malthampoukos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Παρήγγειλα το παραπάνω κινητό στα 203 ευρώ από gearbest. To έχει κανείς?? Ξέρετε τι παίζει με την ελληνική γλώσσα όταν γράφεις πχ, την rom και τις κινεζιές?
chios Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τι εννοείς με την ελληνική γλώσσα όταν γράφεις;; Εσύ πρώτα παραγγελνεις και μετά ρωτάς;
malthampoukos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω αν στην προεγκατεστημένη rom υποστηρίζεται η ελληνική γλώσσα, στο messenger πχ. Ξέρω πάντως πως υπάρχει μία και είναι εντάξει αλλά δεν ξέρω ακόμα που να την βρω. Τι εννοείς με την ελληνική γλώσσα όταν γράφεις;;Εσύ πρώτα παραγγελνεις και μετά ρωτάς; Με 200 ευρώ προσφορά για τέτοιο κινητό παίρνεις το ρίσκο να έχεις κάνει και πατάτα όταν η προσφορά θέλει λίγο για να λήξει . Έτσι κι αλλιώς η leeco έρχεται ελλάδα σε λίγους μήνες οπότε σίγουρα θα παίξει και ελληνική rom σε λίγους μήνες
chios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αν έχει ελληνικά όλες οι εφαρμογές θα είναι στα ελληνικά, τώρα αν δεν έχει λογικά όλες θα είναι στα αγγλικά και το messenger. Αν ξέρεις αγγλικά δεν υπάρχει πρόβλημα το τηλέφωνο είναι πολύ ωραίο και τούμπανο από χαρακτηριστικά.
malthampoukos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δεν με νοιάζει το μενού, απλά δεν θέλω να γράφω greeklish. Αν έχει κάποιος επαφή με leeco μπορεί να μου λύσει την απορία, αν υποστηρίζεται η ελληνική γλώσσα γραφής και αν υπάρχει καμιά rom και που, αν και μέχρι να φτάσει στα χέρια μου, έχω καιρό ακόμα
chios Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τι σχέση έχει το μενού με την γλώσσα γραφής;; εννοείται ότι μπορείς να γράψεις ελληνικά, έχει στο play store δεκάδες πληκτρολόγια που έχουν ελληνικά.
saruman123 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Εγώ που έχω Redmi(Αγγλικό)Ελληνικά γράφω κανονικά. Με το πληκτρολόγιο Go
malthampoukos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Κάτι πιο σημαντικό τους είπα να το δηλώσουν ως 20 ευρώ δώρο στο gearbest με Netherlands Registered και μου ήρθε αυτή η απάντηση Unfortunately we cannot declare goods at a lower value than what the item is truly worth. We are sorry for this inconvenience. We regret that we cannot under declare goods due to customs laws or guarantee that our customers will not have to pay import tax. However, we will always strive to ensure that customers do not incur further costs and will always choose the best shipping solution possible for the destination country that the customer has chosen. Τι σημαίνει αυτό? Θα πληρώσω φόρο??
turbat0s Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Σημαίνει ότι θα αναγράψουν στο πακέτο την πραγματική αξία (ως όφειλαν βέβαια), οπότε απλά μεγαλώνει η (μικρή γενικά αλλά υπαρκτή) πιθανότητα επιβολής τελωνειακού ελέγχου.
james01gr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 εφόσον έχεις επιλέξει να το φέρεις με ταχυδρομείο, το πιθανότερο είναι να μην περάσεις τελωνείο. το να γράφει την αξία πάνω στο δέμα δεν είναι πάντα κακό. δηλώνεται για να είναι σίγουρος ο αποστολέας πως δεν θα χαθεί το δέμα και ίσως και για λόγους ασφάλειας. ακόμη και εάν περάσει τελωνείο θα πληρώσεις ΦΠΑ και τα έξοδα εκτελωνισμού που θα μπορείς να τα κάνεις και μόνος σου εάν θα έχεις μια ημέρα να ασχοληθείς. εάν το φέρνεις με κούριερ αλλάζει η ιστορία και το τελωνείο είναι σιγουρότατο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα