Philippe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ε, ναι, όπως το έγραφες τρομάξαμε όλοι ότι δεν σβήνει με τίποτα το εργαλείο Πάντως, από την εμπειρία μου με τις πολλές και διάφορες συσκευές Arielli που έχω (όχι θερμοπομπούς ακόμα) να πω ότι ενώ δεν έχουν σε γενικές γραμμές καλή ποιότητα, είναι καλύτερες από αντίστοιχες κινεζιές στα ίδια λεφτά. Αν δεν απατώμαι, η εταιρεία είναι Βουλγάρικη και τα προϊόντα της κινέζικα. Παρήγγειλα και εγώ τον συγκεκριμένο θερμοπομπό, εν γνώσει μου ότι πιθανότατα δεν θα βγάλει πολύ πάνω από 2 χρόνια χρήσης. Για την ακρίβεια ελπίζω να καεί λίγο πριν τα 2 χρόνια και να πάρω πιστωτικό, όπως έχω κάνει με τα υπόλοιπα Arielli μέχρι τώρα Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2016 από Philippe
djkokalis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ε, ναι, όπως το έγραφες τρομάξαμε όλοι ότι δεν σβήνει με τίποτα το εργαλείο Πάντως, από την εμπειρία μου με τις πολλές και διάφορες συσκευές Arielli που έχω (όχι θερμοπομπούς ακόμα) να πω ότι ενώ δεν έχουν σε γενικές γραμμές καλή ποιότητα, είναι καλύτερες από αντίστοιχες κινεζιές στα ίδια λεφτά. Αν δεν απατώμαι, η εταιρεία είναι Βουλγάρικη και τα προϊόντα της κινέζικα. Παρήγγειλα και εγώ τον συγκεκριμένο θερμοπομπό, εν γνώσει μου ότι πιθανότατα δεν θα βγάλει πολύ πάνω από 2 χρόνια χρήσης. Για την ακρίβεια ελπίζω να καεί λίγο πριν τα 2 χρόνια και να πάρω πιστωτικό, όπως έχω κάνει με τα υπόλοιπα Arielli μέχρι τώρα Εμένα ο ένας από τους δύο μου χάλασε και τον επέστρεψα και μου έστειλαν καινούργιο. Έτσι ξαφνικά ενώ δούλευε μια χαρά. Πάντως ανάθεμα και αν τον άναψα όλο το χειμώνα 40 φορές πέρυσι.
Philippe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Έτσι κάνουν τα Arielli Να 'ναι καλά το eshop που παίρνει πίσω τη σαβούρα του αδιαμαρτύρητα! Το ζουμί είναι να μην το αφήσει κανείς στην άκρη και δεν προλάβει να του καεί στην εγγύηση. Ότι θα καεί είναι σίγουρο, δεν το συζητάμε!
DownUNDERground Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Για την ακρίβεια ελπίζω να καεί λίγο πριν τα 2 χρόνια και να πάρω πιστωτικό, όπως έχω κάνει με τα υπόλοιπα Arielli μέχρι τώρα Πολύ ενθαρρυντική η αξιολόγησή σου φίλε. Γύρνα το σε πωλητής, το έχεις.
vgiozo Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ο θερμοπομπός είναι μια χαρούλα παιδιά. Εγώ έχω γράψει την αξιολόγηση στο e-shop. Έχω πάρει δυο. Έναν για γραφείο και άλλον έναν για χρήση σε εξοχική κατοικία. Ζεσταίνει όμορφα και η ροδέλα του αν τοποθετηθεί στην μέση κάπου (κάπου κάνει ένα κλικ) σβήνει και ανάβει μόνο του. Μάλλον αυτό είναι και θερμοστάτης;;;; Όπως και να' χει προχωρήστε άφοβα Έχει τελικά θερμοστάτη ή δεν έχει;
DownUNDERground Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι κλικ ακούει ο φίλος, πάντως σύμφωνα με τα specs του ΔΕΝ έχει.
fistikis13 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Πάντως φαίνεται οτι στη Βουλγαρία έχει 59.90 lev δηλαδή 30.77 ευρώ (http://www.techmart.bg/products/product_details/33245), άρα ούτε λόγος για αξία 100 ευρώ που υποτίθεται έχει ως αρχική τιμή εδώ στην Ελλάδα. 30 ευρώ είναι η κανονική τιμή του. Απο οτι είδα έχει θερμοστάτη πάντως.
Knight of Mercy Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Πολύ θα ήθελα να μάθω γιατί οι Βούλγαροι. έως σήμερα, δεν έχουν ασχοληθεί με αποστολές στην Ελλάδα και γιατί τα sites σπανίως έχουν Αγγλικά ως δεύτερη γλώσσα.Λογικά με τα μεταφορικά, όμως, θα φτάσει κοντά στη τιμή προσφοράς του e-shop.gr, ακόμα και αν αφαιρεθεί το VAT λόγω εξαγωγής (20%).Πάντως ο κονβέκτορας έχει θερμοστάτη, ακόμα μια φορά λάθος περιγραφή απο το e-shop.gr, και είναι promo σε αυτά τα χρήματα.
vgiozo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλώς τον τσίμπησα να υπάρχει γιατί με την αλογόνου δεν γίνεται δουλειά... Έλεγα να πάρω μια σόμπα χαλαζία με ανεμιστήρα που μου είχε προταθεί σε άλλο νήμα, αλλά στα 30€ αυτός ο θερμοπομπός -ειδικά εφόσον έχει θερμοστάτη- είναι καλή λύση για χώρους από 15-25τμ
VasKag Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Καλώς τον τσίμπησα να υπάρχει γιατί με την αλογόνου δεν γίνεται δουλειά... Έλεγα να πάρω μια σόμπα χαλαζία με ανεμιστήρα που μου είχε προταθεί σε άλλο νήμα, αλλά στα 30€ αυτός ο θερμοπομπός -ειδικά εφόσον έχει θερμοστάτη- είναι καλή λύση για χώρους από 15-25τμ Θα μας το επιβεβαιωσεις για το θερμοστατη μολις το παραλαβεις?
JapanTurbo Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Υπομονη να παραλαβω μια κ γω και σας λεω.... 1
StarGR Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μάλλον δεν έχει θερμοστάτη. Απλά ανάλογα με το πόσο γυρίζεις τη ροδέλα, μένει περισσότερη ώρα ανοιχτο! Πάντως θα ήθελα να βάλεις καμιά φώτο, να δω την ποιότητα κατασκευής! Είχα πάρει ένα φτηνό Crypto παλιά και είμαι περίεργος να τα συγκρίνω!
DownUNDERground Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μάλλον δεν έχει θερμοστάτη. Απλά ανάλογα με το πόσο γυρίζεις τη ροδέλα, μένει περισσότερη ώρα ανοιχτο! Το πιθανολογώ κι εγώ αυτό.
proklos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 ...ανάλογα με το πόσο γυρίζεις τη ροδέλα, μένει περισσότερη ώρα ανοιχτο! Τελικα δεν εχει θερμοστατη. Κουρδιστηρι εχει!!! 1
link67 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Τελικα δεν εχει θερμοστατη. Κουρδιστηρι εχει!!!Δηλαδή είναι κάτι σαν χρόνοδιακόπτης και όχι αναλογικός θερμοστάτης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις