Psyclon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Θα ηθελα να μου πει αν γνωριζει καποιος πως μπορω να περασω το Multiman στο Ps3, ειναι το Super Slim και εχει ειδει την Version 4.81 και προσπαθω να βρω το Multiman 4.81 και δεν μπορω! το βρισκω μονο 4.80 και επισης δεν μου διαβάζονται τα αρχεια PKG ενω εχω κανει οτι χρειαζεται, εκανα το USB μου FAT32 ονομασα τον δισκο στο Serial Number της κονσολας και επισης τους φακελους PS3 και απο μεσα εναν φακελο UPDATE! και παλι δεν γινεται τιποτα! παρακαλω ας μου πει καποιος τι μπορω να κανω!! Ευχαριστω!
xaerialtwistx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 μήπως αντι να πεις multiman ήθελες να πεις κάτι άλλο; ο multiman είναι file manager και εχει βγει μεχρι το 4.80
Psyclon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 μήπως αντι να πεις multiman ήθελες να πεις κάτι άλλο; ο multiman είναι file manager και εχει βγει μεχρι το 4.80 ναι τον Manager θελω να περασω και εχω βρει το 4.80 και δεν μου το διαβαζει καν!
xaerialtwistx Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 όλα αυτα για τον σειριακο αριθμό και για φακελο UPDATE ειναι άσχετα με αυτο που θες να κανεις. έβαλες το pkg του Multiman στο root στο φλασάκι (οχι μεσα σε καποιον φακελο αλλά στο root) και δεν στο βγαζει οταν πας στο "Install Package Files"?
Psyclon Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 ναι σωστα! τα αρχεια pkg δεν τα ριχνω σε καποιον φακελο και δεν μου τα εμφανιζει οπως εσενα.. όλα αυτα για τον σειριακο αριθμό και για φακελο UPDATE ειναι άσχετα με αυτο που θες να κανεις. έβαλες το pkg του Multiman στο root στο φλασάκι (οχι μεσα σε καποιον φακελο αλλά στο root) και δεν στο βγαζει οταν πας στο "Install Package Files"? ναι σωστα! τα αρχεια pkg δεν τα ριχνω σε καποιον φακελο και δεν μου τα εμφανιζει οπως εσενα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα