batman_gardiki Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 σχεδόν με κάθε πάτημα του ποντικιού μου βγαζει απο http://el.reimageplus.com/land/ αυτό... Windows 7 Επισκευή Η/Υ Πληροφορίες Συστήματος:Το μηχάνημά σας λειτουργεί κανονικά: Windows 7Το Reimage PC Repair είναι συμβατό με το λειτουργικό σας Έναρξη Λήψης Χρόνος Λήψης: Λιγότερο από ένα λεπτό Κατασκευαστής: Reimage Σχεδιασμένο για: Windows XP, Vista , 7 , 8 , 8.1 & 10 Κατεβάστε το PC Repair Utility για να σαρώσετε και να ταυτοποιήσετε τυχόν Σφάλματα τωνWindows Windows 7. Ενημερώστε τον Η/Υ σας και εξαλείψτε πιθανές απειλές: Σαρώστε τον Η/Υ σας για σφάλματα των Windows με ένα κλικ Αφαιρέστε Ιούς και επιδιορθώστε την βλάβη που προκλήθηκε Αφαιρέστε κάθε Κακόβουλο Λογισμικό από τον Η/Υ σας τι έχει γίνει; τι φταίει; έχω θέμα με τον σκληρό μου που είναι εγκατεστημένα τα windows (είναι έτοιμος για αντικατάσταση) και μου λέει συχνά ότι δεν έχω τα αυθεντικά αλλά σήμερα μου κάνει το παραπάνω και όταν πατάω κάτι με το ποντίκι ανοίγει πρώτα αυτό και μετά προχωράω. λέτε να έχει σχέση ή λύνεται αλλιώς;
Xristaras12 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 τρέξε το malwarebytes(οχι την προ εκδοση) ,κάνε πλήρη σκανάρισμα του δίσκου και δες αν θα στο ξαναβγάλει. 1
vavoom Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 τρέξε το malwarebytes(οχι την προ εκδοση) ,κάνε πλήρη σκανάρισμα του δίσκου και δες αν θα στο ξαναβγάλει. Επίσης, να δοκιμάσεις και το SuperAntiSpyware (έχει και free έκδοση), που είναι κι αυτό αρκετά αποτελεσματικό. Κάποιο cookie ή κάτι παρόμοιο έχει αποθηκευθεί και σου πετάει αυτή τη βλακεία ή κάτι εγκατέστησες που είχε "παρελκόμενα". 2
batman_gardiki Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 με το malwarebytes λύθηκε το προβλημα
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Σβήσε όμως το link μην το πατήσει κανένας άθελά του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα