Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Έχω ένα iphone 4 και σκέφτομαι σιγά σιγά να αγοράσω ένα 6s τώρα που έχουν πέσει οι τιμές γιατί το 4αράκι μου έχει γίνει λίγο αργό και δε δέχεται κάποια πράγματα (όπως π.χ. τo app της revolut).

Έχω 2 ερωτήσεις:

1. Στο 4άρι έχω ios7. Το 6s θα μου έρθει με ios9 ή 10. Αυτό τι σημαίνει; Θα μπορέσει να κάνει επανάκτηση των δεδομένων μου (του λογαριασμού μου ή όπως αλλιώς λέγεται γιατί κόλλησε το μυαλό μου τώρα)

2. Θα μπορέσω να έχω twin sims (όπως έκανα παλιότερα αλλά με ένα iphone και ένα απλό τηλ.) και να χρησιμοποιώ καμιά φορά το 4άρι (π.χ. στη θάλασσα) ή θα μπλέξουν εκεί τα apple id κτλ.;

Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά για όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει.

Δημοσ.

Γεια σε όλους!

Έχω ένα iphone 4 και σκέφτομαι σιγά σιγά να αγοράσω ένα 6s τώρα που έχουν πέσει οι τιμές γιατί το 4αράκι μου έχει γίνει λίγο αργό και δε δέχεται κάποια πράγματα (όπως π.χ. τo app της revolut).

Έχω 2 ερωτήσεις:

1. Στο 4άρι έχω ios7. Το 6s θα μου έρθει με ios9 ή 10. Αυτό τι σημαίνει; Θα μπορέσει να κάνει επανάκτηση των δεδομένων μου (του λογαριασμού μου ή όπως αλλιώς λέγεται γιατί κόλλησε το μυαλό μου τώρα)

Ναι, κανένα πρόβλημα. Το αντίθετο δεν γίνεται.

2. Θα μπορέσω να έχω twin sims (όπως έκανα παλιότερα αλλά με ένα iphone και ένα απλό τηλ.) και να χρησιμοποιώ καμιά φορά το 4άρι (π.χ. στη θάλασσα) ή θα μπλέξουν εκεί τα apple id κτλ.;

Ναι, κανένα πρόβλημα με μπλέξιμο. Απλώς σε κάποια πράγματα όπως τα sms, (όταν τα λαμβάνεις στο 4άρι δεν θα υπάρχουν στο 6s) που δεν συγχρονίζονται στο iCloud δεν θα είναι ενημερωμένα. Ή αν έχεις ανοιχτά τα automatic downloads και κατεβάσεις μια εφαρμογή που θέλει iOS 8 και πάνω στο 6s το 4αράκι δεν θα την κατεβάσει φυσικά. Επίσης στο 4άρι δεν θα έχεις iCloud Drive και Advanced Notes. Τέτοια πράγματα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο σοβαρότερο πρόβλημα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά παιδιά για όποιον μπει στον κόπο να μου απαντήσει.

Δημοσ.

1. Ναι, κανονικά. Μπορείς να κάνεις restore from backup από παλιότερο iOS σε νεώτερο.

Το αντίστροφο δεν ισχύει (δηλαδή ένα backup από iOS 10 να γίνει restore σε iOS 7)

2. Δεν γνωρίζω. Πιθανώς να πρέπει να απενεργοποιήσεις τα iMessage & FaceTime στο ένα από τα δύο.

[Edit] Με πρόλαβε ο CheOnWeb :)

Δημοσ.

1. Ναι, κανονικά. Μπορείς να κάνεις restore from backup από παλιότερο iOS σε νεώτερο.

Το αντίστροφο δεν ισχύει (δηλαδή ένα backup από iOS 10 να γίνει restore σε iOS 7)

2. Δεν γνωρίζω. Πιθανώς να πρέπει να απενεργοποιήσεις τα iMessage & FaceTime στο ένα από τα δύο.

Τώρα που το λες ναι, μπορεί να χρησιμοποιεί iMssage και FaceTime με το Apple ID και στις 2 συσκευές αλλά για το νούμερο δεν είμαι κι εγώ σίγουρος. Μπορεί να πρέπει να το έχει μόνο στη μια συσκευή.

[Edit] Με πρόλαβε ο CheOnWeb :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...