Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ηθελα να δω εσεις με τα iphone 7 plus που πηγατε σε 3 gb ποση διαφορα ειδατε απο ο 6s plus...;μηδενικη..με τοσα λεφτα παιρνεις 2 s7 edge που ειναι η καλυτερη συσκευη του 2016!με διαφορα μπροστα σε ολα desigh,camera,μπαταρια,τιμη!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν το έχει η samsung με τους virtual assistant. Πάλι καμιά πατάτα θα είναι. Άντε να δούμε τι θα δούμε. Μακαρι να βγω λάθος.

Δημοσ.

Βάλε κανένα τόνο , τα μάτια μου θα πάθουν....

Το 96 είχα το πρώτο μου κινητό , κάτι έλεγες ;;;

Και το ινδοκάρυδο να είχε προφανώς και θα το αγόραζα.

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι έχω κάρτα γιατί πολύ απλά είμαι ικανοποιημένος με πακέτα που παίρνω με 10€.

δε μου αρεσει ο τονος ,μονο μοσχαρακι....κοκκινιστο...φυσικα υπoθετω οτι η καρτα wats up ειναι η ιδια απο το 96...smartphone ειπα τρελο αγορι...εγω ειχα απο το 1984 κινητο  ....ειχα 25 μετρα καλωδιο κ εκανα βολτεσ στο σπιτι με το σταθερο...κινητο...(βαζει 3 ραμ αισχος μας κλεβουν... βαζει 6 gb ραμ αηδια μας κοροιδευουν ,παρακαλω γρηγορα το 4 μνημονιο...)

Δημοσ.

Αντε ωραια αφου η τιμη του θα παραμηνει ιδια δηλαδη στα 800ευρ περιπου να παρουμε δυο τρια χρωματα ετσι για ναλαζουμε..

Δημοσ.

H υπόθεση μου θυμίζει PC. Με κάθε καινούργια έκδοση των windows έπρεπε να πάρεις τον επόμενο επεξεργαστή γιατί άρχιζε να σέρνεται ακόμα και στον file manager ενώ στην προηγούμενη τον έτρεχε σφαίρα. . Και 8 GB θα βάλει σε λίγο για να ανταγωνιστεί τα άλλα κινητά για το ποιος τρέχει το android πιο στρωτά και γρήγορα. Άμα δεν είναι δικό σου το λειτουργικό, είναι μονόδρομος. Πάντα θα πρέπει να τρέχεις από πίσω να προλάβεις. Ποιος θα ασχολούνταν με τα Samsung κινητά αν η Google πουλούσε pixel σε τιμές samsung; 

Δημοσ.

Ο Καθένας το μακρύ του και το κοντό του, μια από τα ίδια. Μακάρι να δούμε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση από την κορεάτικη εταιρία. Το θέμα βοηθός δεν με ενθουσιάζει και τόσο, ούτε τα 6GB RAM. Μακάρι να δούμε κάποιο καινούργιο Design με μηδαμινά Bezel και χωρίς Edge. 

• Like 1
Δημοσ.

Προφανώς και θα το αγόραζε.Τι επειδή έχει 1000 ευρώ?Και το ινδοκάρυδο να του βάζαν προφανώς και θα το αγόραζε.Και οθόνη να μην του βάζανε πάλι θα το αγόραζε.Μήλο να έχει πάνω και το αγοράζει.Τι επειδή θέλει 5 χρόνια να φορτίσει?Σιγά.Εδώ παίρνουν τα macbook να πούμε δεν θα πάρει το μήλοφωνο.Αυτά μας κατέστρεψαν σαν χώρα.(κάτοχος s6 250 ευρώ το πήρα πες μου τι έχει το iphone 7 που να αξίζει 750 ευρώ παραπάνω και θα σου πω μαγκιά σε όποιον το παίρνει)

Τα πάντα όλα ;;;

Δημοσ.

δε μου αρεσει ο τονος ,μονο μοσχαρακι....κοκκινιστο...φυσικα υπoθετω οτι η καρτα wats up ειναι η ιδια απο το 96...smartphone ειπα τρελο αγορι...εγω ειχα απο το 1984 κινητο  ....ειχα 25 μετρα καλωδιο κ εκανα βολτεσ στο σπιτι με το σταθερο...κινητο...(βαζει 3 ραμ αισχος μας κλεβουν... βαζει 6 gb ραμ αηδια μας κοροιδευουν ,παρακαλω γρηγορα το 4 μνημονιο...)

Ότι νάνε

• Super Moderators
Δημοσ.

Το επομενο iphone ας κοιταξει να εχει καμια οθονη της προκοπης, που ειναι 35% πλαστικο και εδω και τοσα χρονια περιμενουμε να του βαλουν oled. 

Ασε χάλια σε λέω οι οθόνες των iphone, δεν βλέπονται! #nasovareftoumeligo_e 

Ηθελα να δω εσεις με τα iphone 7 plus που πηγατε σε 3 gb ποση διαφορα ειδατε απο ο 6s plus...;μηδενικη..με τοσα λεφτα παιρνεις 2 s7 edge που ειναι η καλυτερη συσκευη του 2016!με διαφορα μπροστα σε ολα desigh,camera,μπαταρια,τιμη!

S7 edge είχαμε και πολύ το χαρήκαμε που το ξεφορτωθήκαμε και επιστρέψαμε στο iphone! :)

• Like 1
Δημοσ.

Ρε δεν μπα να βγάζετε ότι κομπλεξισμό έχετε.

Οσοι έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δοκιμάσει όλες τις συσκευές και όλα τα λειτουργικά ξέρουν ότι το iOS είναι το πιο γαμάτο απ᾽ὀλα. Δεν συμφωνώ με την τιμολογιακή πολιτική αλλα το ios είναι μονόδρομος. Θα προτιμούσα ακόμη και το ελεεινό iphone SE (σε συγκεκριμένα σημεία στο hardware) από lugfest S7.

Αυτα και άντε γεια μερικοί βράστε στο ζουμί σας.

• Like 1
Δημοσ.

Οσοι έχουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δοκιμάσει όλες τις συσκευές και όλα τα λειτουργικά ξέρουν ότι το iOS είναι το πιο γαμάτο απ᾽ὀλα. Δεν συμφωνώ με την τιμολογιακή πολιτική αλλα το ios είναι μονόδρομος. Θα προτιμούσα ακόμη και το ελεεινό iphone SE (σε συγκεκριμένα σημεία στο hardware) από lugfest S7.

Τo iPhone SE για μενα είναι το καλύτερο και πιο βολικό κινητό εκεί έξω.

• Like 2
Δημοσ.

Δεν κατάλαβα γιατί ελεεινό δηλαδής να ούμε; :P το 6S είναι ουσιαστικά δίχως 3D Touch και μάλιστα γρηγορότερο από το 6S με τέλειο μέγεθος για όσους αγαπάνε τα μικρά κινητά.

• Like 1
Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/629022-με-6gb-ram-256gb-storage-και-τον-ψηφιακό-βοηθό-bixby-έρχεται-σύμφωνα-μ/?p=55298118

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...