spyroseva Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Το Media Markt έχει βάλει τον συγκεκριμένο αφυγραντήρα στα 99€: http://www.mediamarkt.gr/el/product/_%CE%BDobu-guru-10l-1191282.html Ο ανταγωνισμός ξεκινάει από τα 119€ (skroutz). Μήπως κάποιος έχει εικόνα για τον συγκεκριμένο αφυγραντήρα ή γενικότερα για την εταιρεία, ώστε να καταλήξουμε σε συμπέρασμα αν αξίζει ή όχι ως προσφορά και τελικώς ως αγορά; Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2016 από matrixxx καθαρισμα referral
DrNick Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα και καλή βδομάδα! Αφυγραντήρας με ψυκτικό υγρό => χαμηλότερη κατανάλωση, αλλά υψηλότερος θόρυβος και ίσως να υπάρχει θέμα με τη λειτουργία στις χαμηλές θερμοκρασίες: για τη συγκεκριμένο μηχανισμό με ψυκτικό υγρό λέγεται ότι δε λειτουργούν καλά σε θερμοκρασίες κάτω των 18. Στα συν η δυνατότητα συνεχούς αποστράγγισης. Για την εταιρεία δεν έχω ιδέα, αλλά εγγύηση 3 χρόνια ακούγεται καλή. 1
spyroseva Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Για πόσα τετραγωνικά τον θες ; Εντάξει, περισσότερο για το υπνοδωμάτιο το θέλω (15-20 τ.μ. περίπου), αλλά με προβληματίζει αφενός η εταιρεία που είναι παντελώς άγνωστη και αφετέρου τα επίπεδα του θορύβου (όπως αναφέρει και ο φίλος DrNick). Και δουλειά να κάνει τις "δύσκολες" ημέρες, αν δεν σε αφήνει να κοιμηθείς..τότε αργά ή γρήγορα θα καταχωρηθεί σε κάποια αποθήκη και θα έχεις πετάξει και τα λεφτά σου..
tiniakos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Καλή τιμή. Θέλω έναν για τους γονείς μου. Κάθε γνώμη δεκτή.
ss13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Λάθος , πες πόσα τετραφωνικά είναι το σπίτι , η υγρασία υπάρχει παντού σε όλα τα σπίτια , καλά δεν κάνει και σαν αεροπλάνο , γιατί όταν ταξιδεύεις με πλοίο δεν κοιμάσαι ; Ίδιο θόρυβο κάνει , πολύ καλή δουλειά κάνει , από μάρκα είναι άγνωστη ( meaco , philco και Olimpia Splendid είναι κορυφή ) εγώ πήρα και σώθηκα , εως πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις ; 1
spyroseva Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Λάθος , πες πόσα τετραφωνικά είναι το σπίτι , η υγρασία υπάρχει παντού σε όλα τα σπίτια , καλά δεν κάνει και σαν αεροπλάνο , γιατί όταν ταξιδεύεις με πλοίο δεν κοιμάσαι ; Ίδιο θόρυβο κάνει , πολύ καλή δουλειά κάνει , από μάρκα είναι άγνωστη ( meaco , philco και Olimpia Splendid είναι κορυφή ) εγώ πήρα και σώθηκα , εως πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις ; Παιδιά, μην ξεφύγουμε από το θέμα (το κάνουμε συχνά, τελευταία) - συμφωνώ και εγώ μαζί σου ss13 για τις εταιρείες που αναφέρεις ότι είναι άρτιες και ποιοτικές αλλά ας περιοριστούμε στο συγκεκριμένο αφυγραντήρα που "φαίνεται" ως προσφορά, αν έχει κάποιος εμπειρία απ' αυτό το προϊόν. Και απολύτως σωστό ότι όλο το σπίτι έχει υγρασία, όμως με αυτό το σκεπτικό θα πρέπει να μπεις στη διαδικασία να αγοράσει κάποιος "τέρας - αφυγραντήρα" με ανάλογο κόστος φυσικά και στο τέλος δεν πιστεύω ότι με ένα μηχάνημα θα καλύψει όλους τους χώρους ενός σπιτιού εκτός αν μιλάμε για γκαρσονιέρα ή για studio - ενιαίος χώρος (<45 τ.μ.). 1
DrNick Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Λάθος , πες πόσα τετραφωνικά είναι το σπίτι , η υγρασία υπάρχει παντού σε όλα τα σπίτια , καλά δεν κάνει και σαν αεροπλάνο , γιατί όταν ταξιδεύεις με πλοίο δεν κοιμάσαι ; Ίδιο θόρυβο κάνει , πολύ καλή δουλειά κάνει , από μάρκα είναι άγνωστη ( meaco , philco και Olimpia Splendid είναι κορυφή ) εγώ πήρα και σώθηκα , εως πόσα χρήματα μπορείς να δώσεις ; Συμφωνώ απόλυτα για τα τετραγωνικά. Από εκεί και πέρα το θέμα του θορύβου είναι υποκειμενικό. Έχω φίλο που δε μπορεί να κοιμηθεί από τις φυσαλίδες που βγάζουν κάποια υγρά φακών επαφής! Εγώ έχω πάρει 2 meaco με την άλλη τεχνολογία (χωρίς συμπιεστή - Desiccant) που θεωρητικά είναι πιο αθόρυβοι. Παρόλα αυτά τη γυναίκα μου την ενοχλεί το βράδυ ακόμα και αν δουλεύει στη χαμηλή σκάλα σε διπλανό δωμάτιο...
pcos Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 να ειναι καλος σαν τον meaco 12L που εχει διπλασια τιμη? τον εχω παρει στους γονεις μου και σωθηκαν (αθριτικα) για τον θορυβο δεν γινεται τιποτα, κανει σαν δυνατο ψυγειο (οπως ολοι φανταζομαι). η τιμη στα 99 ειναι απαιχτη παντως! οποιος τον δοκιμασει ας γραψει, δεν μπορω να βρω αξιολογησεις
ipal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Το σασι παντως μοιαζει με τους gree & morris. Αν ψαξετε Σκρουτζ ισως ειναι ΟΕΜ αυτου του εργοστασιου. Αλλιως το ΜΜ δεχεται και επιστροφες (με λιγη γκρινια)...
plpapadopoulos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Το σασι παντως μοιαζει με τους gree & morris. Αν ψαξετε Σκρουτζ ισως ειναι ΟΕΜ αυτου του εργοστασιου. Αλλιως το ΜΜ δεχεται και επιστροφες (με λιγη γκρινια)... Τί θα πεί "με λίγη γκρίνια"? Αν δεν είναι/κάνει ατό που διαφημίζουν, los poulos και πίσω. Επικαλείστε not fit for purpose εντός 14 ημερών (για να μή πώ 30) ή distance selling regulations με Ευρωπαϊκή νομοθεσία αν όντως δεν είναι όπως διαφημίζεται και επιστροφή και θα κάνουν και μόκο. Επίσης ο πωλητής έχει δικαίωμα να ενημερώσει κατά την πώληση για το δικαίωμα υπαναχώρησης. Σε πείπτωση απόκρυψης αυτού, το διάστημα επιστροφής αυξάνεται (δε γνωρίζω το πόσο). 2
ipal Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μιλαω για αν καποιος το μετανιωσει . και ειδικά αν θέλει επιστροφή χρημάτων. Εχεις επιστρεψει κάτι αποσφραγισμενο πρόσφατα σε ελληνικό μαγαζί; Κανείς δε θέλει να δώσει χρήματα πίσω. Υπάρχει μανουρα. Απο 5' έως μισή ώρα. Στον Κωτσο ποσφατα επί 10' προσπαθούσε να με πείσει ο διευθυντής να κρατήσω το προϊόν.
plpapadopoulos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μιλαω για αν καποιος το μετανιωσει . και ειδικά αν θέλει επιστροφή χρημάτων. Εχεις επιστρεψει κάτι αποσφραγισμενο πρόσφατα σε ελληνικό μαγαζί; Κανείς δε θέλει να δώσει χρήματα πίσω. Υπάρχει μανουρα. Απο 5' έως μισή ώρα. Στον Κωτσο ποσφατα επί 10' προσπαθούσε να με πείσει ο διευθυντής να κρατήσω το προϊόν. Δεν κάνω σοβαρές αγορές από Ελλάδα, εκτός από φρούτα, λαχανικά και είδη πρώτης ανάγκης (όταν κι εφόσον βρίσκομαι Ελλάδα)... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα