multikaraG Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους. Λοιπον για να μπω κατευθειαν στο θεμα.. εχω εδω κ 3 χρονια περιπου συνδεση ADSL 24Mbps και συγκεκριμενα HOL. Απο την ταχυτητα ομως δεν εμεινα ποτε αυτα τα χρονια ικανοποιημενος. Οταν κατεβαζω κατι ποτε δε ξεπερναει το 1Μb οποτε δεν ειμαι ευχαριστημενος γενικα. Συν του οτι καθε φορα π συμπληρωνεται ενας χρονος ο λογαριασμος απο 17 ευρω παει στα 20-21 περιπου. Τωρα έγινε παλι αυτο οποτε σκεφτομαι να αλλαξω τη συνδεση μου. Πριν κανα χρονο περναγαν οπτικες ινες εδω κατω απ το σπιτι μου και ηρθε και χαρτι απο την HCN για το ιντερνετ αν ενδιαφερομαι. Δεν ξερω τιποτα για την εταιρια αν ειναι αξιοπιστη κτλπ. Υποσχεται οτι με 10Μbps θα χεις οντως πραγματικα 10 και με τιμή μικροτερη απο το 24ρι που πληρωνω τωρα! αυτο πρακτικα τι σημαινει? οτι θα κατεβαζεις διαφορα με αυτη τη ταχυτητα? το ιντερνετ θα τρεχει με τοσο? αξιζει? ξερει κανεις?? 1
bill2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 υπάρχει ήδη ανοικτό ποστ για την hcn δές το http://www.insomnia.gr/topic/439395-hcn-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CF%8C-internet-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7/
multikaraG Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ειδα οσο μπορουσα απλα δε λεει κατι συγκεκριμενο σ αυτα π ρωτησα. Ειναι κ απ το 2012 το ποστ, τωρα πλεον το 2016 τι αξιοπιστια εχει η εταιρια?? Ειναι κανεις π να χει κάνει συνδεση να μ πει εμπειρια? Αν εμεινε ικανοποιημενος.. ειδα στο ποστ οτι σερρες λενε πως ειναι πολυ καλο, εγω ενδιαφερομαι για Θεσσαλονίκη
bill2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δες πρώτα στο σιτε τους αν εχεις κάλυψη γτ δεν εχει σε ολη τη Θεσσαλονίκη καλυψη
Moderators Inuyasha Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ειδα οσο μπορουσα απλα δε λεει κατι συγκεκριμενο σ αυτα π ρωτησα. Ειναι κ απ το 2012 το ποστ, τωρα πλεον το 2016 τι αξιοπιστια εχει η εταιρια?? Ειναι κανεις π να χει κάνει συνδεση να μ πει εμπειρια? Αν εμεινε ικανοποιημενος.. ειδα στο ποστ οτι σερρες λενε πως ειναι πολυ καλο, εγω ενδιαφερομαι για ΘεσσαλονίκηΑρχικά πολύ μπερδεύουν την ταχύτητα συγχρονισμού με την ταχύτητα κατεβάσματος Σε ιδανικές περίπτωσης πες ότι κλειδώνεις 24mbps,σε αυτή την περίπτωση θα κατεβάσεις με περίπου 2,4mb/s Στην hcn θα περνεις ότι πληρώνεις 10 θα έχεις 10 (ταχύτητας κατεβάσματος θα έχεις περίπου 1mb/s)χοντρικά η ταχύτητα κατεβάσματος είναι τι 1/10 της ταχύτητας κατεβάσματος Εσύ πρέπει να συγχρονίζεις γύρω στα 10mbps
multikaraG Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 έχω σίγουρα κάλλυψη μου ειχε ερθει και ενα χαρτι οτι ειναι πλεον ενεργο στη γειτονια μου αν ενδιαφερομαι. Για την ταχυτητα τωρα στα 10mbps γραφει upload speed 1Mbps αυτο ειναι το ιδιο και σε download speed? αρα ουσιαστικα το ιντερνετ μου θα ναι πανω κατω το ιδιο αλλα θα πληρωνω 2 ευρω λιγοτερα? απ αυτα π μ λετε για την ταχυτητα λογικα θα συμφερε το πακετο στα 23 ευρω με 20mbps ταχυτητα
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 10mbps θα κατεβάζεις περίπου με 1mb/s ενώ στο 1mbps up load θα ανεβάζεις με περίπου 100kb/s
makis269 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 δυστηχως η συκγεκριμένη ειναι μονο για θεσσαλονικη
Silverage Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Για να βρείς την μέγιστη ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις διαιρείς αυτή που λέει το router με το 8. Μόνο 10Mbps δίνει με οπτικές; Εγώ γιατί νόμιζα 100;
bill2015 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Εχει 10 20 40 και 100 αναλογα πιο θες http://hcn.gr/customer
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Για να βρείς την μέγιστη ταχύτητα που μπορείς να κατεβάσεις διαιρείς αυτή που λέει το router με το 8. Την θεωρητική, η πραγματική λόγω overheads είναι χαμηλότερη...
multikaraG Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Άρα ουσιαστικα δεν θα κερδισω κατι ετσι? Μονο αν παω στο 20ρι vdsl που θα πληρωνω περισσοτερα. Γενικα παντως δεν ειμαι ευχαριστημενος με τη χολ κ ουτε γ αλλες εταιριες εχω ακούσει τα καλυτερα με εξαιρεση θσως τον οτε.
Moderators Inuyasha Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Άρα ουσιαστικα δεν θα κερδισω κατι ετσι? Μονο αν παω στο 20ρι vdsl που θα πληρωνω περισσοτερα. Γενικα παντως δεν ειμαι ευχαριστημενος με τη χολ κ ουτε γ αλλες εταιριες εχω ακούσει τα καλυτερα με εξαιρεση θσως τον οτε.Σε πιο πράγμα δεν είσαι ευχαριστημένος? Έχεις πολλές από συνδέσεις? Έχει προβλήματα η γραμμή? Αν εννοείς το θέμα ταχύτητας έτσι δουλεύει το adsl (και γενικότερα όλες οι dsl συνδέσεις)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα