Προς το περιεχόμενο

iphone SE ή iphone 6s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οχι.Μονο σε iphone 7 και κυριως Iphone 7plus και μετα αξιζει μεταβαση απο iphone 6. Να το πω πιο απλα σχεδον ποτε δεν αξιζει μεταβαση για το αμεσως επομενο μοντελο που ειχε καποιος.Δηλαδη απο το Iphone 5 στο 5s,απο το 5s στο 6 και παει λεγοντας.

Δημοσ.

Οχι.Μονο σε iphone 7 και κυριως Iphone 7plus και μετα αξιζει μεταβαση απο iphone 6. Να το πω πιο απλα σχεδον ποτε δεν αξιζει μεταβαση για το αμεσως επομενο μοντελο που ειχε καποιος.Δηλαδη απο το Iphone 5 στο 5s,απο το 5s στο 6 και παει λεγοντας.

Συμφωνώ μαζί σου για το iPhone 7, δεν το συζητώ οικονομικά όμως διότι έχω πουλήσει το iPhone 64 μου στα 450€ και είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω καμιά 50αρια € επιπλέον για αγορά πιο γρηγορου και καλύτερου iPhone....

Δημοσ.

Αυτο ομως επρεπε να το ανεφερες εξ αρχης γιατι τωρα αλλαζει το πραγμα.Και παλι ομως ο λογος προτιμησης του καθε μοντελου ειναι ο σχεδιασμος,το μεγεθος και οι παραπανω ιντσες.

Κοινως το iphone se επειδη ειναι πιο μικρο προσφερει καλυτερη χρηση με το 1χερι απο το 6s.Το 6s λογω της μεγαλυτερης οθονης του ομως ειναι καλυτερο απο πλευρας social media(youtube,facebook κλπ)απο το se. Διαλεγεις και παιρνεις.

Δημοσ.

Προφανως το μικροτερο iphone αφου η μικροτερη οθονη που εχει και αναλυση,σημαινει και ταυτοχρονα λιγοτερη καταναλωση(παρολο που φορανε την ιδια περιπου μπαταρια).Βεβαια αυτο οπως σου ειπα εχει και τα αρνητικα του,αφου αλλιως ειναι να βλεπεις ενα video ή να γραφεις στο πληκτρολογιο σε οθονη 4ιντσων και αλλιως σε οθονη 4.7.Ειναι καθαρα για το τι χρηση το θες. 

Αν εχεις επισης μετρια προς μεγαλα χερια επισης το μικροτερο κινητο δεν ειναι οτι το καλυτερο αφου θα κανεις λαθη ακομα και στην πληκτρολογηση.

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι το 6s από τα 2 αν όμως μπορούσες να πας σε 7 θα ήταν πολύ καλό. Όχι ότι έχει τραγικές αλλαγές αλλά μόνο για οθόνη μπαταρία και κάμερα θα πήγαινα στο 7.

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει κυρίως η αυτονομία αλλά κατα δεύτερον και η ταχύτητα απόκρισης. Βλέπω ότι το SE με το iPhone 7 έχουν την ιδια αυτονομία ενώ το 6S είναι πιο κατώτερο. Εδώ το iPhone 6 που είχα και χρειαζόμουν συνέχεια power bank με το 6S φαντάζομαι ότι είναι απαραίτητη μια θήκη μπαταρία, επίσης το 6S 32Gb είναι στη μισή χωριτηκότητα από αυτό που είχα, ενώ το SE 64Gb είναι στα ιδια επίπεδα. Τα μόνα θετικά του 6S είναι ότι δεν χάνω στις διαστάσεις της οθόνης και επίσης το 3D touch. Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί, κλείνω στο SE...

Δημοσ.

Εδώ το iPhone 6 που είχα και χρειαζόμουν συνέχεια power bank

Εχω την εντυπωση οτι ειτε με το 6s,ειτε με το se παλι ισως χρειαζεται το power bank.

βασικα ειναι αυτο που θες εσυ απο το κινητο που δεν εχεις αναφερει ως τωρα τι κοιτας περισσοτεροι και μυριζουμε τα νυχια μας να το βρουμε οι υπολοιποι. Αν σε ενδιαφερει αποκλειστικα η μπαταρια και οχι μεγεθος κλπ ναι το se ειναι η καλυτερη επιλογη.

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση οτι ειτε με το 6s,ειτε με το se παλι ισως χρειαζεται το power bank.

βασικα ειναι αυτο που θες εσυ απο το κινητο που δεν εχεις αναφερει ως τωρα τι κοιτας περισσοτεροι και μυριζουμε τα νυχια μας να το βρουμε οι υπολοιποι. Αν σε ενδιαφερει αποκλειστικα η μπαταρια και οχι μεγεθος κλπ ναι το se ειναι η καλυτερη επιλογη.

με ενδιαφέρει πρώτον η αυτονομία και δευτερον η χωριτηκότητα μιας και στο iPhone 64Gb έχω υπόλοιπο διαθέσιμο χώρο 10Gb. Όσον αφορά την ταχύτητα της απόκρισης και τα δύο είναι ίδια. Όσον αφορά το iPhone 7 που είπε ο φίλος παραπάνω ξεφεύγει κατά πολύ στα οικονομικά μου , άσε που εξάλου τον επόμενο χρόνο ίσως κινηθώ προς την αγορά του iPhone 8!!!.

Δημοσ.

Μαρεσει που εγραψα και πιο πανω αυτο.

Αυτο ομως επρεπε να το ανεφερες εξ αρχης γιατι τωρα αλλαζει το πραγμα.

Ενα ενα τα μαθαινουμε..

Αρα παρε το Iphone se αλλα και παλι με βαση το τελευταιο που γραφεις 

με ενδιαφέρει πρώτον η αυτονομία και δευτερον η χωριτηκότητα μιας και στο iPhone 64Gb έχω υπόλοιπο διαθέσιμο χώρο 10Gb

αξίζει η μετάβαση απο iPhone 6 64Gb σε SE 64Gb ή σε iPhone 6S 32Gb;

Κοινως εκανε απο την αρχη μπαμ οτι θα πηγαινες στο 64ρι λογω παραπανω χωρου αρα εν μερη δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ανοιχτηκε το θεμα αλλα τεσπα.

Δημοσ.

Εάν είχες μόλις 10GB ελεύθερο χώρο στο 64άρι, καλύτερα να πας σε 128GB. Εκτός κι άμα το γέμιζες ταινίες ξέρω 'γω και τις άφηνες εκεί μέσα, οπότε ο ελάχιστος χώρος που έμενε μπορούσε να αυξηθεί πανεύκολα... 

Στο θέμα της αυτονομίας ξεκάθαρος νικητής είναι οι 'Plus' εκδόσεις, εάν την παλεύεις με το μέγεθός τους.

Για μένα κακώς έδωσες το iPhone 6. Ποτέ (σε καμία εταιρεία, σειρά ή λειτουργικό) δεν αξίζει η μετάβαση από την εκάστοτε γενιά στην αμέσως επόμενη. Από το iPhone 6 έπρεπε να μεταβείς είτε στο iPhone 7, ή -ακόμα καλύτερα- σε μεταγενέστερό του - όταν βγει. 

Δημοσ.

Εάν είχες μόλις 10GB ελεύθερο χώρο στο 64άρι, καλύτερα να πας σε 128GB. Εκτός κι άμα το γέμιζες ταινίες ξέρω 'γω και τις άφηνες εκεί μέσα, οπότε ο ελάχιστος χώρος που έμενε μπορούσε να αυξηθεί πανεύκολα... 

Στο θέμα της αυτονομίας ξεκάθαρος νικητής είναι οι 'Plus' εκδόσεις, εάν την παλεύεις με το μέγεθός τους.

Αφου δεν του φτανουν τα χρηματα για Iphone 6s 64gb,η σειρα Plus που κολλαει?

Δημοσ.

Αφού λέει ότι τον νοιάζει η αυτονομία δε γίνεται να μη του πω ποιο έχει διαφορά στην αυτονομία. Ανάμεσα σε iPhone 6 που είχε, και iPhone 6S / SE δεν υπάρχει καμία εμφανής διαφορά.

Εμείς δεδομένα του δίνουμε, τώρα τι θα κάνει, και τι τον νοιάζει πραγματικά και πόσο, μόνο εκείνος το ξέρει.

Δημοσ.

Αφού λέει ότι τον νοιάζει η αυτονομία δε γίνεται να μη του πω ποιο έχει διαφορά στην αυτονομία. Ανάμεσα σε iPhone 6 που είχε, και iPhone 6S / SE δεν υπάρχει καμία εμφανής διαφορά.

Εμείς δεδομένα του δίνουμε, τώρα τι θα κάνει, και τι τον νοιάζει πραγματικά και πόσο, μόνο εκείνος το ξέρει.

Λεει οτι τον ενδιαφερει η αυτονομια και ο χωρος.Λες αν μπορουσε να αγοραζε το iphone 6splus να μην το επαιρνε?Αφου μεχρι 500ευρω διαθετει ουτως ή αλλως.Για την ακριβεια δεν του φτανουν τα χρηματα ουτε για το Iphone 6s 64gb

έχω πουλήσει το iPhone 64 μου στα 450€ και είμαι διατεθειμένος να ξοδέψω καμιά 50αρια € επιπλέον

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...