xristakits Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Καλησπερα φιλε!!!! Μια βοηθεια θα ηθελα πηρα και εγω αυτον τον προτζεκτορα και θα ηθελα να μου πεις πια εφαρμογη θελει για να παιξει υποτιτλους που λες? Ευχαριστω πολυ!!!! A επισης εχετε δοκιμασει ταινια με ac3 format σας παιζει ο ηχος? από θέμα εικόνας πως τα πάει?
manosfp Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Δημοσ. 30 Μαΐου 2017 Πρώτες εντυπώσεις άσχημες, δεν έχω ασχοληθεί όμως πάνω από δέκα λεπτά. Θα επανέλθω. 1
stelini Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Καλησπερα και παλι μας εχετε αφησει χωρις νεα.Μαθαμε τιποτα?
kostantin7 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 καλησπέρα, τον εχω κανα μηνα τωρα και δεν μπορω με τίποτα να μπω στο αρχικό μενου ενός android ας πούμε tablet. Μπορεί κανείς να βοηθήσει?
lambrosbouk Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν τον συγκρίνει κανείς με τον mlp-500, ποιος πιστεύετε ότι είναι καλύτερος; Ειδικά σε χώρους ΧΩΡΙΣ πλήρη συσκότιση.
brokesmack Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Παιδιά τον πήρα και εγώ . Ανάμεικτες εντυπώσεις. Εικόνα και συνδεσημότητα καλή, το συνδίασα με ένα wifi remote control με touch pad. Μου βγάζει συνέχεια ένα σφάλμα " "There Was A Problem Parsing The Package" . Έκανα factory reset, usb debugging και enable unknown sources αλλα τπτ. Ξέρει κανείς τι παίζει;
brokesmack Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Τελικά με λίγο ψάξιμο, βρήκα ότι εφταιγε μια 3party εφαρμογή που υπήρχε προεγκατεστημένη. Την έκανα disable και το πρόβλημα λύθηκε. Πολύ καλή συνδεσιμότητα και ποιότητα εικόνας για τα λεφτά του. Μην ξεχνάμε οτι πρόκειται για προτζεκτοράκι των 100ευρώ. Δεν υστερεί πολύ σε σχέση με έναν VIVIBRIGHT GP100 που χρησιμοποιώ επίσης.
panalex5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Στις 1/6/2018 στις 10:11 ΜΜ, brokesmack είπε Τελικά με λίγο ψάξιμο, βρήκα ότι εφταιγε μια 3party εφαρμογή που υπήρχε προεγκατεστημένη. Την έκανα disable και το πρόβλημα λύθηκε. Πολύ καλή συνδεσιμότητα και ποιότητα εικόνας για τα λεφτά του. Μην ξεχνάμε οτι πρόκειται για προτζεκτοράκι των 100ευρώ. Δεν υστερεί πολύ σε σχέση με έναν VIVIBRIGHT GP100 που χρησιμοποιώ επίσης. ποιά ήταν η εφαρμογή ...εχω το ίδιο πρόβλημα
brokesmack Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, panalex5 είπε ποιά ήταν η εφαρμογή ...εχω το ίδιο πρόβλημα Τον έχω πουλήσει αρκετό καιρό και δεν θυμάμαι. Οποία περίεργη εφαρμογή δεις με κινέζικα κλπ διέγραψε την
panalex5 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2020 Στις 3/11/2020 στις 3:21 ΜΜ, brokesmack είπε Τον έχω πουλήσει αρκετό καιρό και δεν θυμάμαι. Οποία περίεργη εφαρμογή δεις με κινέζικα κλπ διέγραψε την Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα