D.Luffy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Για 3η φορα μαθε μα διαβαζεις, ανεφερα συγκεκριμενα τι εννουσα, τωρα αν εσυ ως επιχειρημα φερνεις οτι του εβαλα λαθος ταμπελα τι να σου πω...περαστικα σου και εσενα, κατσε τον μηλοκοσμο σου και μη βλεπεις τι σου απαντανε ΟΛΟΙ οι αλλοι εδω για την επιχειρηματολογια σου που τρεχεις διακαως να υπερσπιστεις το σου λες και εισαι μετοχος.. Φίλε μου όταν διαβάζω κάτι με το οποίο δεν συμφωνώ, θα το σχολιάσω αναλογως. Εάν αυτό στα δικά σου μάτια φαινεται ως μηλόκοσμος ή μετοχές τι να πω; Μάλλον δεν τρέχει κάτι με την ικανοτητα ανάγνωσης σου αλλά με την κρίση σου γενικότερα. "Περαστικά σου και εσένα..." Έχω και χρησιμοποιώ και συσκευές android και iOS. Εάν ήμουν μεγαλομέτοχος κάποιας εταιρίας σίγουρα δεν θα έχανα το χρόνο μου πιστεύοντας ότι θα αυξήσω την αξία τους μέσω του Insomnia. Κουβέντα κάνω και όσοι θέλουν συμμετέχουν. Πως γινεται το cloud να ειναι πιο ευκολη λυση με υπερβαινει. Δεν γινεται ρε παιδες, σε αλλο πλανητη ζω. Ο αλλος λεει οτι δεν θελει SD γιατι ειναι αργες και συ μου λες για το cloud, που ειναι απο 30 εως 100 φορες πιο αργο... Και περαν ολων αυτων, εντελως αλλη χρησιμοτητα το cloud και αλλο η SD. Και η μαγεια στην ολη εξισωση ειναι οτι μαντεψε...μπορεις να εχεις και τα 2!! WOW? Σκεψου λιγο ποσο σοβαρα θα με επαιρνες αν ελεγα, επειδη η συσκευη μου δεν εχει cloud οτι ειναι αχρηστο και καλυτερα που δεν εχω και προτιμω την SD, οπως λιγο πολυ λετε εσυ και ο Neg. Ποσο σοβαρα θα με επαιρνες? Καθολου. Τωρα βαλε τον εαυτο σου στη θεση μου και συνηδειτοποιησε οτι κανω προσπαθειες να σε παρω στα σοβαρα. Προφανως οταν ειμαι σπιτι δεν θα βγαλω την SD απτο κινητο να την βαλω στο PC, θα χρησιμοποιησω cloud. Οταν αλλαξω συσκευη ομως μαντεψε τι ειναι πιο ευκολο ΚΑΙ γρηγορο για να μεταφερω τα δεδομενα μου απο την μια στην αλλη. Χωρια τα 100-200-300 ευρω που θα γλυτωσω αγοραζωντας λιγοτερη χωρητικοτητα. Ίσως εάν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις αυτά που έγραψα πιο προσεκτικά, να καταλάβαινες ότι άλλη άποψη έχει ο Neg και άλλη εγώ. Δεν υπάρχει "λίγο πολύ". Διαφορετικό πράγμα λέμε. Ξαναλέω, δεν θα με πείραζε ή έξτρα δυνατότητα της SD. Απλώς εγώ δεν θα τη χρησιμοποιούσα. Έχει περάσει HTC m8 από τα χέρια μου και δεν έκρινα ότι έχανα σημαντικό χρόνο κάνοντας download από έναν κοινό αποθηκευτικό χώρο. Φωτό, αρχεία, τραγούδια, ταινίες, επαφές, όλα έκαναν sync με όλες τις συσκευές μου ταυτόχρονα. Το μόνο πλεονεκτήμα που αναφέρεις προς το παρόν είναι η πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων από μία παλιά συσκευή σε μία καινούργια. Τρομερό και magical. Και όσο αναφορά για τα λεφτά που θα γλυτωσεις από έξτρα χωρητικοτητα, αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του cloud. Το ότι δεν χρειάζεται να δώσεις 100-200-300 για physical storage.
Psaris Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 καλά και εγω σα android user σιχαίνομαι τις sd αλλα που λεφτά για κινητό με 64gb εσωτερική....... δηλαδή οταν γύρναγα σπιτι θα μπροουσε η samsung και καθε samsung να ειχε adsl modem με σκληρό δίσκο που να κάνει sync τα δεδομένα μου με ενα backup και μετά να τα κάνει upload όταν δεν χρησιμοποιώ το internet.
Ηλίας Καλαποθαράκος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να καταλάβουμε ότι οι μεγάλες δυνατοτητες πρέπει να ενισχύονται από πολύ δύναμη. Δεν γίνεται 6 Gb RAM και 256 Gb storage να τροφοδοτούνται από μια μπαταριουλα. Η μπαταρία πρέπει να υπερφορτώνει κάθε φορα γι' αυτό και γινόντουσαν εκρηξεις με την σειρά Note 7. Και μην πει κανεις ότι προσπαθούν να αντικαταστήσουν τους υπολογιστές με τα κινητά ή ότι προσπαθούν να κάνουν μικρούς υπολογιστές ισαξιους με έναν υπολογιστή, γιατί δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτε !!
MechaCorn Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Νομίζω ότι μπορούμε όλοι να καταλάβουμε ότι οι μεγάλες δυνατοτητες πρέπει να ενισχύονται από πολύ δύναμη. Δεν γίνεται 6 Gb RAM και 256 Gb storage να τροφοδοτούνται από μια μπαταριουλα. Η μπαταρία πρέπει να υπερφορτώνει κάθε φορα γι' αυτό και γινόντουσαν εκρηξεις με την σειρά Note 7. Και μην πει κανεις ότι προσπαθούν να αντικαταστήσουν τους υπολογιστές με τα κινητά ή ότι προσπαθούν να κάνουν μικρούς υπολογιστές ισαξιους με έναν υπολογιστή, γιατί δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτε !! Δεν δουλευει ετσι οπως νομιζεις φιλε
dimitridegrecia Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Nvidiaman παω να το πεταξω ρε το s7 αχρηστιλα σκετη
Kanth Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Λευτεριά στην Μαρια από το Μαρουσι!!!! ????????????????
AntiCambeR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δεν είναι μυστικό ότι η Samsung επιθυμεί να εισέλθει στην αρένα των ψηφιακών προσωπικών βοηθών, όπου μάχονται οι Microsoft, Google και Apple. Έχει αποκλειστεί η sapia-sung καιρό τώρα.... δύσκολο να ξαναμπεί στο κόλπο.... Η Xiaomi που είναι ;;;; χαχαχαχα .... Apple μονόδρομος ρεεεεεε Μπαίνεις στον μονόδρομο της Apple αντίθετα και τρως κλήση απο τον αστυνομικό του Android.
Chrisigia Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Εμένα μου φαίνεται τρομερά creepy η ύπαρξη ψηφιακού βοηθού. Δεν θα το χρησιμποιούσα ποτέ. Αλλά το κινητό φαίνεται αχτύπητο
Giorgos241 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Hello Kestra? εγω δεν το λεω αυτο Μπορεις να κανεις προπονηση στην τουλετα σου (αλλαξε το K με Χ και εισαι χρυσος)
kwstasarva Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2016 για ποια συσκευη μιλας; α λες για αυτην που δεν μπορω να στειλω μια φωτο/βιντεο/ τραγουδι/ αρχειο στο φιλο μου με bluetooth παρα μονο με email; αυτο που δεν μπορω σε 2 κινησεις να βαλω το ringtone που θελω; αυτο που δεν μπορω να προβαλλω με ενα πατημα την οθονη του κινητου μου στην τηλεοραση; αυτο που δεν μπορω να εχω ως τηλεχειριστηριο να ελεγχω ολες τις συσκευες μου με μια; αυτο που (δεν!) παιρνει επεκταση μνηνης και μολις τραβηξω ενα βιντεο εχει πιασει ηδη τη μιση διαθεσιμη χωριτικοτητα του; η μηπως αυτο που (δεν!) κανει πραγματικο multitasking εχοντας 2 εφαρμογες αυτοχρονα ανοιχτες; αυτο που (δεν!) τελειωνει η μπαταρια στη μιση μερα και δεν εχει fast charge ή μηπως λες αυτο που (δεν!)εχει vr headset της occulus? Και αλλα πολλα που ξερεις πολυ καλα. Πληροφοριακα εχω (ακομα)4ς και ipad4. Ότι εσύ χρησιμοποιείς bluetooth στη καθημερινότητά σου; Πέρα από το να συνδέσεις καμία bt wireless συσκευή; Ότι είχες fast charge και στο χωριό σου; Α! και γελάω με αυτό που λες για το vr headset που πιθανότατα δεν έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ σου.
sotos2004 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2017 Όπως λέει και η Φουρέιρα ..... χειρότερο όνομα .... πεθαίνεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα