hackertom Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά Πήρα και εγω πρόσφατα το CK104 Inflictor Motospeed πληκτρολόγιο με εξαιρετικές εντυπώσεις για τα λεφτά του. Θα ήθελα να μου πει κάποιος εάν γίνεται να βάλω να ανάβουν τα δικά μου πλήκτρα σε μια απο τις λειτουργίες που έχει και οχι τα προετοιμασμένα που έχει μεγάλη γκάμα δεν λέω...Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο;
tzizzz Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 να ρωτησω τι διαφορα εχει το μηχανικο πληκτρολογιο απο καποιο που δεν ειναι μηχανικο
hackertom Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 https://www.youtube.com/watch?v=rjVjgL6eNCE Άψογος φιλαράκι!
Amaretos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 να ρωτησω τι διαφορα εχει το μηχανικο πληκτρολογιο απο καποιο που δεν ειναι μηχανικο http://www.howtogeek.com/239565/if-you-havent-tried-a-mechanical-keyboard-yet-youre-missing-out/
NotebookFreak Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά Πήρα και εγω πρόσφατα το CK104 Inflictor Motospeed πληκτρολόγιο με εξαιρετικές εντυπώσεις για τα λεφτά του. Θα ήθελα να μου πει κάποιος εάν γίνεται να βάλω να ανάβουν τα δικά μου πλήκτρα σε μια απο τις λειτουργίες που έχει και οχι τα προετοιμασμένα που έχει μεγάλη γκάμα δεν λέω...Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Απο gearbest to αγόρασες?δέχονται πιστωτική?
KNSM Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Το πηρα κι εγω αυτο απο Gearbest, ακομα δεν εφτασε βεβαια, μεσα στην εβδομαδα πιστευω θα το εχω στα χερια μου. Εγω με paypal πληρωσα για τον παραπανω φιλο που ρωταει. 1
NotebookFreak Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ck104 ή ck666?έχουν τρελές διαφορές? Ή μηπως είναι τα ίδια απλά στο 666 δίνουν και το ποντίκι μαζί? και μία ακομη ερώτηση...αξίζουν τα 13,5€ παραπάνω για να έρθει σίγουρα και άμεσα?
hackertom Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Απο gearbest to αγόρασες?δέχονται πιστωτική? Και εγώ PayPal φιλαράκι, δυνατό πληκτρολόγιο καλή επιλογή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα