pcos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 τα πραματακι μου ηρθαν σχετικα γρηγορα, με ΕΛΤΑ στο γραμματοκιβωτιο. ευτυχως δεν τα βουτηξε κανεις. ομως πραγματικα σκεφτομαι οτι αγοραζοντας απο τετοια μαγαζια ειναι ρισκο το να φτασουν στα χερια σου σωα και αβλαβη. επισης ηξερα εναν τυπο παλια που παραλαμβανε τα ποριοντα απο αμαζον και τους ελεγε οτι δεν τα ειχε παραλαβει και εκεινοι του τα ξαναστελναν, κατι βιβλια ηταν που τα εφερνε ο ταχθδρομος στην πορτα του και τα παραταγε!
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Να πεις του ταχυδρόμου σου να αφήνει ειδοποίηση ώστε να μην χάνεις τίποτα
Billator Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Να πεις του ταχυδρόμου σου να αφήνει ειδοποίηση ώστε να μην χάνεις τίποταΈπιασες τα λεφτά σου τώρα επισης ηξερα εναν τυπο παλια που παραλαμβανε τα ποριοντα απο αμαζον και τους ελεγε οτι δεν τα ειχε παραλαβει και εκεινοι του τα ξαναστελναν, κατι βιβλια ηταν που τα εφερνε ο ταχθδρομος στην πορτα του και τα παραταγε! Εγώ σε παλιότερη προσφορά με τον Integral P δεν παρέλαβα ποτέ, και τους ζήτησα να σταλθεί με courier όπως κ έγινε στην δεύτερη αποστολή. Σε δύο μέρες το είχα στα χέρια μου. Μετά απο 3 μήνες μου έστειλαν μήνυμα ότι ο πρώτος σκληρός επιστράφηκε λόγω μη παραλαβής. Τώρα βγάλε άκρη ποιος έφταιγε.
dimyok Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα ουτε τα χαρτακια δεν μου ερχονται . Να μου αφησουν το φακελο με το δισκο αντε γεια ποσοι γυρολογοι περνανε . Εδω υπαρχουν και σπειρες που τσεκαρουν συστηματικα γραμματοκιβωτια 1
pcos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Εμενα ουτε τα χαρτακια δεν μου ερχονται . Να μου αφησουν το φακελο με το δισκο αντε γεια ποσοι γυρολογοι περνανε . Εδω υπαρχουν και σπειρες που τσεκαρουν συστηματικα γραμματοκιβωτια Στην περιοχη μου οι τσιγγανοι, μεγαλη πληγη. να δεις που θα αναγκαστουμε τελικα να κανουμε περιπολιες στη γειτονια!
Billator Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Στην περιοχη μου οι τσιγγανοι, μεγαλη πληγη. να δεις που θα αναγκαστουμε τελικα να κανουμε περιπολιες στη γειτονια! Για μένα η λύση ήρθε με ταχυδρομική θυρίδα και ησύχασα. Ειδικά αν έχετε κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε κάνετε μαζί μία συνδρομή έτους και έρχεται σχετικά φθηνά μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα