Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Εχω ενα 12αρι macbook ολοκαινουργιο (2 ημερων) και σήμερα το πρωί μου έκανε κατι περίεργο με το που το άνοιξα. Αφου δειχνει το μηλαράκι και την μπαρα να γεμιζει, με το που γεμισε μαυρισε η οθονη, ετσι νομιζα δηλαδή, γιατί τελικά ηταν χαμηλωμένη η φωτεινότητα απο ο,τι ειδα μολις εκλεισα το φως. 

Κούνησα λιγο την οθόνη,επιαξα λιγο με το πληκρο της φωτεινοτητας, εφτιαξε, και μετα παλι τα ιδια.. Κανω restarτ οπου το εκανε αλλη μια φορα. Κλεινω και τρεχω διαγνωστικα. Δεν βρηκε κατι στο hardware και δεν ξερω αν ήταν κατι που θα μπορούσε να το βρει. Απο εκείνη την ωρα εχω κανει αμέτρητα restart για να δω αν θα το ξανακανει, το αφησα να κρυώσει εντελως και ξαναδοκίμασα, τιποτα. Δεν το ξαναέκανε. 
   Θα το πηγαινα στο service αλλα δεν παρουσιαζει τιποτα τωρα. Εχει κάποιος παρόμοια εμπειρία η να εχει ιδέα τι μπορει να συμβαίνει. Απο όσο έψαξα στο google δεν βρηκα κατι.

* Το μηχανημα ειναι του 2015 οχι το φετινο γιατι δεν θεωρησα οτι αξιζαν τα παραπάνω χρήματα οι αναβαθμίσεις που έκαναν.

Δημοσ.

Στο System preferences -> Display δεν έχεις τζεκαρισμένο το "Automatically adjust brigthness" έτσι; Ας αρχίσουμε από εκεί!

Δημοσ.

Nαι τσεκαρισμενο το έχω αλλα δεν ηταν οτι χαμηλωσε λογω χαμηλου φωτισμου, συμβιώνω καιρο με mac και δεν εχει ξανασυμβει κατι παρομοιο. Στην αρχη νομιζα οτι τα επαιξε η καρτα η η οθονη, αλλα μετα προσεξα οτι ηταν χαμηλωμενη η φωτεινοτητα, και πατωντας το πληκτρο εβλεπα στην σκοτεινη οθονη οτι η μπαρα που δειχνει την ενταση της φωτεινοτητας μεγαλωνει κανονικα και θα επρεπε να δυναμωνει, αλλα τιποτα. Απο εκεινη τη στιγμη βεβαια,δεν το εχει ξανακανει μεχρι τωρα, αλλα δεν ειναι και το καλυτερο πραγμα εστω και αυτη τη μια φορα που συνεβει.

Δημοσ.

Τελικα πρεπει να ειναι προβλημα hardware και κατι να μην κανει καλη επαφη. Σημερα πρωι που το ανοιξα εκανε παλι το ιδιο και οταν το παταω με το δαχτυλο ελαφρια σε καποιο σημειο κατω απο την οθονη εκει που ειναι τα ηχεια δουλευει κανονικα. Αφηνω το δαχτυλο σβηνει. Οπουε εφυγε για σερβις.. Επειδη ειναι αγορασμενο το σαββατο απο Kaizer ισχυει doa? Θα το παω σε επισημο φυσικα γιατι και αυτοι το ιδιο λενε οτι κανουν.

Δημοσ.

Λέω τον πόνο μου μόνος μου.. Το πηγα εκεί απο όπου το πήρα τελικα και θα το στειλουν εκεινοι στο service της apple και αναμενουμε νεοτερα.

Δημοσ.

άλλο το doa και άλλο το service ... καινούργιο δεν είναι? Για εμένα πρέπει να βγει doa αλλιώς θα περιμένεις μέρες να το δουν στο service

Δημοσ.

Doa μου ειπαν και εμενα οτι θα βγει, απλα για τα apple προιοντα λενε οτι πρεπει να παρουν το οκ απο το επισημο service για να γινει η αντικατασταση, η απο εκεινους η κατευθειαν απο τη μαμα εταιρια.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

7 εργάσιμες τελικά πήρε τελικά, μέχρι να ελεγχθεί το μηχάνημα και να γίνει αντικατάσταση με καινούργιο, καθως ειχε προβλημα η οθονη. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...