Rpanagos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εχω ενα προγραμμα το ΗΤTrack website copier και εχω κατεβασει μια σελιδα.Οταν την τρεχω τοπικα στον δισκο μου ειναι ολα μια χαρα.Οταν ομως την ανεβαζω στον FileZilla εχει θεμα η σελιδα μου,δεν εμφανιζεται σωστα.Τι φταιει?Μηπως το προγραμμα δεν την κατεβαζει ολοκληρη? Γιατι ομως τρεχει μια χαρα τοπικα?
Predatorkill Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Τι δεν εμφανιζει σωστα; Κανε αντιγραφη το console του browser και επικολλησε το εδω.
lionheart82 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Αυτο γινεται διοτι τα paths / συντομεύσεις στην σελιδα δεν ειναι σχετικα αλλα στατικά μεσα στον κώδικα. Θα χρειαστει να αλλάξεις όλα τα αρχεια (εικονες - css - js) ώστε να φορτώνουν με μια διαδρομή όπως /images/myimage.jpg Επιπλέον θα χρειαστει να γνωριζεις καλά την html.
Rpanagos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν μου εμφανιζει μερικες εικονες ενα βιντεο κλπ..Γενικα δεν ειναι σωστο Αυτο γινεται διοτι τα paths / συντομεύσεις στην σελιδα δεν ειναι σχετικα αλλα στατικά μεσα στον κώδικα. Θα χρειαστει να αλλάξεις όλα τα αρχεια (εικονες - css - js) ώστε να φορτώνουν με μια διαδρομή όπως /images/myimage.jpg Επιπλέον θα χρειαστει να γνωριζεις καλά την html. τις εικονες που θα τραβαω θα της βαλω στον Host? Μπορω να κατεβασω την σελιδα απο το προγραμμα και να βαλω το Path να ειναι ο FileZilla??Γιατι μια μερα δεν θα με φτασει να αλλαζω διαδρομες Αυτην την στιγμη τραβαει αρχεια απο μια διαδρομη wp-content/uploads/2015/10/image.png
dominotrix Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Απλα δηλωσε το full path. Δηλαδη γραψε το ονομα της σελιδας πριν απο το: wp-content/uploads/2015/10/image.png Γενικα οπου δεις οτι δεν εμφανιζεται κατι, κανε edit το μονοπατι και βαλε το σωστο. Βλεποντας και κανοντας θα το λυσεις. Σιγουρα ειναι πολυ κουραστικο και χρονοβορο. Ισως να μπορεις να το κανεις μαζικα με Find & Replace. πχ. Οπου: wp-content Replace me: tositemou.gr/wp-content 1
Rpanagos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Απλα δηλωσε το full path. Δηλαδη γραψε το ονομα της σελιδας πριν απο το: wp-content/uploads/2015/10/image.png Γενικα οπου δεις οτι δεν εμφανιζεται κατι, κανε edit το μονοπατι και βαλε το σωστο. Βλεποντας και κανοντας θα το λυσεις. Σιγουρα ειναι πολυ κουραστικο και χρονοβορο. Ισως να μπορεις να το κανεις μαζικα με Find & Replace. πχ. Οπου: wp-content Replace me: tositemou.gr/wp-content Για ποιον λογο πρεπει να εχει και το Url του σιτε μπροστα?(δεν μπορω να καταλαβω πως λειτουργει το url σε αυτην την περιπτωση) Κανονικα δεν θα επρεπε να διαβαζει τις εικονες απο τους φακελους?
dominotrix Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ισως λειπει ενα / ή να υπαρχει καποιο αλλο λαθος στο path. Οταν το βλεπεις live το site τι σφαλμα σου δειχνει; Κανε μια αναζητηση και βρες γιατι δεν εμφανιζονται οι εικονες.
Rpanagos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αυτο το σιτε που κατεβασα με το προγραμμα μαλλον ειχε φτιαχτει σε wordpress.(δεν ξερω αν φταιει αυτο).
tzotzosgr Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Αυτο το σιτε που κατεβασα με το προγραμμα μαλλον ειχε φτιαχτει σε wordpress.(δεν ξερω αν φταιει αυτο). Καλημέρα φίλε μου, θες να μας πεις το site σου η το site που το κατέβασες? έτσι θα μπορούμε να σε βοηθήσουμε να λύσεις το πρόβλημα (αλλά βάση λογικής το πρόβλημα είναι στην διαδρομή)
lionheart82 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Για αυτά τα προβλήματα πρέπει να υπάρχουν οι βασικές γνώσεις πιστεύω. Είναι αρκετά περίεργο να συζητάμε τόσα άτομα για κάτι τόσο απλό όσο το path. Εάν θέλεις στείλε μου το αρχείο σε zip με ότι έχεις μέσα να σου κάνω τις ρυθμίσεις σε 5-10 λεπτά πάντως με mass replace.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα