rafa1919 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα στο Forum. Θα ήθελα μία απάντηση από όποιον έχει πρόσφατη "εμπειρία" σχετικά με το ερώτημα που αναφέρω στον τίτλο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
rafa1919 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Technicolor TG788vn v2 με το VoIP, σωστά;Δίνει κάποιο ΖΤΕ ή όχι;
Alxnks Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 στον αδερφο μου παντως εχει δωσει zyxel VGM 1312-B10D 1
panos30x Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εγω εχω το termiclo αλλα τωρα εχω το tp link w9980
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 zyxel δινει η wind.η forthnet δεν εχει δωσει. η forthnet δινει technicolor 589 συνυθωςπου ειναι το ιδιο με το 788 αλλα χωρις τις voip θυρες.αυτο για το vdsl.συντομα αν οχι ηδη θα δινει το technicolor 5336 αν θυμαμαι καλα που ειναι σαν το 5136 που δινει για το adsl αλλα ειναι και vdsl. 1
spacecowboy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 πριν 10 μερες εκανα αιτηση (vdsl) το technicolor 5336 μου στειλαν (απαισιο rooter) μαλλον το ιδιο θα παρεις και εσυ
2MikronS Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Τα technicolor ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει γενικως. Χειροτερα και απο τα ZTE, τα οποια τα καινουργια που δινουν δεν ειναι καθολου κακα, απλα εχουν κακη φημη απο παλαιοτερα μοντελα.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 πριν 10 μερες εκανα αιτηση (vdsl) το technicolor 5336 μου στειλαν (απαισιο rooter) μαλλον το ιδιο θα παρεις και εσυ ναι λογικα τα 589 πρεπει να εχουν τελειωσει στα shops οποτε το 5336 θα παρει καποιος εκτος αν εχει ξεμεινει κανα 589. Τα technicolor ειναι οτι χειροτερο κυκλοφορει γενικως. Χειροτερα και απο τα ZTE, τα οποια τα καινουργια που δινουν δεν ειναι καθολου κακα, απλα εχουν κακη φημη απο παλαιοτερα μοντελα. εχουν μεγαλη σταθεροτητα τα technicolor και ενα τεραστιο cli που μπορει καποιος να κανει πολλα.οποτε η technicolor τα δινει customized σε παροχους που βεβαια τα κλειδωνουν.βεβαια στα απλα μοντελα το ασυρματο δεν ειναι οτι το καλυτερο.γενικως το μεγαλο του πλεονεκτημα ειναι η σταθεροτητα του παρα τα τεχνικα χαρακτηριστικα του. 1
2MikronS Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Ολα σταθερα ειναι τωρα πια φιλε πουλινε και τα μηχανακια αυτα ειναι για κλαματα εντελως. ΔΕΝ υπαρχει σταθερο μοντεμ αλλα καλη γραμμη και καλη συμβατοτητα μεταξυ μοντεμ και dslam. Σε μενα το technicolor (και σε πολλους αλλους που εχω δει κατα καιρους) κανει ολο αποσυνδεσεις. Και δε το λεω για αυτο τον υποκειμενικο λογο που συμβαινει σε μενα, αλλα αντικειμενικα ειναι οτι χειροτερο εχω δει ποτε.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 το σταθερο ειναι παντα αναλογως την γραμμη.αν η γραμμη ειναι μια χαρα ναι ειναι σταθερα.αν η γραμμη ειναι χαλια δεν ειναι ολα σταθερα Ολα σταθερα ειναι τωρα πια φιλε πουλινε και τα μηχανακια αυτα ειναι για κλαματα εντελως. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα