Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Τις τελευταίες μέρες ψάχνω για καινούριο κινητό. Μέγιστο bugdet 600 - 650 ευρώ.

Η χρήση του κινητού είναι η εξής : το 90% της ημέρας λείπω από το σπίτι και είμαι με 4G στη δουλειά, κανένα 2-3ωρο μουσική στο spotify, browsing, emails καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, λίγο twitter και instagram και youtube  για λίγα λεπτά. Παιχνίδια παίζω, αλλά σπάνια, ίσως καμιά φορά όταν είμαι σπίτι.

Στο μάτι έχω βάλει τα εξής :

1) s7 edge

2) iphone 7

3) iphone 6s plus

Σκεφτόμουν να πάρω το 1+3 αρχικά, αλλά με το 3Τ άλλαξα γνώμη και δεν σκοπεύω να πάρω 1+ κινητό για τώρα.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι : α) software updates , β) μπαταρία : για τη χρήση που αναφέρω να μου φτάνει η μπαταρία από το πρωί στις 9 που φεύγω από το σπίτι μέχρι τις 7 που θα γυρίσω, γ) επιδοση σε βάθος χρόνου, αφού και τα 3 κινητά είναι top αυτή τη περίοδο.

Να σημειώσω οτι δεν σκοπεύω να κάνω root, jaillbreak κτλ. Θέλω να αγοράσω κινητό και για τα επόμενα 3-4 χρόνια να μην ασχοληθώ ξανά. Πιο πολύ κλίνω προς s7 edge και iphone 7, αλλά με βάζει σε σκέψεις η μπαταρία του iphone. Θα φτάνει για τη χρήση που κάνω ;

Αυτή τη στιγμή έχω το Nexus 5, το οποίο ακόμα και σήμερα το βρίσκω άριστο από επιδόσεις και οθόνη, αλλά η μπαταρία του δεν κρατάει και ψάχνω συνέχεια φορτιστή ή power bank μετά τη 1 το μεσημέρι.

Τι έχετε να πείτε ; Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο κινητό, είμαι ανοικτός σε προτάσεις.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

το s7 θα παρει 2  updates ακομα,τα iphone και ιδικα το 7 εχει πολυ ακομα αλλες 3 νομιζω τουλαχιστον.Δες και HTC 10 Huawei Nexus 6P kai Honor 8 ειναι φθηνο για τα σπεκς του

Δημοσ.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις απαντήσεις σας

το s7 θα παρει 2  updates ακομα,τα iphone και ιδικα το 7 εχει πολυ ακομα αλλες 3 νομιζω τουλαχιστον.Δες και HTC 10 Huawei Nexus 6P kai Honor 8 ειναι φθηνο για τα σπεκς του

Αυτό με προβληματίζει για το s7. Θα πάρει σύντομα update για nougat και μέτα από 1+ χρόνο θα πάρει ίσως ακόμα ένα, ενώ το iphone 7 θα πάρει updates για 3 χρόνια ακόμα λογικά. Για Nexus 6P  δεν το σκέφτομαι. Με το που ήρθε το pixel, φαίνεται πως κλείνει ο κύκλος για τα Nexus. Tα υπόλοιπα που αναφέρεις τα έχω στο νου μου, αλλά το edge νομίζω είναι καλύτερο και δεδομένου οτι μπορώ να διαθέσω περισσότερα χρήματα από 400 ευρώ, το edge φαίνεται να είναι καλύτερη επιλογή.

Απ'οσα αναφέρεις, μαλλον το S7 Edge, όπως και το HTC 10 που γράφτηκε πιο πάνω.

πάρε οποίο σ αρέσει εμφανισιακά όλα σ αυτά τα λ7 εργαλεία είναι

Ναι μάλλον το edge πάρω. Όπως αναφέρθηκε πιο πάνω, το s7 θα έχει updates για κανένα χρόνο μονο ακόμη. Από την άλλη έχει πολύ καλή μπαταρία και σίγουρα  καλύτερη του iphone 7. Θα έχει updates όμως για περισσότερο καιρό.

Πιστεύετε οτι με τη χρήση που αναφέρω στο ποστ, θα φτάνει η μπαταρία του iphone 7 για μια μέρα ; Αν ναι θα προτιμούσα το iphone 7, λόγω updates. Αν από την άλλη είναι στο όριο, τότε καλύτερα το edge. Ποια η γνώμη σας ;  

Δημοσ.

Καλά ούτε και με το edge σκοπεύω να ασχοληθώ με τόση λεπτομέρια  :P

Έχει κανείς το 7αρι ? Η μπαταρία του πως σας φαίνεται ?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Τις τελευταίες μέρες ψάχνω για καινούριο κινητό. Μέγιστο bugdet 600 - 650 ευρώ.

Η χρήση του κινητού είναι η εξής : το 90% της ημέρας λείπω από το σπίτι και είμαι με 4G στη δουλειά, κανένα 2-3ωρο μουσική στο spotify, browsing, emails καθ' όλη τη διάρκεια της μέρας, λίγο twitter και instagram και youtube για λίγα λεπτά. Παιχνίδια παίζω, αλλά σπάνια, ίσως καμιά φορά όταν είμαι σπίτι.

Στο μάτι έχω βάλει τα εξής :

1) s7 edge

2) iphone 7

3) iphone 6s plus

Σκεφτόμουν να πάρω το 1+3 αρχικά, αλλά με το 3Τ άλλαξα γνώμη και δεν σκοπεύω να πάρω 1+ κινητό για τώρα.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι : α) software updates , β) μπαταρία : για τη χρήση που αναφέρω να μου φτάνει η μπαταρία από το πρωί στις 9 που φεύγω από το σπίτι μέχρι τις 7 που θα γυρίσω, γ) επιδοση σε βάθος χρόνου, αφού και τα 3 κινητά είναι top αυτή τη περίοδο.

Να σημειώσω οτι δεν σκοπεύω να κάνω root, jaillbreak κτλ. Θέλω να αγοράσω κινητό και για τα επόμενα 3-4 χρόνια να μην ασχοληθώ ξανά. Πιο πολύ κλίνω προς s7 edge και iphone 7, αλλά με βάζει σε σκέψεις η μπαταρία του iphone. Θα φτάνει για τη χρήση που κάνω ;

Αυτή τη στιγμή έχω το Nexus 5, το οποίο ακόμα και σήμερα το βρίσκω άριστο από επιδόσεις και οθόνη, αλλά η μπαταρία του δεν κρατάει και ψάχνω συνέχεια φορτιστή ή power bank μετά τη 1 το μεσημέρι.

Τι έχετε να πείτε ; Αν έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο κινητό, είμαι ανοικτός σε προτάσεις.

Ευχαριστώ

Για να πάρεις μια ιδέα

https://www.angroid.gr/featured/odigos-agoras-android-siskevis-pio-tilefono/9

Δημοσ.

Το 7 σε θέμα μπαταρίας υστερεί πολύ σε σχέση με 7edge αλλά και 6s plus ...

Για μένα παίζει μεγάλο ρόλο και το μέγεθος της οθόνης και δεν θα πήγαινα σε 4.7 πάλι ..( είχα το 6s)

Όποτε 1η επιλογή το 7edge και 2η το 6s plus από εμένα ...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό με προβληματίζει για το s7. Θα πάρει σύντομα update για nougat και μέτα από 1+ χρόνο θα πάρει ίσως ακόμα ένα, ενώ το iphone 7 θα πάρει updates για 3 χρόνια ακόμα λογικά.

Πιστεύετε οτι με τη χρήση που αναφέρω στο ποστ, θα φτάνει η μπαταρία του iphone 7 για μια μέρα ; Αν ναι θα προτιμούσα το iphone 7, λόγω updates. Αν από την άλλη είναι στο όριο, τότε καλύτερα το edge. Ποια η γνώμη σας ;  

Εφόσον σε ενδιαφέρουν πολύ οι γρήγορες αναβαθμίσεις και γενικώς έρχεσαι ήδη από περιβάλλον Nexus γιατί δεν πας απ' ευθείας σε Pixel? 

Δημοσ.

Εγω αυτο που απορω ειναι πως δεν παιζει ρολο το μεγεθος του iphone 7 σε σχεση με του 6s plus.Αγαπητε το 6s plus απο πλευρας διαστασεων ειναι σχεδον οσο κινητα 5.7-5.9ιντσων δεν ειναι καθολου βολικη συσκευη για χρηση με το ενα χερι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...