Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά  που συμμετέχετε.

Το 7 σε θέμα μπαταρίας υστερεί πολύ σε σχέση με 7edge αλλά και 6s plus ...

Για μένα παίζει μεγάλο ρόλο και το μέγεθος της οθόνης και δεν θα πήγαινα σε 4.7 πάλι ..( είχα το 6s)

Όποτε 1η επιλογή το 7edge και 2η το 6s plus από εμένα ...

Πώς σου φάνηκε η μπαταρία του 6s ? Διαβάζω οτι η μπαταρία του 7 είναι λίγο καλύτερη από του 6s. Ισχύει ;

Εφόσον σε ενδιαφέρουν πολύ οι γρήγορες αναβαθμίσεις και γενικώς έρχεσαι ήδη από περιβάλλον Nexus γιατί δεν πας απ' ευθείας σε Pixel? 

Είχα την εντύπωση οτι δεν είναι ακόμα διαθέσιμο το Pixel για την Ελλάδα. To έβγαλε η google για την Ελλάδα ;

Εγω αυτο που απορω ειναι πως δεν παιζει ρολο το μεγεθος του iphone 7 σε σχεση με του 6s plus.Αγαπητε το 6s plus απο πλευρας διαστασεων ειναι σχεδον οσο κινητα 5.7-5.9ιντσων δεν ειναι καθολου βολικη συσκευη για χρηση με το ενα χερι.

Συμφώνω. Το 6s+ θεωρώ πως είναι αρκετά μεγάλο σε μέγεθος αν και προσωπικά δεν με ενοχλεί και τόσο.

Είναι μεγάλο το ποσο που δίνεις

Πάρε το 1+3Τ και τα υπόλοιπα τα τρως σε ταβέρνες :)

χαχα. Όπως είπα και στο αρχικό πόστ, σκεφτομουν να πάρω το 3, αλλά άλλαξα γνώμη όταν ανακοινώθηκε το 3Τ. Πιστεύω οτι στα 440 ευρώ το 3Τ δεν αξίζει. Το 1+3 θα το προτιμούσα, αλλά δυστυχώς η onePlus το σταμάτησε.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συμπαθητικό είναι το moto z play αλλά αν δίνεις μέχρι 600 ευρώ οκ,αν και προσωπικά θα περίμενα να δω το pixel αν σε κόβει τόσο το θέμα update,θα κοιτούσα one plus σίγουρα και asus zenfone 3 ή deluxe,γενικά ο κάθε ένας βάζει ότιβρει με το budget σου και φαντάζεται τι θα ήθελε,προσωπικά δε θα πήγαινα σε samsung σε hot brands που λέω θα περίμενα το pixel ή θα πήγαινα στο htc 10 μου αρέσει η ποιότητα της htc.

• Like 1
Δημοσ.

Σήμερα το s7 edge και το Htc M10 αποτελούν τις καλύτερες επιλογές.  Θα έβαζα και το iphone 7, αλλά 4,7 ίντσες και ανάλυση           1334 x 750  :(

Αν δεν μιλάμε μόνο για σήμερα,  το Pixel kai to επερχόμενο s8  μάλλον θα αξίζουν την προσοχή. Όμως εκεί ανεβαίνουμε στο budget. 

Δημοσ.

Από μπαταρία το 6s σε σχέση με το 7 έχει πολύ μικρή διαφορά φίλε μου ...

Εγώ το 6αρι το φόρτιζα δυο φορές την ημέρα ...

Εννοείται ότι εξαρτάται τη χρήση που του κανείς όμως έτσι ;

Σε γενικές γραμμές η μπαταρία τους δεν είναι ικανοποιητική

Δημοσ.

Σήμερα το s7 edge και το Htc M10 αποτελούν τις καλύτερες επιλογές.  Θα έβαζα και το iphone 7, αλλά 4,7 ίντσες και ανάλυση           1334 x 750  :(

Αν δεν μιλάμε μόνο για σήμερα,  το Pixel kai to επερχόμενο s8  μάλλον θα αξίζουν την προσοχή. Όμως εκεί ανεβαίνουμε στο budgeδεν

το ακουσαμε και αυτο εδω μεσα ! θες να πεις οτι δεν εχει καλη αναλυση το iphone 7? 

Δημοσ.

το ακουσαμε και αυτο εδω μεσα ! θες να πεις οτι δεν εχει καλη αναλυση το iphone 7? 

Θέλει να πει πως δεν είναι και η καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω το 6s plus και είναι κινητήρα. Όμως επειδή υπάρχει στην λίστα το νεότερο 7 εννοείτε πως θα πας σε αυτό. Γρηγορο, υπέροχα ηχεία, άψογη κάμερα.... έχει 2 ώρες περισσότερες αντοχή από το απλό 6s δηλαδή σε μπαταρία φτάνει στα όρια του 6s plus όποτε μην ανυσηχεις εκεί. Τέλος τα galaxy εντελώς προσωπικά τα βγάζω έξω λόγο λογισμικου(προσωπική προτίμηση). Όλα αυτά που λένε για τις οθόνες είναι μικρότητες πιστεύω. Μην λέμε ότι το iPhone δεν έχει καλή οθόνη απλά τα αλλά έχουν καλύτερη ανάλυση και το προσεχείς μόνο όταν τα βάλεις δίπλα δίπλα. Χρησημοποιω iPhone 5 χρόνια και ποτέ δεν με ενόχλησε η οθόνη.

Δημοσ.

Θέλει να πει πως δεν είναι και η καλύτερη.

Η πιο ρεαλιστικη απεικόνιση ειναι πιστεύω αλλα απόψεις να υπάρχουν και κραξιματακι για τα iphone το οποιο δεν θα καταλάβω ποτε! Συγνώμη για το offtopic!

ts οποιο και να παρεις S7 htc 10 iphone 7 θα εισαι αψογα οπως ειπε και καποιος φιλος ακόμα

Δημοσ.

Μας κοροιδευεις αγαπητε?Ξερεις τι αναλυση εχει το Iphone?HD ready,κοινως 720p και ζηταει ενα καρο χρηματα.

Να το εγραφε καποιος για το Iphone SE να το καταλαβω αλλα στο μικροτερο Iphone δικαια και πεφτει κραξιμο και αυτο γιατι εχεις μια Samsung η οποια σου βγαζει στο ιδιο σχεδον μεγεθος κινητο(s7)με μεγαλυτερη οθονη,καλυτερο panel και μεγαλυτερη μπαταρια και αυτονομια.

Θελει να εχει το iphone μικρη αναλυση?Ας του φτιαξουν την καταραμενη αυτονομια μπαταριας.

• Like 2
Δημοσ.

Μας κοροιδευεις αγαπητε?Ξερεις τι αναλυση εχει το Iphone?HD ready,κοινως 720p και ζηταει ενα καρο χρηματα.

Να το εγραφε καποιος για το Iphone SE να το καταλαβω αλλα στο μικροτερο Iphone δικαια και πεφτει κραξιμο και αυτο γιατι εχεις μια Samsung η οποια σου βγαζει στο ιδιο σχεδον μεγεθος κινητο(s7)με μεγαλυτερη οθονη,καλυτερο panel και μεγαλυτερη μπαταρια και αυτονομια.

Θελει να εχει το iphone μικρη αναλυση?Ας του φτιαξουν την καταραμενη αυτονομια μπαταριας.

Φιλε fulgore θα σσυμφώνησω μαζι σου για την μπαταρια αλλα.μεχρι εκει! Το ξερω οτι εχει 720p?και? Μιλαμε για iphone δεν μετρανε τα νουμερα οπως ας πουμε 2 gb ram κτλπ(που υπάρχουν ατομα που δενε έχουν ιδεα και λενε οτι το android που εχει 4gb ειναι καλυτερο ξερω γω)

Προσωπικα την βρισκω άψογη την αναλυση του οταν το εχω στα χερια μου και το δουλευω!!

Δημοσ.

Το iphone θεωρώ και εγώ οτι ναι μεν η ανάλυση είναι HD αλλά η οθόνη είναι αρκετά εντυπωσιακή. Το θέμα με την μπαταρία όμως είναι απαράδεκτο. Στο αμέρικα κυκλοφορούν με μπαταριοθήκες για να επιβιώσουν μέσα στη μέρα.

Δημοσ.

Φιλε fulgore θα σσυμφώνησω μαζι σου για την μπαταρια αλλα.μεχρι εκει! Το ξερω οτι εχει 720p?και? Μιλαμε για iphone δεν μετρανε τα νουμερα οπως ας πουμε 2 gb ram κτλπ(που υπάρχουν ατομα που δενε έχουν ιδεα και λενε οτι το android που εχει 4gb ειναι καλυτερο ξερω γω)

Προσωπικα την βρισκω άψογη την αναλυση του οταν το εχω στα χερια μου και το δουλευω!!

Δεν καταλαβατε τι εννοω.Η αναλυση αυτη υπαρχει απο εποχες Iphone 6 δηλαδη 3 κινητα κολλημενα σε αναλυση Hd ready.Για τον ιδιο επισης λογο εφαγε κραξιμο που κρατησε και το ιδιο design κιολας το εν λογω κινητο.Βαλε και τις σφαλιαρες με τον αποθηκευτικο χωρο(θες παραπανω χωρο,χρυσοπληρωσε τον)οπως πλεον και την απουσια θυρας ακουστικων και εδεσε το γλυκο.

Συγνωμη κιολας που σχολιαζουμε σε τεχνολογικο forum και πρεπει να γραφονται και 2-3πραγματα παραπανω.

Τουλαχιστον και με τετοια μπαταρια αλλα πλεον και με κομμενα specs σε σχεση με το Plus μοντελο ας το κοστολογει αναλογα,οχι 820ευρω επισημη τιμη κυκλοφοριας. 

Επισης για αυτους που λενε για τα specs σε Android 

Iphone 6plus 1gb ram

Iphone 6splus 2gb ram

iphone 7 plus 3gb ram

Αλλα και για την μπαταρια δεν πειραζει,ολους τους εχει σκεφτει η αγαπημενη μας εταιρια(ή μπορει να το κανει και επιτηδες για να πουλησει αυτα).

http://www.apple.com/shop/product/MGQM2LL/A/iphone-6-6s-smart-battery-case-white

Δημοσ.

Προσωπικά δεν με ενοχλεί η ανάλυση του iphone, εφόσον κάθεται καλά στο μάτι.

Έριξα μια ματιά στο anandtech και βλέπω οτι το iphone 7 τα πάει καλύτερα σε θέματα μπαταρίας ακόμα και από το s7. Όσον αφορά την αυτονομία σε εφαρμογές γραφικών (games κτλ) υπάρχει αισθητή διαφορά στην αυτονομία. Από την άλλη δεν παίζω πολλά παιχνίδια και δεν με  ενοχλεί.

Αυτό με το itunes με ξενερώνει λιγάκι. Δουλεύω κυρίως με Linux και είδα οτι μπορείς να ανοίξεις όλο το file system χωρίς να μπερδευτείς με itunes. Άρα ίσως να υπάρχει λύση για το "εμπόδιο" του itunes.

Εφόσον μου λέτε οτι και η μπαταρία του 7 είναι αρκετή, τότε μένει μόνο το θέμα των updates. Τι ξέρουμε για τα updates από μεριάς samsung ? Ο φίλος στην προηγούμενη σελίδα αναφέρει οτι το πολύ να πάρει ακόμα 2. Αληθεύει φαντάζομαι λόγω ιστορικού της samsung

Εμφανισιακά μου αρέσουν και τα δύο, λιγο περισσότερο όμως το edge.

Δημοσ.

... Τι ξέρουμε για τα updates από μεριάς samsung ? ...

- αργούν πολύ προς διάθεση

- δύο εκδόσεις (το πολύ) όπως αναφέρθηκε, οτιδήποτε άλλο θα'ναι έκπληξη

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...