Προς το περιεχόμενο

ZUK Z2 Pro $235.95

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχετε υπόψην οτι τα πρωτα αποτελεσματα στο kimovil η συσκευή ξεκινάει απο τα 320 ευρώ οποτε σε περιπτωση που σταματήσει τελωνείο να είστε προετοιμασμένοι για τον αντίστοιχο φόρο.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχετε υπόψην οτι τα πρωτα αποτελεσματα στο kimovil η συσκευή ξεκινάει απο τα 320 ευρώ οποτε σε περιπτωση που σταματήσει τελωνείο να είστε προετοιμασμένοι για τον αντίστοιχο φόρο.

Κανονικά έτσι είναι αλλα πας και τούς δείχνεις την απόδειξη ποσό το αγόρασες και θα σου βγεί φθηνότερα το τελωνείο

Δημοσ.

Εχω το 6/128 εδω και καιρό , και το mi5 3/32.

Ακομα με το mi5 ειμαι και δεν βλεπω να το κανω τραμπα συντομα 

Δημοσ.

Εχω το 6/128 εδω και καιρό , και το mi5 3/32.

Ακομα με το mi5 ειμαι και δεν βλεπω να το κανω τραμπα συντομα 

Το γεγονός ότι επελεξες να χρησιμοποιησεις το μισης τιμης mi για βασικο , νομιζω λεει αρκετα...

Δημοσ.

θες να γραψεις 2-3 βασικους λογους που σε "χαλανε¨στο zuk?

εγω ειχα αποφασισει για κινεζικο(προς xiaomi πηγαινα) ..μου φανηκε προσφορα..κ το χτυπησα..

για πες,μπας κ το ακυρωσω.. :-)

Δημοσ.

θες να γραψεις 2-3 βασικους λογους που σε "χαλανε¨στο zuk?

εγω ειχα αποφασισει για κινεζικο(προς xiaomi πηγαινα) ..μου φανηκε προσφορα..κ το χτυπησα..

για πες,μπας κ το ακυρωσω.. :-)

rom και μεγεθος-grip στο χερι

Δημοσ.

Νομιζω οτι το λογισμικο ειναι το 90% των μειον του τηλεφωνου.

Ειχα το zuk z2 κι ηταν τραγικο σε αυτα που σου δινει το λογισμικο.

Στα συν οτι το προ εχει και τη Β20 band...

Δημοσ.

Ακυρα τελικα! Εκαναν λαθος στην τιμη αλλα τουλαχιστον τσιμπησαμε $20 κουπονι.

Δημοσ.

Ακυρα τελικα! Εκαναν λαθος στην τιμη αλλα τουλαχιστον τσιμπησαμε $20 κουπονι.

και το κουπόνι τι μπορούμε να το κάνουμε?

μπορούμε να πάρουμε και κάτι τζάμπα ή μόνο για μείωση τιμής..

πάντως οι κινέζοι μας κορόιδεψαν πάλι...(μη λέμε μόνο για τα ελληνικά μαγαζιά..)

Δημοσ.

Το σάιτ βρωμαγε τόσο πολύ που ή μποχα τυ έφτασε από κινα μέχρι εδώ. Και στην τιμή πυ έλεγαν να το είχαν τελικά, δε θα ρίσκαρα να παράγγειλω. Ευχαριστώ τον συμφορουμιτη που ανέφερε για τα ακυρα γιατι τι σκεφτόμουν!

Δημοσ.

Το χειρότερο του fasttech είναι ότι και στην 6μηνη εγγύηση που προσφέρει, υποστηρίζει μόνο επισκευές όχι αντικατάσταση (με εξαίρεση τα Dead On Arrival).

Δημοσ.

Για να τα λεμε όλα , και τα χρηματα επέστρεψαν αμεσα και δωσανε και κουπονι. Επισης στο site εχει γενικα καλη πληροφορηση για την κατασταση της παραγγελιας.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ποσο ερχεται πισω οπως εφυγε επειδη γινεται refund μεσα απο το paypal

Δημοσ.

δε ξέρω...εγώ πλήρωσα με paypal(μέσω κάρτας όχι μέσω paypal balance)...πλήρωσα σε $ ώστε την μετατροπή από 201$ που ήταν η παραγγελια να την κάνει η τραπεζα (κ όχι το paypal)...τώρα στην επιστροφή,θα δείξει...κοντος ψαλμός....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...