Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και ένα μήνα που αναβάθμισα το ADSL σε VDSL στην hol,τουλάχιστον 4 φορές μου χει ρίξει την ταχύτητα σε επίπεδα 10-11 από 40 που έπιανε και παρατηρώ ότι αλλάζει το modulation type σε ADSL2.Μετά από δύο επισκέψεις τεχνικών της hol και άλλες τόσες του ΟΤΕ η γραμμή επανέρχεται (κάτι κάνει το παλικάρι το ΟΤΕ απ τον πίνακα μαλλον) αλλά 2-3 μέρες μετά πάλι τα ίδια.Από hol μου λένε ότι δεν βλέπουν πρόβλημα και το ίδιο τους λέει κι ο ΟΤΕ.Μου πάνε να φέρω ηλεκτρολόγο να αλλάξει τη γραμμή απ τον πίνακα στην πρίζα μου αλλά ήρθε και ο άνθρωπος τα βρήκε όλα οκ...Κάποια πρόταση από τυχόν ομοιοπαθουντα υπαρχει;ευχαριστώ

Δημοσ.

1000 τίς 100 έχεις το μαμά ρουτερ τις xol ,τα ίδια έκανε και εμένα,κανενα σάπιο της zte ,πέτα το να ηρεμήσουν τα νεύρα σού...

• Like 1
Δημοσ.

Πράγματι έχω αυτό που λες.Ζήτησες να σου το αλλάξουν και διορθώθηκε ή αγόρασες άλλο και αν ναι ποιο αν επιτρεπεται μπας και δω κι εγώ άσπρη μερα; ευχαριστω.

Δημοσ.

αν εχεις κανα αλλο να δοκιμασεις.μετα δεν ξερω αν μπορεις να βγαλεις να μην συγχρονιζει σε adsl to router.αλλιως για αγορα router υπαρχει και sticky topic.

Δημοσ.

Πρώτα ζήτησα αντικατάσταση,το άλλαξαν.τα ίδια και τα γίδια....

Πήρα ένα Asus και ΣΩΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑ.Ηρεμησα φίλε,καμπανα 49.999 έχω.

Δημοσ.

Πρώτα ζήτησα αντικατάσταση,το άλλαξαν.τα ίδια και τα γίδια....

Πήρα ένα Asus και ΣΩΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑ.Ηρεμησα φίλε,καμπανα 49.999 έχω.

μια χαρα.για Firmware update να κοιτας που και που.δυστυχως μην περιμενεις πολλα απο τα δωρεαν router>λιγα αξιζουν.ειδικα αν το ρουτερ ειναι και zte:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...