Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Είμαι σε αναζήτηση συσκευής και την επείγομαι οπότε ψάχνω από Ελλάδα μόνο. To ζητούμενό μου είναι να βρω το best VFM αυτή τη στιγμή. Ήδη σκέφτομαι το Xiaomi Redmi Note 3 pro 3/32GB αλλά θα ήθελα να ακούσω κι άλλες προτάσεις για να κάνω μια τελική επιλογή. 

Παραθέτω και τα κριτήρια που έχω ορίσει:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 200, ιδανικά και πιο κάτω

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Emails, browsing, social media, φωτογραφίες, cloud sync, whatsapp

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.5

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αν έχει μικρή εσωτερική μνήμη (πχ 16GB) να έχει υποδοχή για micro SD και να μεταφέρονται εκεί οι εφαρμογές

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι. όχι οι τέλειες, αλλά να μην είναι και χάλια

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιάφορο

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; οπωσδήποτε

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο

Αν έχει κάποιος συνφορουμίτης υπόψη του και προσφορά από κατάστημα εκτός Skroutz, καλοδεχούμενη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν να απαντήσουν.

Δημοσ.

Καλημέρα,

Είμαι σε αναζήτηση συσκευής και την επείγομαι οπότε ψάχνω από Ελλάδα μόνο. To ζητούμενό μου είναι να βρω το best VFM αυτή τη στιγμή. Ήδη σκέφτομαι το Xiaomi Redmi Note 3 pro 3/32GB αλλά θα ήθελα να ακούσω κι άλλες προτάσεις για να κάνω μια τελική επιλογή.

Παραθέτω και τα κριτήρια που έχω ορίσει:

1) Το ποσό που διαθέτουμε: έως 200, ιδανικά και πιο κάτω

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Emails, browsing, social media, φωτογραφίες, cloud sync, whatsapp

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5-5.5

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): αν έχει μικρή εσωτερική μνήμη (πχ 16GB) να έχει υποδοχή για micro SD και να μεταφέρονται εκεί οι εφαρμογές

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ναι. όχι οι τέλειες, αλλά να μην είναι και χάλια

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; αδιάφορο

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ναι

8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; οπωσδήποτε

9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android

10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι

11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλάδα

12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); όχι

13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινούργιο

Αν έχει κάποιος συνφορουμίτης υπόψη του και προσφορά από κατάστημα εκτός Skroutz, καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους ασχοληθούν να απαντήσουν.

http://www.mygad.gr/
Δημοσ.

Φίλε, δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να βάζουμε το link ενός μαγαζιού σαν απάντηση και thats it... Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να προτείνεις καλώς, ειδάλλως απλά κάνουμε διαφήμιση σε μαγαζιά που απαγορεύεται.

Edit: άσε που μόνο άμεσα δεν θα παραλάβω από το συγκεκριμένο μαγαζί αφού για 2-3 συσκευές που είδα, η παράδοση είναι σε 4-10 μέρες... καλά χριστούγεννα δηλαδή.

• Like 4
Δημοσ.

Φίλε, δεν ξέρω κατά πόσο έχει νόημα να βάζουμε το link ενός μαγαζιού σαν απάντηση και thats it... Αν έχεις κάτι συγκεκριμένο να προτείνεις καλώς, ειδάλλως απλά κάνουμε διαφήμιση σε μαγαζιά που απαγορεύεται.

Edit: άσε που μόνο άμεσα δεν θα παραλάβω από το συγκεκριμένο μαγαζί αφού για 2-3 συσκευές που είδα, η παράδοση είναι σε 4-10 μέρες... καλά χριστούγεννα δηλαδή.

μια παραπάνω διαφήμισή του καταστήματος που διατηρούμε-εργαζόμαστε-συνεργαζόμαστε ποτέ δεν βλάπτει :devil:

Δημοσ.

μια παραπάνω διαφήμισή του καταστήματος που διατηρούμε-εργαζόμαστε-συνεργαζόμαστε ποτέ δεν βλάπτει :devil:

Κανενα απο αυτα που λες.

Εξαλλου Ελληνικο καταστημα ηθελε.

Το Vickmall και τα αλλα αμα το παμε ετσι και αυτα διαφημιση δεν ειναι?

Δημοσ.

Κανενα απο αυτα που λες.

Εξαλλου Ελληνικο καταστημα ηθελε.

Το Vickmall και τα αλλα αμα το παμε ετσι και αυτα διαφημιση δεν ειναι?

επειδή πόσταρες σκέτο λινκ χωρίς καμία διευκρίνισή το πέρασα για διαφήμισή αλώστε το συγκεκριμένο κατάστημά το διαφημίζουν τέρμα στο γνωστό ελληνικό φόρουμ-κοινότητά κινέζου κατασκευαστή ... ακόμα και δω υπάρχουν άτομα που συνεργάζονται μέχρι και με κινέζομαγαζα όπως vick που ανέφερες gear, geek, cooli και δεν συμμαζεύεται και τα διαφημίζουν

Δημοσ.

Αφου ξερεις και εσυ την απαντηση->

Xiaomi note 3(pro)/4(εαν δεν σε ενδιαφερουν οι custom rom).

Αλλα να ξερεις θελουν σκαλισμα.

Απο εκει κ περα ολα τα υπολοιπα ειναι ενα-δυο σκαλοπατια χειροτερα.

Π.χ huawei p9 lite/moto g4/honor lite κοκ.

Καλουτσικη προταση στα ~130 ειναι το zte flex s6, με μειονεκτηματα την εκδοση lollipop κ την μετρια μπαταρια.

Δημοσ.

Αφου ξερεις και εσυ την απαντηση->

Xiaomi note 3(pro)/4(εαν δεν σε ενδιαφερουν οι custom rom).

Αλλα να ξερεις θελουν σκαλισμα.

Απο εκει κ περα ολα τα υπολοιπα ειναι ενα-δυο σκαλοπατια χειροτερα.

Π.χ huawei p9 lite/moto g4/honor lite κοκ.

Καλουτσικη προταση στα ~130 ειναι το zte flex s6, με μειονεκτηματα την εκδοση lollipop κ την μετρια μπαταρια.

λείπει η B20 Band απο το 4G από το Note 3 pro αν τον ενδιαφέρει
Δημοσ.

Μέχρι 150 δες το Moto G4 Play Dual και Xiaomi Redmi 3S (καλύτερα από MyGad)

Μέχρι 200 δες το Moto G4

και Xiaomi Redmi Note 4 (επίσης από MyGad)

• Like 1
Δημοσ.

Δυστυχώς, στο mygad τα περισσότερα είναι κατόπιν παραγγελίας οπότε θα κάνουν τον ίδιο χρόνο που θα κάνουν και από Κίνα...

Δημοσ.

αν είναι να πάρεις κινέζο όχι ευρωπαϊκή συσκευή παρτο απ την κινα απευθείας δεν αξίζει να σ κάνουν μεροκάματο τα μαγαζιά εδώ .... ή αν βιάζεσαι παρτο από ευρωπαϊκή αποθήκη ενός κινέζομαγαζου

Δημοσ.

Ο λογος που ψάχνω απο Ελλάδα είναι να το έχω γρήγορα. Δυστυχώς όμως δεν κρατάνε στοκ τα μαγαζιά και ετσι παλι θα καθυστερήσει να ερθει.

Δημοσ.

λείπει η B20 Band απο το 4G από το Note 3 pro αν τον ενδιαφέρει

Μα σοβαρα ποιος χ@στηκε?Με τα πακετα ιντερνετ που δινουν οι εταιριες τηλεφωνιας 1gb το μηνα στις καλυτερες περιπτωσεις.

Θεωρω πως η ελλειψη nfc ειναι σημαντικοτερη, αλλα στην τελικη δεν υπαρχει κινητο που να τα εχει ολα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...