχνά για high definition κάτι που μοιάζει με PAL 16:9 1024x576 σε upscaled εκτέλεση προφανώς λόγω φτηνότερων Van - μα για στραβούς μας έχουν @%$^!!! και μέχρι πρότινος ζητάγανε και high definition διόδια για αυτό το χάλι να &^%& μέσ@!! 1
speedman_26 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 ...με ποιότητα Hali Definition - ω πόσο θέλω να τους βάλω βέμβα στο Master τους να μην μείνει κολυμπυθρόξυλο με το θράσος να πασσάρουν τόσο συχνά για high definition κάτι που μοιάζει με PAL 16:9 1024x576 σε upscaled εκτέλεση προφανώς λόγω φτηνότερων Van - μα για στραβούς μας έχουν @%$^!!! και μέχρι πρότινος ζητάγανε και high definition διόδια για αυτό το χάλι να &^%& μέσ@!! δεν εχει σχεση με καναλια του εξωτερικου αλλα επειδη εχει λιγοτερα καναλια η νοβα το hd που εχει ειναι καλυτερο απο του οτε
Mi_ka Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 δεν εχει σχεση με καναλια του εξωτερικου αλλα επειδη εχει λιγοτερα καναλια η νοβα το hd που εχει ειναι καλυτερο απο του οτε δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο πΟΤΕς αλλά η κοροϊδία του να παίζει κανάλι "HD" αγώνα σε HD κανάλι και να μην είναι ομάδες του πάτου της ΣούπερΝτούπερΛίγκας που έχουν καβατζωμένη και να βλέπω ότι η εικόνα πονάζει "upscaled" και τα μάτια μου είναι καλά και αυτοί μου τα δείχνουν θολά ε νυσάφι - καλομάθαμε και με το υπερακριβής παραγωγής εγγλέζικο πρωτάθλημα βλέπεις αλλά μου ανάβει τα λαμπάκια το "καικαλάHD" που μοστράρουν για τα Sprotοκάναλα και είναι συνήθως, μούφα
speedman_26 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Ε εκεί στην Αγγλία είναι μπροστά εδώ το bt sport εκπέμπει και σε 4k αλλά είναι μεγάλη αγορά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα