Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

πραγματικά όποιος έχεις όντως γνώσεις στο θέμα θέλω την βοήθειά του!!

Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Έχω βάλει εδώ και 5 μήνες από ADSL 24mbps που είχα, το νέο πρόγραμμα VDSL 30mbps του οτε (cosmote). Επίσης μου άλλαξαν και το ρούτερ και έβαλαν το νέο δικό τους ρουτερακι! μέχρι πριν 1 μήνα όλα λειτουργούσαν καλά με το νεο VDSL. έχω και ένα PS4 με το οποίο παίζω συνήθως multiplayer pvp παιχνίδια.. όμως εδώ και ένα μήνα έχω συνέχεια μα συνέχεια αποσυνδέσεις!! πάνω από 20 λεπτά οnline για pvp δεν μπορώ να κάτσω και με πετάει, γράφει WIFI network lost και βλέπω το router όλα να αναβοσβήνουν και σιγά σιγά αναβουν ένα ένα και τα υπόλοιπα μετά και επανέρχεται η σύνδεση!! όσες φορές και να προσπαθήσω να μπω οnline με το PS4 για pvp games μετά από λίγο το ρούτερ θα τα παίξει, θα με πετάξει και θα αναβοσβήνουν όλα μεχρι να ξανασυνδεθεί!!

αν δεν συνδεθώ με το ps4 για online games δεν αποσυνδέεται καθόλου, αν μπω με υπολογιστή μπορώ να βλέπω online ταινίες για ώρες! Αυτό συμβαίνει τον τελευταίο μήνα συνέχεια όμως, και πριν έπαιζα online αλλα ΔΕΝ με πεταγε!!

Έχω πάρει την τεχνική υπηρεσία του οτε 100 φορές, έχουν έρθει 4 τεχνικοί στο σπίτι, μου έχουν αλλάξει ρουτερ , έκαναν αλλαγές στην πριζα ,σε καλώδια μονώσεις , παράλληλες γραμμές κλπ, έχουν παει και στο καφαο για κατι αλλαγές ασφάλειες κλπ μου είπαν, κ πάλι εχω ακόμα το ίδιο προβλημα!!! Την Δευτερα περιμένω ΄πάλι να ξαναρθει κάποιος και να μιλήσω και με υπεύθυνο!!

Κανείς μα κανείς δεν ξέρει να μου πει τι έχει συμβεί τον τελευταίο μήνα! Μου λένε πως δεν έχει σχεση το PS4 και μιλάμε για αποσυνδέσεις καθαρά και πως και βλάβη να είχε το PS4 δεν θα επηρεαζε το router!!

Ενημερώνω και εσας όποιος πραγματικά έχει οντως γνώσεις και μπορεί να με βοηθήσει επιτέλους, τα εξής: Δεν έχω συναγερμό στο σπίτι, έχω μόνο μία συσκευή στο σπίτι, το ρουτερ συνδέεται απευθείας στην πριζα, η συσκευή τηλεφώνου (ασύρματο) συνδέεται απευθείας στο ρουτερακι του οτε στο Phone1, χωρίς φίλτρα ή άλλα πράματα, μου είπαν δεν χρειάζεται γιατι ειναι VoIP πλεον..

Δεν πάει άλλο όμως, δεν ξέρω τι να κάνω, αν όντως δεν υπάρχει λύση να ξαναγυρίσω σε ADSL 24?? ή μήπως φταίει το ρουτερ και πρέπει να πληρώσω εγώ ένα ακριβό ASUS ή TP link για να μην συμβαίνουν αποσυνδέσεις όταν μπαίνω με το PS4?? ή μπορεί να φταίει το PS4 και να κάνει το router να αποσυνδέεται (δεν ξέρω πως?!) ?..Τι να κάνω επιτέλους με αυτό???

Σας παρακαλώ ας μου απαντήσει καποιος που όντως γνωρίζει γιατί εδώ και ένα μήνα ακουω μόνο θεωρίες και κανείς ουτε κανένας τεχνικός έχει καταφέρει να μου λύσει το πρόβλημα!!!

Σας ευχαριστώ παρα πολύ εκ των προτέρων!!!!

Δημοσ.

Φιλε ενας φιλος μου ειχε προβλημα με adsl 24 ote του αλλαξαν τα παντα γραμμες πριζες κτλ 4 ρουτερ δεν συχρονιζε με τπτ αναγκάστηκε και εφυγε πηγε αλλου απο την ωρα που εγινε cosmote εχει πεσει πολυ πιοτητα του ενω πάλια ηταν τελειος

Δημοσ.

