teo20net Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως προτίμησα το καλοριφέρ λαδιού της Arielli που δίνουν. Ο θερμοπομπός της προσφοράς αν και φθηνός...για εμένα απλά δε λέει. http://www.e-shop.gr/kalorifer-ladioy-11-fetes-arielli-snyt-rft11-p-HAP.000955?utm_campaign=newsletter161125&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=3-ilektrika+kalorifer&utm_content=3.5-kalorifer+ladioy+11+fetes+arielli+snyt+rft11 Τιμή 42.90 με επόμενη τιμή στο skroutz στα 55. Sorry για την κακή διαμόρφωση του post, θα άνοιγα νέο topic αλλα είμαι από κινητό.
xristoslet Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Ειχα ενα λαδιού daewoo 2500w δουλειά δεν μου έκανε πάντως, μπορεί να έτυχε, τι να πω...
panos2171 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πάντως προτίμησα το καλοριφέρ λαδιού της Arielli που δίνουν. Ο θερμοπομπός της προσφοράς αν και φθηνός...για εμένα απλά δε λέει. http://www.e-shop.gr/kalorifer-ladioy-11-fetes-arielli-snyt-rft11-p-HAP.000955?utm_campaign=newsletter161125&utm_medium=email&utm_source=newsletter-all&utm_term=3-ilektrika+kalorifer&utm_content=3.5-kalorifer+ladioy+11+fetes+arielli+snyt+rft11 Τιμή 42.90 με επόμενη τιμή στο skroutz στα 55. Sorry για την κακή διαμόρφωση του post, θα άνοιγα νέο topic αλλα είμαι από κινητό. Tι χώρο ζεσταίνεις με αυτό;
maxdore217 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εμένα θα μου απάντησή κάποιος τι θέλει να πει ο ποιητής με το 2 ρυθμίσεις θερμότητας? Γιατί αν έχει την 1250Watt μπορείς να κάνεις συντήρηση σε κάποιο δωμάτιο χωρίς να παίζεις με το άνοιξε κλείσε όλη την ώρα! Και εφόσον έχει και ποδαράκια μέσα η τιμή δεν είναι άσχημη αν το δουλέψει κάποιος σωστά!
BrocasHelm Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Όλο το newsletter το μοιράζεται κάποιος;
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αριελι 100 ευρω αρχικη; Ενταξει, δεν ξερω ποσο λογικο σας φαινεται αυτο, εμενα καθολου. Δεν ξερω αν θεωρειται προσφορα στην ουσια. Οποιος εχει δει ποσο το ειχαν αλλες στιγμες μας ενημερωνει. Όλο το newsletter το μοιράζεται κάποιος; Θα στο στειλει οποιος εχει χρονο με πμ. Δεν δημοσιευουμε newsletter. Ειχα ενα λαδιού daewoo 2500w δουλειά δεν μου έκανε πάντως, μπορεί να έτυχε, τι να πω... Εχω παρει εναν kerosun καπου 27-29 ευρω προπερσι και κανει καλη δουλεια. Την ιδια καλη εικονα που ειχα για τα λαδιου πριν την αγορα μου, εχω και μετα απο αυτην. Εμένα θα μου απάντησή κάποιος τι θέλει να πει ο ποιητής με το 2 ρυθμίσεις θερμότητας? Γιατί αν έχει την 1250Watt μπορείς να κάνεις συντήρηση σε κάποιο δωμάτιο χωρίς να παίζεις με το άνοιξε κλείσε όλη την ώρα! Και εφόσον έχει και ποδαράκια μέσα η τιμή δεν είναι άσχημη αν το δουλέψει κάποιος σωστά! Ναι,λογικα αυτο ειναι, τι αλλο θα μπορουσε; Νομιζω παντως οτι τα 1250W για συντηρηση (μονιμα ον δηλαδη) σε δωματιο ειναι πολλα. Εκτος αν ειναι κανενα σαλονι 50τμ πχ. 1
teo20net Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Tι χώρο ζεσταίνεις με αυτό; Τώρα το παρήγγειλα για χώρο 20τμ περίπου. Δέν ξέρω ακόμη τι θα αποδώσει αλλα θα δοκιμάσω. Συμπληρωματική θέρμανση θα κάνει. 1
kavouras Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά εγω μόλις παρήγγειλα το http://www.e-shop.gr/thermopompos-vigo-mastas-epk-4590-m20-2000w-p-HAP.001242 http://vigotr.com/manual-convector στα 59,90. Δείχνει πιο ποιοτικός απο τον arieli, βέβαια έχει και διπλάσια τιμή. Τούρκικης κατασκευής νομίζω, αλλα σε αυτά τα χρήματα...Χαμηλότερη τιμή στο skroutz 111. Έχει κανείς άποψη γιαυτόν?
DownUNDERground Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Εμένα θα μου απάντησή κάποιος τι θέλει να πει ο ποιητής με το 2 ρυθμίσεις θερμότητας? Γιατί αν έχει την 1250Watt μπορείς να κάνεις συντήρηση σε κάποιο δωμάτιο χωρίς να παίζεις με το άνοιξε κλείσε όλη την ώρα! Και εφόσον έχει και ποδαράκια μέσα η τιμή δεν είναι άσχημη αν το δουλέψει κάποιος σωστά! Αυτό που είπε ο matrixxx. Οικονομία σπουδαία δεν κάνεις με την πρώτη σκάλα πάντως. Κυρίως κάνεις με το θερμοστάτη.
maxdore217 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που είπε ο matrixxx. Οικονομία σπουδαία δεν κάνεις με την πρώτη σκάλα πάντως. Κυρίως κάνεις με το θερμοστάτη. πώς δεν κάνεις... καίει τα μισά δλδ 1250watt ( δλδ ο θερμοστάτης είσαι σίγουρος ότι θα σου έχει απόδοση περισσότερο από το 50% ? ) Φυσικά και δεν λέω να τον έχεις για ώρες στα 1250watt. Όμως όλα είναι σχετικά με το πόσο θα τον δουλέψεις , με το τι κρύο θα έχει το δωμάτιο και τόσα άλλα... Απλά στα 30€ άλλος θερμοπομπός δεν παίζει τώρα .
DownUNDERground Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που λες λέω. Ο θερμοστάτης ξέρεις ότι όταν σου πιάνει η θερμοκρασία που θες, θα σου σβήνει το θερμοπομπό και δε θα καις καθόλου, που είναι το βασικότερο για την οικονομία. Άσε που και αυτά με θερμοστάτη έχουν σκάλες. Δεν υπολείπονται δηλαδή σε αυτό. Τώρα αν κάποιος θέλει να αναβοσβήνει θερμοπομπούς, φαντάζομαι ότι ανάλογα τη χρήση που κάνει, μπορεί και να τον βολεύει. Αν δεν τον χρησιμοποιεί όμως σαν δευτερεύουσα πηγή θερμότητας, το πιθανότερο ειναι ότι θέλει θερμοστάτη.
maxdore217 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αυτό που λες λέω. Ο θερμοστάτης ξέρεις ότι όταν σου πιάνει η θερμοκρασία που θες, θα σου σβήνει το θερμοπομπό και δε θα καις καθόλου, που είναι το βασικότερο για την οικονομία. Άσε που και αυτά με θερμοστάτη έχουν σκάλες. Δεν υπολείπονται δηλαδή σε αυτό. Τώρα αν κάποιος θέλει να αναβοσβήνει θερμοπομπούς, φαντάζομαι ότι ανάλογα τη χρήση που κάνει, μπορεί και να τον βολεύει. Αν δεν τον χρησιμοποιεί όμως σαν δευτερεύουσα πηγή θερμότητας, το πιθανότερο ειναι ότι θέλει θερμοστάτη. Όχι ακριβός. Να το πω απλά αν πχ έχεις ζέστη στο δωμάτιο από άλλη πηγή π.χ καλοριφέρ ( τότε δεν υπάρχει λόγος να συνδέσεις κάποιο τέτοιο μηχάνημα για να καις και ρεύμα και μάλιστα σχετικά ακριβά κι όλας!) στην δικιά μου περίπτωση ας πούμε μιλάω ...τώρα αν έχει κάποιος μωρό και θέλει να ζεστάνει 1 μεμονωμένο δωμάτιο μαζί του! και μαζί σου σε αυτό που λες. Τώρα στην σκάλα με τα 1250watt (και εφόσον έχει κλείσει πχ την κύρια πηγή θέρμανσης ) θα είναι για δωμάτιο 12-14τμ max! ( σχετικά μικρό δλδ ) E , νομίζεις ότι εκεί ο Θερμοστάτης θα κλείνει ? ... το πιθανότερο είναι να έχεις ένα κέρδος 10-15%. το οποίο δεν είναι τόσο τεράστιο νούμερο αν το δουλεύεις λίγες ώρες πχ το βράδυ ( 2-3 μήνες είναι ο χειμώνας! ) Μόνο στα 2500watt θα έχεις κέρδος από αυτό που λες.. αλλά ο θερμοπομπός αυτός κάνει 30€ ακριβός επειδή δεν έχει θερμοστάτη και δεν συμφέρει να τον αφήσεις στα 2500watt !!! Αλλά ας μην το αναλύσουμε άλλο γιατί ο Καθένας έχει διαφορετική εικόνα στο πως θέλει να τον δουλέψει!!! 1
DownUNDERground Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Τέλος πάντων. Ξεκινάμε από άλλη βάση χρήσης οπότε δε θα συμφωνήσουμε επ' αυτού φαντάζομαι. Πάντως όταν κατά καιρούς βρίσκεις με 35-40€ θερμοπομπούς επώνυμους με θερμοστάτη (πχ. αυτή τη στιγμή Rohnson R012 Turbo ή Primo TCH-2000 και με 3 σκάλες, πριν λίγο καιρό Delonghi κλπ.), δε βλέπω σαν προσφορά έναν... σχεδόν no name χωρίς θερμοστάτη στα 30€. That's all. Αυτά από μένα. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2016 από DownUNDERground 1
johni41 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά εγω μόλις παρήγγειλα το http://www.e-shop.gr/thermopompos-vigo-mastas-epk-4590-m20-2000w-p-HAP.001242 http://vigotr.com/manual-convector στα 59,90. Δείχνει πιο ποιοτικός απο τον arieli, βέβαια έχει και διπλάσια τιμή. Τούρκικης κατασκευής νομίζω, αλλα σε αυτά τα χρήματα...Χαμηλότερη τιμή στο skroutz 111. Έχει κανείς άποψη γιαυτόν? ουτε και αυτος βλεπω οτι εχει θερμοστατη ε? επειδη ψαχνει η θεια μου για ενα οικονομικο. ο arielli ειναι αξιοπιστος σαν συσκευη? δηλαδη να μην φοβαται να παρει καμια φωτια ή να μυριζει οταν λειτουργει. γιατι εχω ακουσει οτι οι πολυ φθηνοι βγαζουν μια μυρωδια πολλες φορες οταν ζεστενονται. οι δικοι μου που ειναι kerosun μυριζουν για λιγο μονο οταν εχω καιρο να τους χρησιμοποιησω και καιγεται η σκονη. αν ειναι να της παραγγειλω εναν τωρα που θα πιασει κρυο.
djkokalis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Ο θερμοπομπός είναι μια χαρούλα παιδιά. Εγώ έχω γράψει την αξιολόγηση στο e-shop. Έχω πάρει δυο. Έναν για γραφείο και άλλον έναν για χρήση σε εξοχική κατοικία. Ζεσταίνει όμορφα και η ροδέλα του αν τοποθετηθεί στην μέση κάπου (κάπου κάνει ένα κλικ) σβήνει και ανάβει μόνο του. Μάλλον αυτό είναι και θερμοστάτης;;;; Όπως και να' χει προχωρήστε άφοβα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις