Προς το περιεχόμενο

Setup home cinema

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο ηχεια εχω μπροστινα τα b&w dm 603 s3 κεντρικο το b&w bm 603 s3 surround τα b&w s3 2.5 κ γουφερ το 600αρι της b&w. Ο ενισχυτης μου ειναι ο sony str 333 es ειναι λιγο παλιος σε οτι αφορα τα νεα forma αλλα παιζει εξαιρετικα. Παιζω μεσω htpc, και νοβα κ ps3 ειναι ολα κουμπομενα στον ενισχυτη με οπτικη ινα κ ομοαξονικο. Η χρηση ειναι 70% μουσικη κ 30% ταινιες. Τα εχω διπλοκαλωδιοσει κιολας. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: η ονμπορτ καρτα ηχου μου βγαζει 24/96 ο ενισχυτης το αποκωδικοποιεί αλλα στο αυτοματο φορμα μου κοβει το σαμπ κ παιζει μονο τα ηχεια σε μουσικη παντα στις ταινιες παιζει κανονικα 5 καναλια. Παιρνω καλυτερη ποιοτητα μουσικα με την καρτα ρυθμισμενη στο 24/96; η να το βαλω 24/48 κ να ακουω κ το σαμπ;

Ευχαριστω εκ των προταιρων.

Δημοσ.

Εισαι ενα κλικ μακρια απο το να μαθεις μονος σου. Ευκαιρια να τεσταρεις και το κατα ποσο ειναι σωστα σεταρισμενο/τοποθετημενο το subwoofer σου (αν παιζει χειροτερα με το sub).

Δημοσ.

Νομιζω οτι στο 24/96 παιρνω καλυτερη πληροφορια στις ψηλες. Μου αρεσε πιο πολυ, Μπασο εχουν μπολικο τα ηχεια ετσι κι αλλιως, το sub θα το παιζω μονο στις ταινιες, κ στα παιχνιδια που παιζει 5.1

Ειναι λογικο στο 24/96 ο ενισχυτης να βγαζει of το sub; αυτο ηθελα να ρωτησω. ευχαριστω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...