23Optimus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καλημερα, γνωριζετε κατι περι αυτο? αλλαξα εταιρια πηγα βονταφον, ενω ειχα οτε, ξερω θα φανει λαθος αλλα τωρα που μπηκα τι κανουμε ειναι το θεμα,, δεν μου εδωσαν ρουτερ, λειτουργουσα με 2 παλία που ειχα, το ενα που εκανε καπανωτες επανεκκηνησεις δεν θυμομουν να μπω στο προφιλ του ρουτερ απο τον υπολογιστη, τωρα με του οτε μπαινω εκει, αλλα δεν ξερω κατα ποσο αυτο παιζει ρολο, με το αν συγχρονιζεται σωστα επειδη ειμαι τωρα βονταφον, δε τα πολυ ξερω κιολας τι γινεται, εχει σχεση η εταιρια? μηπως θελει δικο της ρουτερ και δικες τους ρυθμισεις κατι τετοιο τελοσπαντον? γιατι τωρα και αυτο εκανε ενα ρεσταντ μονο του,
23Optimus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 σε αυτο του οτε ναι ειχα αυτα τα στοιχεια που ειχα καιρο και μπενει ρυθμισεις κλπ και ολα, το θεμα ειναι απλα αν η γραμμη και η συνδεση δουλευουν σωστα με αλλα ρουτερ, αυτο δεν εχω καταλαβει, και γενικως το τι παιζει με ρουτερ και γραμμες δε τα ξερωοπως ειπα το αλλο που ειχα εκανε επανεκκινησεις στο ακυρο, λογικα απο προβληματα ισως κατι δε συμβατει μαλλον, μπορει να φταινε πολλα, γιατι οταν ειχα βλαβη πριν κανα 2 βδομαδες, εκανε και επανεκκινησεις και στου οτε το ρουτερ.Τι να πεις στη βονταφον μου ελεγαν απο το τηλεφωνο τεχνικοι οτι δε παιζει ρολο το ρουτερ με ολα δουλευει, εκτος αν ηταν ασχετοικαι να χρειαζεται να δωσουν ρουτερ δικο τους. περα απο αυτα η ταχυτητα ειναι ικανοποιητικη που φτανω τα 10mbs με 18-22 ms ping
bill2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 δοκίμασες κάπιο update ? δοκίμασε ενα δανεικό ρουτερ φιλου και το δικο σου μονο του χωρις dsl και σε αλλο τηλέφωνο
23Optimus Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 το ρουτερ το εχω στο δωματιο, το τηλεφωνο ειναι επισης σε αλλο δωματιο με αλλη μπριζα , update δηλαδη? υποτιθεται αυτα φτιαχνονται και συνχρονιζοντε μονας του η οχι? το μεσημερι εκανε 2 ρεσταντ μονο του παλι, αλλα μεχρι τωρα παει μια χαρα το αλλο που εβαλα
bill2015 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 ναι αλλα οσο εισαι το δικτυο απ εκει που ειναι το ρουτερ δοκιμασε ενα update απο πιο παροχο ειναι ?
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 οπως ειπαμε αλλο να κανει reboot που ειναι θεμα ρουτερ και αλλο να χανει το dsl και να το ξαναβρισκει που αυτο δεν ειναι reboot και φταιει η γραμμη.
23Optimus Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 οταν ειχα θεμα με τη γραμμη ναι εχανε το dls και το ξαναβρησκε η γινοταν κοκκινο το φωτακι του νετ και ξαναπρασινιζε μετα, ειναι καπως μπερδεμα ολα αυτα, και πιστευω παιζει ρολο τι εταιρια βρισκεται ο καθενας ,και τι ρουτερ χρησιμοποιει, ενα ρουτερ δουλευει σωστα και χωρις να μη πειραξεις απολυτως τπτ? δηλαδη και να μην εχεις username ουτε password, παρολοπου εγω σε αυτοπου δουλευω τωρα τα εχω και μπαινω και ρυθμιζω αν θελω κατι. γιατι ακουσα οτι παιζει ρολο να στο ρυθμισει η εταιρια το ρουτερ δωσει η δε δωσει, αλλα η βονταφον δεν μου εδωσε ρουτερ εμενα, δουλευω με του οτε τωρα
bill2015 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Η vf με 20 ευρω σου δινει αλλα δοκιμασε να παρεις στη vf και ζητα τους να σου στειλουν ενα ρουτερ χωρίς χρέωση
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 οταν ειχα θεμα με τη γραμμη ναι εχανε το dls και το ξαναβρησκε η γινοταν κοκκινο το φωτακι του νετ και ξαναπρασινιζε μετα, ειναι καπως μπερδεμα ολα αυτα, και πιστευω παιζει ρολο τι εταιρια βρισκεται ο καθενας , και τι ρουτερ χρησιμοποιει, ενα ρουτερ δουλευει σωστα και χωρις να μη πειραξεις απολυτως τπτ? δηλαδη και να μην εχεις username ουτε password, παρολοπου εγω σε αυτοπου δουλευω τωρα τα εχω και μπαινω και ρυθμιζω αν θελω κατι. γιατι ακουσα οτι παιζει ρολο να στο ρυθμισει η εταιρια το ρουτερ δωσει η δε δωσει, αλλα η βονταφον δεν μου εδωσε ρουτερ εμενα, δουλευω με του οτε τωρα κανονικα ολα τα adsl/vdsl ρουτερ παιζουν παντου στον κοσμο.τωρα σε ενα adsl router το βαζεις pppoe/llc //vpi 8 vci35 // username/password και παιζει.ολες οι εταιρειες στην ελλαδα εχουν τα ιδια πραγματα εκτος απο το Username/password.ελα που ομως σε μερικους παροχους δεν χρειαζεται username/password διοτι δεν εχουν radius.δηλαδη οτι και να βαλεις για username/password δεν θα το λαβει υποψη.τυπικα για να μην ειναι κενο μπορει να δεις να εχει καποιο account πχ [email protected] αλλα και μπλαμπλα@otenet.gr να γραψεις παλι θα παιξει.οποτε εφοσον ολα ειναι ιδια εκτος απο το username που δεν παιζει ρολο τοτε θα παιξει και δεν χρειαζεται setup απο την εταιρεια.σε αλλες εταιρειες τωρα πχ forthnet που παιζει ρολο το Username/password εκει το ρουτερ εχει ενα default username /password με το οποιο συνδεεται στην forthnet με tr069 και τραβαει αυτοματα ολα τα υπολοιπα στοιχεια ρυθμισεις πχ την τηλεφωνια.δεν υπαρχει δηλαδη καποια special ρυθμιση για να παει πιο γρηγορα ή δεν ξερω τι. Η vf με 20 ευρω σου δινει αλλα δοκιμασε να παρεις στη vf και ζητα τους να σου στειλουν ενα ρουτερ χωρίς χρέωση δεν ειναι σιγουρο οτι θα του δωσουν δωρεαν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα