sam75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ο συγκεκριμένος θα κάνει δουλειά στους 19-20c; https://www.nobuklima.gr/afigrantires/guru Μπήκα στην σελίδα, 3 χρόνια εγγύηση μια χαρά. Ούτε ο Meaco μου έδωσε τόσα χρόνια. Τον αγόρασε κάποιος ; σκέφτομαι να πάω το απόγευμα να το παρω.
ipal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ο συγκεκριμένος θα κάνει δουλειά στους 19-20c; https://www.nobuklima.gr/afigrantires/guru Μπήκα στην σελίδα, 3 χρόνια εγγύηση μια χαρά. Ούτε ο Meaco μου έδωσε τόσα χρόνια. Τον αγόρασε κάποιος ; σκέφτομαι να πάω το απόγευμα να το παρω. Το επόμενο μοντέλο ο Aiko είναι ίδιος με τον Inventor Eva. Και από ότι είδα στα γρήγορα στο www.nobuklima.gr υπάρχει κάποια σχέση Η είναι ο ίδιος εισαγωγέας; Anyway νομίζω στα 99€ και για μέχρι 40 τμ θα κάνεις δουλειά...
sam75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Το επόμενο μοντέλο ο Aiko είναι ίδιος με τον Inventor Eva. Και από ότι είδα στα γρήγορα στο www.nobuklima.gr υπάρχει κάποια σχέση Η είναι ο ίδιος εισαγωγέας; Anyway νομίζω στα 99€ και για μέχρι 40 τμ θα κάνεις δουλειά... Και εγω έτσι πιστεύω, 40 αυτός και 40 ο Meaco πιάνουν άνετα όλο το σπίτι. Σήμερα ξύπνησα με 85% υγρασία, μόνο στο παιδικό είχε 60% κ αυτό γιατί είναι το μηχάνημα.
ipal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ο ίδιος εισαγωγέας είναι τελικα. Τώρα γιατί λανσαρε και του Nobu δε ξερω αλλά το πιο πιθανόν αυτός της προσφοράς είναι ίδιος (μηχανικά) με το περσινό μοντέλο του Care χωρίς ροδακια
sam75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Ο ίδιος εισαγωγέας είναι τελικα. Τώρα γιατί λανσαρε και του Nobu δε ξερω αλλά το πιο πιθανόν αυτός της προσφοράς είναι ίδιος (μηχανικά) με το περσινό μοντέλο του Care χωρίς ροδακια Αξίζει δηλαδή;
Skia11 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 FYI κλιματιστικό Nobu που πήρα βγήκε εξαιρετικό. 1
sam75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 FYI κλιματιστικό Nobu που πήρα βγήκε εξαιρετικό. Άρα προχωράω κανονικά.. Σε ευχαριστώ.
pcos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 κανιε δουλεια παιδια, και ειδικα αν τον εχετε σε αλλο δωματιο απο αυτο που κοιμαστε δεν θα εχετε προβλημα (αν και αυτο ειναι λιγο υποκειμενικο με τον θορυβο) για την τιμη του ομως τα σπαει πραγματικα!
sam75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 κανιε δουλεια παιδια, και ειδικα αν τον εχετε σε αλλο δωματιο απο αυτο που κοιμαστε δεν θα εχετε προβλημα (αν και αυτο ειναι λιγο υποκειμενικο με τον θορυβο) για την τιμη του ομως τα σπαει πραγματικα! Το πήρες; κανει θόρυβο;
pcos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 η αδερφη μου με ενημερωσε οτι τον εβαλε στο σαλονι και κοιμηθηκε κανονικα στο δωματιο. να νυσταζε τοσο? (γιαυτο ειπα οτι ειναι υποκειμενικος ο θορυβος) εικαζω ομως οτι δεν κανει πιο πολυ θορυβο απο αλλους ακριβοτερους.
sam75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 η αδερφη μου με ενημερωσε οτι τον εβαλε στο σαλονι και κοιμηθηκε κανονικα στο δωματιο. να νυσταζε τοσο? (γιαυτο ειπα οτι ειναι υποκειμενικος ο θορυβος) εικαζω ομως οτι δεν κανει πιο πολυ θορυβο απο αλλους ακριβοτερους. Ώραια, από ποσότητα νερού;
pcos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 οσο μιλαμε εδω στο φορουμ τοσο μικροτερες οι πιθανοτητες να βρεις! στον γερακα μου ειπαν οτι τελειωσαν αυτα που ειχαν εξω. αν εχουν στην αποθηκη δεν ξερω! δεν γνωριζω αλλες λεπτομερειες, μονο οτι μαζευει νερο κανονικα και εχει νορμαλ θορυβο.
sam75 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 οσο μιλαμε εδω στο φορουμ τοσο μικροτερες οι πιθανοτητες να βρεις! στον γερακα μου ειπαν οτι τελειωσαν αυτα που ειχαν εξω. αν εχουν στην αποθηκη δεν ξερω! δεν γνωριζω αλλες λεπτομερειες, μονο οτι μαζευει νερο κανονικα και εχει νορμαλ θορυβο. Θα πάω από εκεί το απόγευμα, είμαι στην εταιρία τώρα. Σε ευχαριστώ.
themiskiller Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τον πήρα παιδιά κάνει δουλειά και ο ήχος είναι σαν του ανεμιστήρα. Ακούγονται οι σταγόνες να τρέχουν ήδη! Περίμενα καιρό μία καλή προσφορά με είχε φάει ή υγρασία καθώς μένω σε δωμα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα