Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να φτιάξω πσ σε λίγο καιρό και είδα την προφορά του eshop http://www.e-shop.gr/othoni-lg-23mp68vq-p23-led-full-hd-black-p-PER.155877 . Στο πσ μάλλον θα βάλω 1060 κάρτα γραφικών . ΝΑ την αγοράσω ?

Ναι η οθόνη αξίζει. Ακόμη περισσότερο εάν την συνδυάσεις με μία AMD κάρτα ώστε να εκμεταλλευτείς πλήρως την FreeSync τεχνολογία.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω την παρηγγειλα πριν λιγο , ρωτησα και στο pinned απο πανω , για αυτο το μεγεθος και αναλυση ειναι πολυ καλη σε αυτη τη τιμη , τωρα οπως μου ειπαν και τα παιδια αν σε παιρνει οικονομικα και με το χωρο ισως μεγαλυτερη να ειναι καλυτερα οταν θα συνηθισεις το μεγεθος . Στην κατηγορια της παντως ειναι vfm

Δημοσ.

Ναι η οθόνη αξίζει. Ακόμη περισσότερο εάν την συνδυάσεις με μία AMD κάρτα ώστε να εκμεταλλευτείς πλήρως την FreeSync τεχνολογία.

προτιμώ την 1060 για διάφορους λόγους . Εγώ σκεφτόμουνα για αυτήν την τβ https://www.skroutz.gr/s/9408618/Samsung-S24D330H.html
Δημοσ.

Δεν θα έπαιρνα οθόνη με ΤΝ panel.

Ποια οθόνη θεωρεις καλή επιλογή για την 1060 μέχρι 150 ευρώ . Το λέω αυτό ώστε αν αξίζει η προσφορά του e-Shop νσ την πάρω αλλιώς όχι
Δημοσ.

Ποια οθόνη θεωρεις καλή επιλογή για την 1060 μέχρι 150 ευρώ . Το λέω αυτό ώστε αν αξίζει η προσφορά του e-Shop νσ την πάρω αλλιώς όχι

Μέχρι 150-160 νομίζω "παίζει" μπάλα μόνη της. Αλλά καλό θα ήταν όπως προανέφερα να πάρεις μια AMD κάρτα.

Δημοσ.

Μέχρι 150-160 νομίζω "παίζει" μπάλα μόνη της. Αλλά καλό θα ήταν όπως προανέφερα να πάρεις μια AMD κάρτα.

την παράγγειλα ευχαριστώ για τη βοήθεια .
  • Like 1
Δημοσ.

Όχι, δεν έχει.

εννοώ έχουμε κάποιο review που το επιβεβαιώνει; prad/tftcentral δεν βρήκα τίποτα, εσύ που το βρήκες;

Δημοσ.

Kαμια καινουρια LG οθονη που να εχει γινει reviewed δεν εχει pwm dimming, οποτε ειναι ασφαλης υποθεση οτι ουτε αυτη εχει. Εχουν οι τηλεορασεις της ομως.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...