k_skidrow Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Οπως λεει ο τιτλος σημερα (ενω τις προηγουμενες μερες δεν ειχα προβλημα), εχω συνεχεις αποσυνδεσεις του internet για λιγα δευτερολεπτα και μετα επανασυνδεεται μονο του. Μετα απο λιγα λεπτα παλι το ιδιο. Εχω δοκιμασει να κλεισω το ρουτερ για περιπου πανω απο 1 λεπτο και να το ξανασυνδεσω- δεν εδειξε να λυνει το προβλημα, εχετε να προτεινετε κατι αλλο; ΕDIT: Να προσθεσω οτι καποιες φορες και οχι ολες κατα την επανασυνδεση βλεποντας μεσα απο τις ρυθμισεις του ρουτερ βλεπω οτι χρονιζει σε μικροτερες ταχυτητες απο οτι τα 11,4 που εχω συνηθως. Δεν ειναι κατι στανταρ μπορει να μου χρονισει στα 3,5 μπορει στα 5 μπορει και στα 7,2 (που ειδα την τελευταια φορα).
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 καλημερα, 1)ποιο ρουτερακι εχεις δες μηπως εχει καποια αναβαθμιση και διορθωνει αυτο 2)τσεκαρε εαν εχεις σωστα τις συνδεσεις και σε πεταει απο καποια τηλεφωνικη συσκευη εξω ή προβληματικη η μπριζα/σπλιτερ/φιλτρο/κτλ..{Και πριν κάνεις όλα αυτά, πετάξου σε ένα κατάστημα και πάρε ένα καινούριο splitter/filter που κάνει 3€ να δοκιμάσεις. Τα παίζουν εύκολα και μπορεί να χάσεις πολύ χρόνο τσάμπα.edit..Zaytsev..} 3)μιλα με το παροχο να κανουν ελεγχο απο εκει μεχρι τους τοιχους να δουνε μηπως κατι σου βραχυκυκλωνει στη γραμμη και πεφτει.. 4)ρωτησε εαν ανηκει η συνδεση σου σε καποια αναβαθμιση αυτο το διαστημα και εχεις αυτο το αποτελεσμα.. 5)μαθε τη γραμμη εχεις ακριβως και εχει και αλλα να ψαξεις ορεξη να εχεις και θα το λυσεις!
Zaytsev Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Και πριν κάνεις όλα αυτά, πετάξου σε ένα κατάστημα και πάρε ένα καινούριο splitter/filter που κάνει 3€ να δοκιμάσεις. Τα παίζουν εύκολα και μπορεί να χάσεις πολύ χρόνο τσάμπα.
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Και πριν κάνεις όλα αυτά, πετάξου σε ένα κατάστημα και πάρε ένα καινούριο splitter/filter που κάνει 3€ να δοκιμάσεις. Τα παίζουν εύκολα και μπορεί να χάσεις πολύ χρόνο τσάμπα. συνηθως το πιο ευκολο ειναι ναμην βαλει καν τηλεφωνα και σπλιττερ και να δει αν παιζει σταθερα. 1
k_skidrow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, με καθυστερηση λογω δουλειας δινω τη συνεχεια. Οι αποσυνδεσεις σταματησαν, το splitter που ειναι στη τηλεφωνικη γραμμη δεν φταιει. Το προβλημα ομως ειναι οτι αυτη τη στιγμη κατεβαζω με 6,5mbps ενω κανονικα η γραμμη μου ειναι 12αρα. Πηρα την wind τηλεφωνο και μου ειπαν οτι βλεπουν οτι χρονιζω στα 12 και οτι δεν εχει καποιο θεμα η γραμμη. Τι συμβαινει;
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Καλησπερα, με καθυστερηση λογω δουλειας δινω τη συνεχεια. Οι αποσυνδεσεις σταματησαν, το splitter που ειναι στη τηλεφωνικη γραμμη δεν φταιει. Το προβλημα ομως ειναι οτι αυτη τη στιγμη κατεβαζω με 6,5mbps ενω κανονικα η γραμμη μου ειναι 12αρα. Πηρα την wind τηλεφωνο και μου ειπαν οτι βλεπουν οτι χρονιζω στα 12 και οτι δεν εχει καποιο θεμα η γραμμη. Τι συμβαινει; μπες στο ρουτερ και δες ποσο συγχρονιζεις.γραψε χαρακτηριστικα γραμμης.επισης δοκιμη με καλωδιο και οχι ασυρματα απο καποιο γρηγορο site για να δεις ποσο κατεβαζεις.μπορει να φταιει το site ή να φταιει το ασυρματο οτι κατεβαζεις αργα.οταν κανεις δοκιμες εννοειται κανεις αλλος δεν κανει τιποτα στο ιντερνετ .μην παιρνει κανεις ιντερνετ και λες γιατι δεν παιζεις 12.
k_skidrow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 μπες στο ρουτερ και δες ποσο συγχρονιζεις.γραψε χαρακτηριστικα γραμμης.επισης δοκιμη με καλωδιο και οχι ασυρματα απο καποιο γρηγορο site για να δεις ποσο κατεβαζεις.μπορει να φταιει το site ή να φταιει το ασυρματο οτι κατεβαζεις αργα.οταν κανεις δοκιμες εννοειται κανεις αλλος δεν κανει τιποτα στο ιντερνετ .μην παιρνει κανεις ιντερνετ και λες γιατι δεν παιζεις 12. Καλησπερα και σε ευχαριστω για την απαντηση. Το ρουτερακι μου λεει οτι ειμαι κανονικα στα 11,8-12 που ημουν παντα. http://prntscr.com/del2d2 Τα υπολοιπα μου ειναι γνωστα, φυσικα κανεις δεν χρησιμοποιει το ιντερνετ ουτε κατεβαζω κατι, ειμαι ενσυρματα παντα. Για το download ειναι σιγουρο οτι ειμαι με μαξ στα 6,8-7,2 οπως σου ειπα και πριν. http://prntscr.com/del3r5 Edit: για να σε προλαβω, εχει γινει ηδη καθαρισμος του pc απο τυχον malware, δεν βρηκαν κατι 2 προγραμματα που ετρεξα+antivirus scan.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 δοκιμασε ενα Reboot το ρουτερ.δοκιμασε απο αλλο pc παλι με καλωδιο αν μπορεις.δοκιμασε απο καποιον Ftp πχ ftp.ntua.gr ή ftp.forthnet.gr να κατεβασεις κατι μεγαλο.
k_skidrow Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 http://prntscr.com/deld90 οριστε ποσο κατεβαζει απο το ftp.ntua.gr Αλλο pc δεν εχω δυστυχως αυτη τη στιγμη ευκαιρο να συνδεσω ενσυρματα, απο το κινητο που ελεγξα μεσω του speedtest app της ookla μου δειχνει τα ιδια με το speedtest που πηρα απο το desktop. Reboot εχει γινει ηδη 2 φορες και η τελευταια πριν λιγο.
poulinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2016 http://prntscr.com/deld90 οριστε ποσο κατεβαζει απο το ftp.ntua.gr Αλλο pc δεν εχω δυστυχως αυτη τη στιγμη ευκαιρο να συνδεσω ενσυρματα, απο το κινητο που ελεγξα μεσω του speedtest app της ookla μου δειχνει τα ιδια με το speedtest που πηρα απο το desktop. Reboot εχει γινει ηδη 2 φορες και η τελευταια πριν λιγο. α.δοκιμασες μη ωρα αιχμης να δεις ποσο εχεις.αρα αφου με το κινητο εισαι το ιδιο δεν φταιει το Pc.δες και μη ωρα αιχμης και μετα δοκιμη με αλλο ρουτερ.κοιτα για firmware update αν θες προληπτικα και κανε αν θες παλι τυπικα κανα hard reset.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα