Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του στην Β. Αμερική, το OnePlus 3T της γνωστής τα τελευταία χρόνια Κινέζικης εταιρείας OnePlus λανσάρεται στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Διαθέσιμες είναι και οι δύο εκδόσεις, στα 64GB και στα 128GB, αλλά μόνο με φινίρισμα Gunmetal για την ώρα. Η έκδοση Soft Gold θα κυκλοφορήσει λίγο καιρό αργότερα αλλά μόνο στα 64GB.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το μοντέλο των 64GB στοιχίζει £400 ενώ το μοντέλο των 128GB στοιχίζει £40 περισσότερες. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, οι τιμές είναι €440 και €480 αντίστοιχα (εδώ είναι το Αγγλικό κατάστημα και εδώ το Γερμανικό κατάστημα της εταιρείας). Διαθέσιμα είναι επίσης και τα συνήθη αξεσουάρ, δηλαδή φορτιστές (και αυτοκινήτου), θήκες και ακουστικά.

Αν θέλετε να μάθετε τι υπάρχει στην συσκευασία της συσκευής, δείτε το… video παρακάτω, με το unboxing να πραγματοποιείται στο κόκπιτ ενός μαχητικού αεροσκάφους. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει αύριο στην Κίνα ενώ στην Ινδία αναμένεται τον ερχόμενο μήνα.

Link.png Site: GSMArena

Διαβάστε ολόκληρη την άρθρο

Δημοσ.

Που το βρήκαν αυτό το σαράβαλο?

Το MiG 15 παραμένει πολύυυυ πάνω από τις δυνατότητες και τις αντοχές ενός μέσου ανθρώπου.

• Like 1
Δημοσ.

...και πρέπει να περιμένεις πάνω από 30 μέρες για να έρθει και να πέσει και πάνω στα Χριστούγεννα που Έχει αργίες.

Μάλλον έφυγε όλη η πρώτη παρτίδα και δεν έχουν άλλο στοκ. Δεν εξηγείται αλλιώς.

Το op2 θέλει το πολύ 10 μέρες για να έρθει.

• Like 1
Δημοσ.

Το MiG 15 παραμένει πολύυυυ πάνω από τις δυνατότητες και τις αντοχές ενός μέσου ανθρώπου.

Νάτος και ο Ρώσος πιλότος. Και εγώ νόμιζα τόσα χρόνια ότι το MiG 15 έχει μικρότερες αντοχές από το ανθρώπινο σώμα. Καταστρέφεις την κοσμοθεωρία μου. 

• Like 7
Δημοσ.

παιδιά ο τύπος είναι delivery από courier, αν έχεις λεφτά και δε θες να περιμένεις στο φέρνει στη πόρτα σου με το μαχητικό... :P

• Like 3
Δημοσ.
Νάτος και ο Ρώσος πιλότος. Και εγώ νόμιζα τόσα χρόνια ότι το MiG 15 έχει μικρότερες αντοχές από το ανθρώπινο σώμα. Καταστρέφεις την κοσμοθεωρία μου.

Τσεχος είναι..
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...