giorgosmcg Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δηλαδη μας λενε οτι εχει 28% παραπανω κοστος, δε το λουζομαστε εμεις,αλλα το s7 το πουλαγαν με 28% παραπανω κερδος εφοσον θα εχει ιδια τιμη.Σωστα ; Να προσεξουν μη μπουνε μεσα με το νεο S8... ελεος. Το ποσο κερδος παραπανω εβγαλαν απο το S7 δεν ειναι δικο σου θεμα φιλαρακι. Εταιρεια ειναι το κερδος που θελει θα βγαλει. Απο εκει και περα ειναι στο χερι σου σαν καταναλωτης να πεις οχι. Αυτες οι αμπελοφιλοσοφιες και το κραξιμο επειδη μια εταιρεια θεωρησε οτι τοσο κερδος πρεπει να εχει, να τα κανεις οταν δεν ειναι στο χερι η αγορα απο αυτους η οχι, αλλα εισαι αναγκασμενος. 2
x_vagos_x Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Και κλασικά το επόμενο iPhone δεν θα ιδρώνει καν για να το περάσει σε ταχύτητες multitasking και browsing και raw benchmarks. χρήσιμο αυτό Αλήθεια δεν έχω δει καμία βελτίωση από όταν περάσαμε στην μετά-δύο-πυρήνων και μετά-3-gb-ram εποχή... 2
Kopstas123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Και 100gb ram να βάλουν και 16πυρινο να βάλουν όσο τρέχει touchwiz/android.... ΔΕΝ... Είχα το 7 edge για 1 εβδομάδα. Δεν άντεξα παραπάνω. Πες τα ρε μαν ... έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.... Πόσο άχαρο πρέπει να είναι να βλέπεις παντού "μονόδρομους" στην ζωή. Περαστικά φίλε. Παντού ;;; Αυτήν την στιγμή φοράω Nike φόρμα με Addidas Sneakers :D So quote invalid. 1
Alphaleader Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Και 100gb ram να βάλουν και 16πυρινο να βάλουν όσο τρέχει touchwiz/android.... ΔΕΝ... Είχα το 7 edge για 1 εβδομάδα. Δεν άντεξα παραπάνω. και τι σε προβληματισε ακριβως? Και γω δλδ απο παλια hater του touchwiz, αλλα ειπα να ξαναδοκιμασω με το S7. Δεν βρήκα και λόγο να το μισησω να σε πω την αληθεια. Ουτε καν εκανα κοπο να βαλω Nova Launcher που συνηθως ειναι το πρωτο πραγμα που κανω σε ενα κινητο. 5
bilspa Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν είναι μυστικό ότι η Samsung επιθυμεί να εισέλθει στην αρένα των ψηφιακών προσωπικών βοηθών, όπου μάχονται οι Microsoft, Google και Apple. Έχει αποκλειστεί η sapia-sung καιρό τώρα.... δύσκολο να ξαναμπεί στο κόλπο.... Η Xiaomi που είναι ;;;; χαχαχαχα .... Apple μονόδρομος ρεεεεεε ερωτηση..αν δεν ειχε το μηλο αλλα το αχλαδι θα εκανες αγορα iphone με αυτα που δινει τεχνολογικα....μας εχεται ζαλισει το ονειρο μερικοι ελλαδα 2016 κινητο iphone με wats up καρτα..θα αγορασω αυτο που θελω φιλε..οταν ειχα smartphone πριν 10 xronia εσυ δε ηξερες τι ειναι αυτο ...βαλε το στο τραπεζι αναποδα να σε βλεπουν τα κοριτσακια...εγω θελω kodi..bluetooth..screen mirror...lk κατι αλλα..συγνωμη απο τους φιλους αλλα εχει καταντησει αηδια...αυτο με τα iphone sammy κτλ 10
Kopstas123 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 ερωτηση..αν δεν ειχε το μηλο αλλα το αχλαδι θα εκανες αγορα iphone με αυτα που δινει τεχνολογικα....μας εχεται ζαλισει το ονειρο μερικοι ελλαδα 2016 κινητο iphone με wats up καρτα..θα αγορασω αυτο που θελω φιλε..οταν ειχα smartphone πριν 10 xronia εσυ δε ηξερες τι ειναι αυτο ...βαλε το στο τραπεζι αναποδα να σε βλεπουν τα κοριτσακια...εγω θελω kodi..bluetooth..screen mirror...lk κατι αλλα..συγνωμη απο τους φιλους αλλα εχει καταντησει αηδια...αυτο με τα iphone sammy κτλ Βάλε κανένα τόνο , τα μάτια μου θα πάθουν.... Το 96 είχα το πρώτο μου κινητό , κάτι έλεγες ;;; Και το ινδοκάρυδο να είχε προφανώς και θα το αγόραζα. Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι ότι έχω κάρτα γιατί πολύ απλά είμαι ικανοποιημένος με πακέτα που παίρνω με 10€. 2
AggelosTz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 6gb για να μην σέρνεται λόγω touchwiz και τα Iphone σπάνε τα benchmark με 2gb ram.... 5
oldnew Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Και 100gb ram να βάλουν και 16πυρινο να βάλουν όσο τρέχει touchwiz/android.... ΔΕΝ... Είχα το 7 edge για 1 εβδομάδα. Δεν άντεξα παραπάνω. Οπα ρε.. Που δεν αντεξες μια εβδομάδα με το ποιο επιτυχημένο κινητο της σαμσουνγκ.. Εχουν γινει και κατι γκαλοπ που εχουν βγάλει οτι οι χρήστες ειδικά του s7 edge ειχαν τα μεγαλύτερα ποσοστα ικανοποίησης απο τη συσκευή τους σε σχεση με καθε αλλο χρήστη Android.. Ετσι για να γελάσουμε τι πηρες μετα που εμεινες τοσο πολυ ευχαριστημένος σε σχεση με s7 edge? Υποψιν ουτε το εχω, ουτε θα το αγοράσω, αλλα ειναι απ τις πιο αριστες συσκευές Android σε καθε τομεα που το να το θαβεις ετσι, ξεφτυλιζει τελικα εσένα και μονο. 11
heavyrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 6gb για να μην σέρνεται λόγω touchwiz και τα Iphone σπάνε τα benchmark με 2gb ram....Μαλλον εχεις να αγγιξεις flagship samsung χρονια... γιατι δεν ισχυει τπτ απο αυτα αν ειχες πιασει πραγματικα συσκευη στα χερια σου... 9
morgan21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Προφανώς εσύ αγαπητέ τα σνομπάρεις τα περισσότερα giga… δεν πειράζει. Πάρε άλλη συσκευή από άλλη εταιρία. Ελεύθερη αγορά έχουμε εξάλλου. Δηλαδή εσυ το μόνο που διάβασες είναι ότι σνομπάρω τα περισσότερα gb. Το ότι δεν δίνει απάντηση για το θέμα με τις φωτιές ούτε που σε πείραξε. Απλά έχω την εντύπωση ότι έχει κάνει τέτοια πατάτα με την ποιότητα κατασκευής της συσκευής το οποίο φοβούνται να δημοσιεύσουν τον λόγο γιατί θα τους πάρουν με τις κλωτσιές εκτός φυσικά τους φαν που και c4 να έχει μέσα θα πάνε να την αγοράσουν την επόμενη συσκευή. 3
heavyrain Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Οπα ρε.. Που δεν αντεξες μια εβδομάδα με το ποιο επιτυχημένο κινητο της σαμσουνγκ.. Εχουν γινει και κατι γκαλοπ που εχουν βγάλει οτι οι χρήστες ειδικά του s7 edge ειχαν τα μεγαλύτερα ποσοστα ικανοποίησης απο τη συσκευή τους σε σχεση με καθε αλλο χρήστη Android.. Ετσι για να γελάσουμε τι πηρες μετα που εμεινες τοσο πολυ ευχαριστημένος σε σχεση με s7 edge? Υποψιν ουτε το εχω, ουτε θα το αγοράσω, αλλα ειναι απ τις πιο αριστες συσκευές Android σε καθε τομεα που το να το θαβεις ετσι, ξεφτυλιζει τελικα εσένα και μονο. Ελπιζω να μην περιμενεις σοβαρη, τεκμηριωμενη και αντικειμενικη απαντηση απο απο καποιον με ονομα nvidiaman! Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2016 από heavyrain 2
GoMaR Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Το ποσο κερδος παραπανω εβγαλαν απο το S7 δεν ειναι δικο σου θεμα φιλαρακι. Εταιρεια ειναι το κερδος που θελει θα βγαλει. Απο εκει και περα ειναι στο χερι σου σαν καταναλωτης να πεις οχι. Αυτες οι αμπελοφιλοσοφιες και το κραξιμο επειδη μια εταιρεια θεωρησε οτι τοσο κερδος πρεπει να εχει, να τα κανεις οταν δεν ειναι στο χερι η αγορα απο αυτους η οχι, αλλα εισαι αναγκασμενος. Σαφως και σα καταναλωτης, εχω το δικαιωμα να πω οχι. Σαφως και δεν ειναι στο χερι μου τι κερδος θα βγαλει. και επισης, σαφως δεν επιασες το πνευμα του μηνυματος μου. Με τη τακτικη αυτη, γραφει ξεκαθαρα οτι πληρωνετε σιγουρα 28% παραπανω "αερα" Γνωστό εννοείται και το πραγματικό κέρδος δε θα ειναι μόνο 28% αλλα πολύ παραπάνω φαντάζομαι, αλλα δε το λες και εξυπνη ενημέρωση. Οσον αφορα το φιλαρακι, δεν ειμαστε σε καφενειο 2
marioshaidari Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ωχ,παλι 3-4 χρονια πισω ο αντιπαλος της....
morgan21 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Οπα ρε.. Που δεν αντεξες μια εβδομάδα με το ποιο επιτυχημένο κινητο της σαμσουνγκ.. Εχουν γινει και κατι γκαλοπ που εχουν βγάλει οτι οι χρήστες ειδικά του s7 edge ειχαν τα μεγαλύτερα ποσοστα ικανοποίησης απο τη συσκευή τους σε σχεση με καθε αλλο χρήστη Android.. Ετσι για να γελάσουμε τι πηρες μετα που εμεινες τοσο πολυ ευχαριστημένος σε σχεση με s7 edge? Υποψιν ουτε το εχω, ουτε θα το αγοράσω, αλλα ειναι απ τις πιο αριστες συσκευές Android σε καθε τομεα που το να το θαβεις ετσι, ξεφτυλιζει τελικα εσένα και μονο. Τι γκάλοπ και αρλούμπες λες ρε φιλε; μιλα λίγο με επιχειρήματα. Μιλάς εσυ που δεν το είχες αλλά ούτε θα το έχεις ότι είναι άριστη συσκευή; και λες ότι ξεφτιλίζεται ο συμφορουμιτης σου πιο πάνω ο οποίος τουλάχιστον είχε την συσκευή στα χέρια του ; ντροπή και μόνο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα