Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο μέλλον θα χτίσω gaming desktop. Θέλω top performance σε triple 1080p monitor. Έχω δει το Alienware Area 51 και το case μου αρέσει πολύ!! Ξέρω ότι υπάρχουν πιο οικονομικές λύσεις σε ίδια απόδωση, αλλά θέλω πολύ αυτό το case... Η ερώτησή μου είναι αν πιστεύετε ότι αξίζει όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του. Πχ η motherboard που περιλαμβάνει αν είναι καλή διότι δεν αναφέρει κάτι στο site και γενικότερα πέραν των εξαρτημάτων που επιλέγω εγώ, δηλαδη έπεξεργαστή, ram, GPU, σκληρό αν είναι καλό σαν setup.

Σκέφτομαι να επιλέξω την έκδοση με τα εξής χαρακτηριστικά:

Επεξεργαστής: Intel® Core™ i7-6800K Processor (6-cores, 15MB Cache, Turbo Boost Max 3.0, Overclocked up to 3.9 GHz)

GPU: Nvidia GTX 1080 8GB

RAM: 16GB DDR4 στα 2133Mhz (επεκτάσημη μέχρι 64GB)

Και τον φτηνότετο σκληρό ώστε να βάλω εγώ δικό μου SSD.

http://www.dell.com/en-us/shop/productdetails/alienware-area51-r2/dpcw02brhs?selectionState=eyJGUHJpY2UiOjIyOTkuOTksIk9DIjoiZHBjdzAyYnJocyIsIlF0eSI6MSwiTW9kcyI6W3siSWQiOjYsIk9wdHMiOlt7IklkIjoiR1QxMDgwUyIsIlByaWNlIjo2NTAuMH1dfSx7IklkIjo1OTcsIk9wdHMiOlt7IklkIjoiVzhEVkRTVyJ9XX1dfQ%253D%253D

Με λίγα λόγια θέλω να μάθω πόσο δυνατότερο θα είναι ένα μηχάνημα στην ίδια τιμή αν το χτίσω μόνος μου, και σε ποια χαρακτηριστικά βασίζεται αυτό.

Ποια είναι η γνώμη σας?

Δημοσ.

γιατι δεν στηνεις ενα εσυ ο ιδιος πιο φθηνα θα σου ερθει....

Το ξέρω απλά θέλω πολύ το συγκεκριμένο case!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...