kristosfm Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Στο καινούργιο newsletter ο θερμοπομπός ARIELLI CHW-2000 σε 2000W απο αυτόν του τίτλου στα 27ευρώ μέχρι και τις 4/1/2017 Site: eshop
Kenichi Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Παιδες οσοι τον εχετε παρει ζεσταίνει τον χωρο γρηγορα και ικανοποιητικα? Εγω τον πηρα για το γραφειο γιατι μου καηκε η σομπα με λαμπες που ειχα και καμια σχεση με αυτην. Μηπως ειναι χαλασμενο?Οκ βγαζει λιγη ζεστη κυρίως απο πανω αλλα οχι τρελα πραγματα.Ειναι και τελείως αθόρυβο μήπως απο καπου πρεπει να πεταει αερα?
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δε θεωρω ότι είναι προσφορά, όχι για το θέμα της τιμής, αλλά για το θέμα της απόδοσης. Υπάρχει αυτή τη στιγμή σε crazy sundays σόμπα χαλαζία 2400W με 4 σκάλες στα 36.5 ευρώ και είναι και πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές στις καταναλώσεις τους γενικά. (Γνώμη μου πάντα).
Themos3 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δε θεωρω ότι είναι προσφορά, όχι για το θέμα της τιμής, αλλά για το θέμα της απόδοσης. Υπάρχει αυτή τη στιγμή σε crazy sundays σόμπα χαλαζία 2400W με 4 σκάλες στα 36.5 ευρώ και είναι και πιο αποδοτικές και πιο οικονομικές στις καταναλώσεις τους γενικά. (Γνώμη μου πάντα). Δε ξέρω αν υπήρχε όταν το έγραψες, τώρα πάντως δεν υπάρχει...
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Προφανως και υπηρχε για να το γραψει. Το ειχα δει και χθες ο ιδιος. Κλειδωνει το θεμα μιας και εχει ξεφυγει η κουβεντα απο την προσφορα (με η χωρις εισαγωγικα) του τιτλου που εδω και καιρο δεν υπαρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις