Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους .
Για καποιο λογο το ενα φανακι της καρτας γραφικων γυριζει στο max.Προσπαθησα να το χαμηλωσω με msi afterburner αλλα δεν αλλαζει τιποτα, οι θερμοκρασιες ειναι 29c,εβγαλα τους drivers με DDU  εβαλα καποιους παλιωτερους παλι κανενα αποτελεσμα,ξαναπερασα windows παλι τιποτα και τελος δοκιμασα αλλο τροφοδοτικο παλι τιποτα.Το φανακι παει στο maximum οταν ειμαι στο Login screen των windows.
Εκανα και scan για ιους παλι τιποτα.
Εχετε να προτεινεται καμια αλλη ιδεα
Ευχαριστω και παλι για το χρονο σας.EVGA GTX 760 2GDDR5
                                                          AMD ATHLON X4 860K
                                                             FM2A88M-HD+
                                                             8 GB DDR3 HYPER X 1866 Mhz
                                                            THERMALTAKE HAMBURG 530W
                                                            WESTERN DIGITAL CAVIAR BLUE 1TB
                                                              WINDOWS 10

Δημοσ.

θα δοκιμαζα την καρτα σε κανα αλλο pc για αρχη.β.θα κοιταγα στο site της εταιρειας μηπως λεει κατι ή μηπως εχει βγει κανα bios.

Δημοσ.

Επειδη και τα δυο φανακια ειναι συνδεδεμενα στην καρτα με τον ιδιο κοννεκτορα και αφου το αλλο δεν επηρεαζεται, παει να πει οτι κατι μεσα στο φανακι ψοφησε. Στειλε μηνυμα με τα σχετικα στην evga και μπορει να σου δωσουν και τσαμπε φανακι να το αλλαξεις μονος σου.

• Like 1
Δημοσ.

'Οπως μου είπε ο τεχνικός κάηκε το ενα φανακι εντελώς ,έστειλα μήνυμα στην evga περιμένω απαντηση.ευχαριστώ για τη βοήθεια :).

PS γιατί δεν μπορω να ρυθμισω την ταχύτητα στο άλλο?

Δημοσ.

Επειδη και τα δυο φανακια ειναι συνδεδεμενα στην καρτα με τον ιδιο κοννεκτορα και αφου το αλλο δεν επηρεαζεται, παει να πει οτι κατι μεσα στο φανακι ψοφησε. Στειλε μηνυμα με τα σχετικα στην evga και μπορει να σου δωσουν και τσαμπε φανακι να το αλλαξεις μονος σου.

ανειναι εντος εγγυησης πρεπει να του το αλλαξουν/

'Οπως μου είπε ο τεχνικός κάηκε το ενα φανακι εντελώς ,έστειλα μήνυμα στην evga περιμένω απαντηση.ευχαριστώ για τη βοήθεια :).

PS γιατί δεν μπορω να ρυθμισω την ταχύτητα στο άλλο?

καλα δεν καηκε αφου λες οτι γυριζει.το θεμα ειναι οτι υπαρχει και ενδεχομενο να εχει χαλασει κατι πριν το φανακι γιατι το φανακι απο μονο του σαν φανακι δεν εχει πολλα πραγματα πανω.

Δημοσ.

Στα 2 emails που έστειλα δεν απαντησαν,εκανα ενα ποστ στο φόρουμ και μου ειπαν να πάω σε aftermarket ψήκτρα της arctic επειδή η κάρτα είναι εκτός εγγύησης.

Το χαλασμένο φανακι φαίνεται να προσπαθεί να γυρίσει αλλά είναι σαν να το μπλοκάρει κατι.Το εβγαλα τις προαλλες για να δω μέσα ,καθαρό ηταν.

Δημοσ.

Παίζει να υπάρχουν πουθενά στην Ευρώπη?

Δημοσ.

Στα 2 emails που έστειλα δεν απαντησαν,εκανα ενα ποστ στο φόρουμ και μου ειπαν να πάω σε aftermarket ψήκτρα της arctic επειδή η κάρτα είναι εκτός εγγύησης.

Το χαλασμένο φανακι φαίνεται να προσπαθεί να γυρίσει αλλά είναι σαν να το μπλοκάρει κατι.Το εβγαλα τις προαλλες για να δω μέσα ,καθαρό ηταν.

θα δοκιμαζα να βαλω το ενα φανακι στο βυσμα του αλλου για να δουμε αν ειναι το Fan ή αν ειναι κατι πανω στην καρτα.εκτος αν δεν γυρναει ουτε με το χερι το Fan ή γυρναει δυσκολα.

Δημοσ.

Με το χερι γυρνάει αλλά σταματάει πολύ νωρίτερα απο το άλλο.

Δημοσ.

Με το χερι γυρνάει αλλά σταματάει πολύ νωρίτερα απο το άλλο.

τοτε το φανακι ειναι.σε καθε περιπτωση  υπαρχουν τροποι για να δοκιμαστει ειτε στην αλλη υποδοχη ειτε ακομα και με καποιον μετασχηματιστη.αλλα ναι συνηθως τα φαν χαλανε παρα κατι αλλο.

Δημοσ.

Μεχρι τότε μπορω να δουλεύω τη κάρτα έστω και για λιγο? Η μπορεί να πάθει τίποτα χειροτερο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...