Ναι σήμερα πηρα καλώδιο LAN και συνδεσα το PS4 με το ρουτερ, αρχικά φάνηκε κάπως να λειτουργεί, δυστυχώς όμως μετα από λίγο άρχισε πάλι τις αποσυνδέσεις!! πάνω από 5 λεπτά μετά δεν κράταγε!!! Δεν ξέρω πλέον τι άλλο να κάνω!! Μάλλον θα αλλάξω πάροχο δεν ξέρω..υποτιθεται σήμερα πως είχαν εντοπίσει την βλάβη όπως μου είπανε και θα δουλεύαν να την φτιάξουν και μάλιστα μου είπαν δεν χρειάζεται αυτή τη φορά να έρθουν σπίτι και πως θα δουλεύαν εκτός...κ είπα μάλλον κάτι παίζει στο καφάο...και πάλι ΄τίποτα!!

Αύριο θα δω τι θα κάνουν, μάλλον θα συνεχίσουν και αύριο!! Ειλικρινά δεν μπορώ  να καταλάβω πλεόν τι συμβαίνει ένα μήνα τώρα!!! 

Δημοσ.

όχι δεν έχω δοκιμάσω να το συνδεσω σε σύνδεση άλλου... αλλά δεν καταλαβαίνω και πρόβλημα να είχε πως μπορεί να επηρεάζει το ρούτερ και να οδηγεί σε αποσυνδέσεις?! θα το κάνω και αυτό από περιέργεια..

Δημοσ.

όχι μόνο μία φόρα που κατέβαζα μία ταινία στο λαπτοπ.. και πριν ένα μήνα ήταν όλα οκ k στο ps4 αλλά εδώ και ένα μήνα όποτε μπαίνω online για multiplayer που ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις στα δεδομένα για να μην laggάρει τότε αρχίζουν και οι αποσυνδέσεις...

έχεις καμία ιδέα φίλε μου μήπως για το ΄τι μπορεί να παίζει??

΄και όντως σήμερα όπως έγραψα και πιό πάνω, μου είπαν πως είχαν εντοπίσει την βλάβη και πως θα δούλευαν εκτός σπιτιου κιόλας...τι μπορεί να εντόπισαν κ τι έκαναν ιδέα δεν έχω...ακόμα τους περιμένω να συνεχίσουν και αύριο...αλλά δεν άλλαξε κάτι..

Δημοσ.

όχι μόνο μία φόρα που κατέβαζα μία ταινία στο λαπτοπ.. και πριν ένα μήνα ήταν όλα οκ k στο ps4 αλλά εδώ και ένα μήνα όποτε μπαίνω online για multiplayer που ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις στα δεδομένα για να μην laggάρει τότε αρχίζουν και οι αποσυνδέσεις...

έχεις καμία ιδέα φίλε μου μήπως για το ΄τι μπορεί να παίζει??

΄και όντως σήμερα όπως έγραψα και πιό πάνω, μου είπαν πως είχαν εντοπίσει την βλάβη και πως θα δούλευαν εκτός σπιτιου κιόλας...τι μπορεί να εντόπισαν κ τι έκαναν ιδέα δεν έχω...ακόμα τους περιμένω να συνεχίσουν και αύριο...αλλά δεν άλλαξε κάτι..

είναι σίγουρο οτι δεν πέφτει το ίντερνετ με χρήση τορρεντς πχ;

αυτό που περιγράφεις, οτι σβήνουν τα λαμπάκια και επανέρχονται σημαίνει οτι το μόντεμ κάνει επανεκκίνηση (απ οτι κατάλαβα γιατι πεφτει και το ασύρματο κλπ)οπότε και φυσικά δεν είναι θέμα της γραμμής απλά η συσκευή δεν αντέχει(μάλλον)τις ενεργές συνδέσεις η δεν αντέχει τον φόρτο.

Βάλε κατέβαζε διανομές λινουξ με τόρρεντ μεσω wifi απο κάποιον υπολογιστή για κάμποση ώρα και δες πως θα συμπεριφερθεί.

Μου φαίνεται περίεργο πάντως,τα Online games δεν απαιτούν μεγάλο εύρος δικτύου,το μόνο που κάνουν ειναι ταυτόχρονη αποστολή και λήψη.

Στην χειρότερη περίπτωση να κάνεις 20-30KB/s λήψη και 5-10KB/s αποστολή αναλόγως τα παιχνίδια(αν ειναι fps και το tickrate είναι υψηλο πχ)

Δημοσ.

άρα φίλε μου να τους πω να μου ξανααλλάξουν την συσκευή το ρουτεράκι? ειλικρινά δεν μπορώ και γω να καταλάβω τι συμβαίνει!! εδώ και ένα μήνα πάνω από 5-10min δεν παει μόλις μπαίνω για online game ..αποσυνδέεται κ κάνει επανεκκίνηση μόνο του..και είναι το 2ο router αυτο..να έτυχε και αυτό με βλάβη?? 

απο διανομές σε download ubuntu linux oυτε μία αποσύνδεση...μου συμβαίνει τελικά μόνο σε online pvps gms..δεν μπορώ ακομα να καταλαβω τον λόγο..θα προτείνω να μου αλλάξουν παλι ρουτερ κ ελπίζω να φτιάξει...ευχαριστώ παντως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...