Προς το περιεχόμενο

FOREVER MLP-100 εμπειρίες?

nikmichas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρες,

εάν κάποιος έχει χρησιμοποιήσει τον Forever MLP-100, θα' θελα τη γνώμη του για το εάν αξίζει η αγορά του από http://www.e-shop.gr/projector-forever-mlp-100-led-with-android-and-wi-fi-p-PER.180999

στα 99ε με το τελευταίο newsletter

ευχές

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 1 μήνα μετά...

Ειναι ενα ταμπλετ με προτζεκτορα ας πουμε.Android 4.4 κατεβαζεις οτι εφαρμογη θες,παιρνει ποντικι/πληκτρολογιο στη usb.Απο προβολικης αποψης για να βλεπειες τηλεοπτικο η αγωνες φωτεινα πλανα γενικα ειναι καλος.Αν εισαι σινεφιλ την κανεις τη δουλεια σου,η ευκρινεια ειναι παρομοια του κινηματογραφου -κ κει δε πας για το fullhd- γενικα εχεις μια μεγαλη οθονη με 99ε.Παιζει υποτιτλους -αφου βαζεις εφαρμογη- .Μεγιστη διασταση 130-140" περιπου φαντασου απο αποσταση 3μετρων το πολυ καθως για πιο πισω τερματιζει το focus κ τα δειχνει θολα.Αν κατσεις πιο μακρυα βεβαια ισως ειναι ανεκτη λιγο θολοτητα για 20" παραπανω αναλογα το περιεχομενο.

Αν εχεις εντελως ασπρο τοιχο η ταβανι τα χρωματα κ η φωτεινοτητα βελτιονωνται.Αν παιζεις σε πιο μικρες ιντσες πχ 70-80 επισης.

Γενικα εχει αρκετες ρυθμισεις να παιξεις κ preset ειναι προσεγμενη κατασκευη.

• Like 1

Ειναι ενα ταμπλετ με προτζεκτορα ας πουμε.Android 4.4 κατεβαζεις οτι εφαρμογη θες,παιρνει ποντικι/πληκτρολογιο στη usb.Απο προβολικης αποψης για να βλεπειες τηλεοπτικο η αγωνες φωτεινα πλανα γενικα ειναι καλος.Αν εισαι σινεφιλ την κανεις τη δουλεια σου,η ευκρινεια ειναι παρομοια του κινηματογραφου -κ κει δε πας για το fullhd- γενικα εχεις μια μεγαλη οθονη με 99ε.Παιζει υποτιτλους -αφου βαζεις εφαρμογη- .Μεγιστη διασταση 130-140" περιπου φαντασου απο αποσταση 3μετρων το πολυ καθως για πιο πισω τερματιζει το focus κ τα δειχνει θολα.Αν κατσεις πιο μακρυα βεβαια ισως ειναι ανεκτη λιγο θολοτητα για 20" παραπανω αναλογα το περιεχομενο.

Αν εχεις εντελως ασπρο τοιχο η ταβανι τα χρωματα κ η φωτεινοτητα βελτιονωνται.Αν παιζεις σε πιο μικρες ιντσες πχ 70-80 επισης.

Καλη χρονιά! Ευχαριστούμε για τη λεπτομερή αναφορά. Το έχω παραγγείλει και εγώ από το eshop αλλά δεν είχα καταφέρει να βρω εμπειρίες άλλων κατόχων της συσκευής. Το έχεις δοκιμάσει με εφαρμογές τύπου Nova GO;

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Οχι δεν εχω ασχοληθει με κατι τετοιο,αλλα φαντασου το σαν κινεζοταμπλετ μετριων επιδοσεων.δηλ οκ βαζεις μερικες εφαρμογες οχι πολυ απαιτητικες,1GB RAM εχει.

Μπορεις να κοτσαρεις απτο HDMI ομως μια αντιστοιχη συσκευη κ να την προβαλεις τοιχο πχ αποκωδικοποιητη κλπ.Παιρνει κ composite rca αναλογικη εισιοδο βιντεο.

Θελει σχετικα σκοταδια για να παιξει,εστω κ ενα πορτατιφ μειωνει την φωτεινοτητα.Ιδανικο ειναι να προβαλεις ταβανι ενω εισαι ξαπλα για καμια λαιτ ταινιουλα σειρα κλπ.

Οχι δεν εχω ασχοληθει με κατι τετοιο,αλλα φαντασου το σαν κινεζοταμπλετ μετριων επιδοσεων.δηλ οκ βαζεις μερικες εφαρμογες οχι πολυ απαιτητικες,1GB RAM εχει.

Μπορεις να κοτσαρεις απτο HDMI ομως μια αντιστοιχη συσκευη κ να την προβαλεις τοιχο πχ αποκωδικοποιητη κλπ.Παιρνει κ composite rca αναλογικη εισιοδο βιντεο.

Θελει σχετικα σκοταδια για να παιξει,εστω κ ενα πορτατιφ μειωνει την φωτεινοτητα.Ιδανικο ειναι να προβαλεις ταβανι ενω εισαι ξαπλα για καμια λαιτ ταινιουλα σειρα κλπ.

Το έλαβα πριν 2 μέρες. Από θέμα λειτουργικού είναι λίγο περίεργο αλλά επί του παρόντος δεν με πολυαπασχολεί γιατί έχω συνδέσει πάνω TV box. Δουλεύει εντάξει, αλλά κάνει αρκετό θόρυβο και μυρίζει κιόλας, ίσως επειδή είναι καινούργιο. Πιξελιάζει από κοντά αλλά από μακριά είναι εντάξει. Και έχεις δίκιο εκεί που λες ότι στα 3 μέτρα θολώνει. Μου έχει κάνει πάντως θετική εντύπωση η φωτεινότητά του, ακόμα και μεσημέρι με περιμετρικά παράθυρα ανοιχτά. Το περίμενα χειρότερο σε αυτόν τον τομέα. Μήπως ξέρεις τα πραγματικά του lumen; Επίσης, έχεις μήπως βρει τις καλύτερες ρυθμίσεις εικόνας; 

• 2 μήνες μετά...

@Feregorn και σε μενα που το παρελαβα προσφατα μυριζει. εξακολουθει ν μυριζει τ δικο σου; και για λιγη ωρα χρήσης ζεσταίνεται αρκετά νομίζω.

@Feregorn και σε μενα που το παρελαβα προσφατα μυριζει. εξακολουθει ν μυριζει τ δικο σου; και για λιγη ωρα χρήσης ζεσταίνεται αρκετά νομίζω.

Φίλε μου εγώ το επέστρεψα γιατί συνέχιζε να μυρίζει μετά από 3 μέρες. Επειδή είναι μικρός ο χώρος και έχω και κάποιες ευαισθησίες δεν μπορούσα να το υπομείνω. Από θέμα θερμότητας δεν με προβλημάτισε.

• 1 μήνα μετά...

Για παρουσιάσεις σε σχολική αίθουσα θα κάνει δουλειά;

μόνο αν έχεις πλήρη συσκότηση. λίγο που τον είδα είναι πάρα μα πάρα πολύ λίγο το φως που βγάζει

Καλησπερα φιλε!!!!

Μια βοηθεια θα ηθελα πηρα και εγω αυτον τον προτζεκτορα και θα ηθελα να μου πεις πια εφαρμογη θελει για να παιξει υποτιτλους που λες?

Ευχαριστω πολυ!!!!

A επισης εχετε δοκιμασει ταινια με ac3 format σας παιζει  ο ηχος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...