Shyn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Χρειαζομαι ακομα ενα μηχανικο για το γραφειο. Υπαρχει περιπωση για τελωνειο? Οσοι το εχετε ειστε ευχαριστιμενοι? Επειδη μονο θετικα σχολια διαβαζω για το συγκεκριμενο πληκτρολογιο και μου κανει εντυπωση η τιμη/αποδοση του.
XrhstosRaf Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Ρε παιδιά αγόρασα το motospeed CK103 περιμένοντας να έχω macros αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω γνωρίζει κανίς τίποτα
siralexgio7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, XrhstosRaf είπε Ρε παιδιά αγόρασα το motospeed CK103 περιμένοντας να έχω macros αλλά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω γνωρίζει κανίς τίποτα Καλησπέρα. Δεν ξέρεις να δημιουργείς μακροεντολές ή δεν ξέρεις που είναι στο συγκεκριμένο πληκτρολόγιο;-
XrhstosRaf Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2018 Ξερω να δημιουργω macros και υποθετο πως βρισκονται στα m1 και m2 (macro 1 macro 2). Δεν γνωριζω να τα επιλεγω στα razer για παραδειγμα τα δημιουργεις και σου λεει που θες να τα βαλεις στο macro 1 η στο macro 2....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα