Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η μεταφραση απο τα βουλγαρικα sites αναφερει την υπαρξη θερμοστατη. Ας περιμενουνε και τα παιδια που το πηραν να μας πουν.

• Απαντ. 94
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ' ό,τι φαίνεται, το αν έχει θερμοστάτη εξαρτάται από το τι ακριβώς νομίζει ο καθένας ότι είναι ο θερμοστάτης..

Αυτό που έχει η συσκευή είναι "η πιο απλή μορφή θερμοστάτη, ο απλός ηλεκτρομηχανικός θερμοστάτης, ο οποίος λειτουργεί με την αρχή του διμεταλλικού στοιχείου" [1] aka 'ροδέλα', όπως μας είπε και ο φίλος που το έχει ήδη.

Επιπλεόν έχει και ένα διακόπτη για να ενεργοποιεί και την δεύτερη αντίσταση.

Δημοσ.

Η μεταφραση απο τα βουλγαρικα sites αναφερει την υπαρξη θερμοστατη. Ας περιμενουνε και τα παιδια που το πηραν να μας πουν.

Εγώ πέρασα από το κατάστημα, αλλά δεν το πήρα, ήλπιζα η συσκευασια του (δλδ οι όποιες αναγραφόμενες τεχνικέ προδιαγραφές) να μας λύσει την απορία, αλλά δεν αναφέρει κάτι άλλο απ' όσα γράφονται στην αγγελία...

- δύο σκάλες θέρμανσης

- προστασία από υπερθέρμανση

..αυτά...

Χωρίς θερμοστάτη αν και στα 30€ δεν με βλέπω να το παίρνω, τους είπα να το κρατήσουν μέχρι να το επαληθεύσω.

Τους είπα ότι στο βουλγάρισκο σάϊτ αναφέρουν την ύπαρξη θερμοστάτη, λέει: "αν το αναφέρει έτσι θα είναι και να μας το πείτε, γιατί κι εμείς από εκεί τραβάμε τις προδιαγραφές".

Δημοσ.

Παρασύρθηκα από την περιγραφή που ανέφερε 57 πόντους πλάτος και τον πήρα, θεωρώντας ότι θα είναι μαζεμένος σε διάσταση... Τελικά πρέπει να είναι κάνα μέτρο... Έλεος δηλαδη!!! Καλά οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά, ούτε καν τις σωστές διαστάσεις...;;; Δεν τον αποσυσκευασα μιας και δεν έχω αποφασίσει αν θα τον κρατήσω ακόμη, οπότε δε μπορώ να σας πω για θερμοστάτη.

• Like 1
Δημοσ.

Θερμαντικο χωρις θερμοστατη, θυμαμαι μονο την γνωστη κουκουναρα. Ακομα και κατι αεροθερμα των 10 ευρω που εχω παρει πριν 5-10 χρονια, με θερμοστατη ηταν.

ΥΓ, συγνωμη, και σομπες με λαμπες αλογονου.

Η κουκουνάρα για τους λίγους που την ξέρουν και καταλαβαινουν πια σόμπα λες, είναι φοβερή και τρομερή!

Απ' ό,τι φαίνεται, το αν έχει θερμοστάτη εξαρτάται από το τι ακριβώς νομίζει ο καθένας ότι είναι ο θερμοστάτης..

Αυτό που έχει η συσκευή είναι "η πιο απλή μορφή θερμοστάτη, ο απλός ηλεκτρομηχανικός θερμοστάτης, ο οποίος λειτουργεί με την αρχή του διμεταλλικού στοιχείου" [1] aka 'ροδέλα', όπως μας είπε και ο φίλος που το έχει ήδη.

Επιπλεόν έχει και ένα διακόπτη για να ενεργοποιεί και την δεύτερη αντίσταση.

Θερμοστάτης είναι, το έχουν όλοι οι φτηνοί θερμοπομποί τύπου practiker, Γαλαξίας κτλ...

Μπορεί όχι ποιοτικός αλλα ανοιγοκλείνει σύμφωνα με την θερμότητα(χωρίς να έχει και καλή ακρίβεια βέβαια). Μπορείτε να μετρήσετε με θερμόμετρο το δωμάτιο και να το σημαδέψετε με στηλό. Εκεί θα έχετε την θερμοκρασία που θέλετε/

Οσο για τον θερμοπομπό, δεν την ξέρω την μάρκα+ ένας πρόχειρος θερμοστάτης. Δεν λέει για μένα δεν θα το παιρνα.

Ένα modem του ote ήταν Arielli έλεος... :-D

Δημοσ.

Φίλοι μου εχει θερμοστάτη το πήρα . Ειναι τέλειο σώμα για τα λεφτά του και εντελώς αθόρυβο αγοράστε το άφοβα

• Like 1
Δημοσ.

Έχω πάρει αυτόν  στα 20 ευρώ,    Celcia 61833786 Turbo 2000Watt  και είμαι πολύ ευχαριστημένος. 

Έχει τρεις ρυθμίσεις ισχύος, θερμοστάτη και ανεμιστήρα (αν θέλεις τον χρησιμοποιείς) Ζεσταίνει το δωμάτιό μου 20 τ.μ. άνετα

Η τιμή έπεσε στα 18 ευρώ. Νομίζω για τα χρήματά του είαναι ό,τι καλύτερο.

https://www.skroutz.gr/s/7838092/Celcia-61833786-Turbo-2000Watt.html

Δημοσ.

Έχω πάρει αυτόν στα 20 ευρώ, Celcia 61833786 Turbo 2000Watt και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Έχει τρεις ρυθμίσεις ισχύος, θερμοστάτη και ανεμιστήρα (αν θέλεις τον χρησιμοποιείς) Ζεσταίνει το δωμάτιό μου 20 τ.μ. άνετα

Κατανάλωση όμως; στην ώρα πόση ώρα σβήνει το λαμπάκι;

Δημοσ.

Έχει τρεις ρυθμίσεις, 750w , 1250w  και  2000w.  Τώρα για κατανάλωση δεν ξέρω να πω, τον έχω μια εβδομάδα περίπου, τον βάζω στα 750w για 4-5 ώρες κάθε φορά και σε αυτό το διάστημα δε σβήνει καθόλου το λαμπάκι του θερμοστάτη. (φαντάζομαι λόγω χαμηλής ισχύος) Σε περισσότερα watt δεν έχω δοκιμάσει. 

Δημοσ.

Πήρα τον convector της Arielli και τον δοκίμασα.

Όχι κάτι το ιδιαίτερο από ζέστη, για 2500w μέτρια θα έλεγα.
Στην 1η σκάλα ένα κρύο δωμάτιο ούτε σε 2,5 ώρες δεν βλέπω να το ζεσταίνει.

Στα συν οτι δεν ακούγεται απολύτως τίποτα (λογικό αφού είναι κονβέκτορας), και τα ροδάκια για εύκολη μετακίνηση (υποστηρίζει και επιτοίχια).

Στα μειον επίσης οτι δεν έχει λαβή οπότε όταν είναι σε λειτουργία δεν μετακινείται εύκολα.

Δημοσ.

Έχω πάρει αυτόν στα 20 ευρώ, Celcia 61833786 Turbo 2000Watt και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Αυτό δεν είναι καν πάνελ, είναι το απλό κινεζικο κονβεκτορ που το έχω πετυχει και στα 12€ χωρίς αεροθερμο

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δεν είναι καν πάνελ, είναι το απλό κινεζικο κονβεκτορ που το έχω πετυχει και στα 12€ χωρίς αεροθερμο

Πέρα από τα Watt, τί διαφορά έχει με αυτόν του νήματος; Είναι "πάνελ" αυτός; (δεν ξέρω σε τί αναφέρεται)

Δημοσ.

Στο τύπο της αντίστασης. Αλλά δεν έχει και πολύ σημασια αν κάποιος θέλει ως 20€ και ο φτηνός πάνω κάτω ίδια δουλειά θα κάνει (για όσο κρατήσει)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...