Προς το περιεχόμενο

ξανα για το boot!

SSS787878

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω χωρισει τον σκληρο σε partition και εχω εγκαταστησει τα xp pro.

μετα εγκατεστησα σε ενα partition τα win 2000 ως δευτερο λειτουργικο. τωρα ομως εχω κανει φορματ στο partition που ειχα τα 2000 για να τα ξεφορτωθω. ομως εχει παραμεινει στο boot η επιλογη και των 2

λειτουργικων. απο το command prompt πληκτρολογω bootcfg και βλεπω τα path, οτι bootαρει απο 2 λειτουργικα, τα xp και τα win2000. απλα θελω να σβησω το path για τα win 2000 και να μπουταρει αυτοματα απο τα xp

οπως δηλαδη εκανε πριν εγκαταστησω τα 2000. ξερετε αν μπορω να το κανω χειροκινητα ή με την βοηθεια καποιου προγραμματος;

ακομα αν εχω δυο λειτουργικα, στην αρχικη οθονη που γινεται η επιλογη του λειτουργικου που θελω να μπουταρει μπορω να αλλαξω την σειρα που τα δειχνει π.χ αν εχει προεπιλεγμενο τα 2000 να εχει τα xp;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

My Computer-Properties-Advanced-Startup and Recovery-Settings.

Εδώ μπορείς να αλλάξεις το χρόνο που εμφανίζονται οι επιλογές για τα λειτουργικά. Αν βάλεις για χρόνο το 0 δεν θα εμφανίζεται καθόλου. Στη συνέχεια, αν πατήσεις edit, κάτω από τη γραμμή [operating systems] θα έχει δύο γραμμές όπου θα εμφανίζονται τα λειτουργικά σου. Διαγράφοντας αυτό που αναφέρεται στα 2000 θα λύσεις το πρόβλημα σου. Επίσης άλλαξε τη διαδρομή του default=(...) από 2000 σε xp.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...