Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι τότε μπορω να δουλεύω τη κάρτα έστω και για λιγο? Η μπορεί να πάθει τίποτα χειροτερο?

αν η καρτα ζεσταθει πολυ τοτε μονη της θα ξεκινησει να υπολειτουργει να το πω ετσι για να μην παθει ζημια.το ιδιο γινεται και με τις cpu's πλεον,.χαμηλωνουν ταχυτητα κτλ για να μην γινει ζημια.

Δημοσ.

Γεια σε ολους.Συγνώμη που ποσταρω στο θέμα αρκετές μέρες μετα.Η EVGA μου πρότεινε RMA (θεωρείται αντικατάσταση?) ενω η κάρτα είναι εκτός εγγύησης. Επειδή δεν έχω κανει ποτε και το support απαντάει κάθε δυο μέρες μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται και τι πρέπει να κάνω?

Ευχαριστώ για το χρονο σας και πάλι.

Δημοσ.

Rma σε ολη την καρτα ή στο ανεμιστηρακι?Rma ειναι σαν φορμα που συμπληρωνεις και στελνεις το χαλασμενο προιον για ελεγχο και αντικατασταση.συνηθως πρεπει να βαλεις τα στοιχεια σου serial number καρτας και τα λοιπα στοιχεια .

http://whatis.techtarget.com/definition/return-merchandise-authorization-RMA

τωρα αν ειναι εκτος εγγυησης ειναι λιγο παραξενο γιατι εκει συνηθως απλα αγοραζεις fan και δεν θελει rma. η καρτα εχει 3 χρονια εγγυηση.εκτος αν επειδη ειναι Fan και για καλο Customer care το στελνουν δωρεαν που για αυτους δεν ειναι καποιος κοστος.

Δημοσ.

Μου είπαν να κάνω register τη κάρτα για ξεκινήσει η διαδικασία του RMA δεν μου διευκρίνησαν εαν είναι για το fan η τη κάρτα. Ευχαριστώ και παλι για τη βοήθεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...