Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σε όλους.

Πρόσφατα έκανα αγορά καινούρια πράγματα για να φτιάξω ενα gaming pc. Ακόμα δν πήρα την κάρτα λίγο οικονομικών προβλημάτων αυτόν τον μήνα αλλά όλα τα υπόλοιπα έχουν έρθει.(επεξεργαστής,μητρική,ram,ssd,κουτι)

τα σύνδεσα όλα όπως έλεγε στα manual και το pc δεν bootαρει. Ανοίγει κανονικά(παίρνει ρεύμα δηλαδή) και σε 5 sec κλείνει. Μετα ξανα ανοίγει μονο του. Στην μητρική το led είναι πορτοκάλι (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο)

Τι μπορεί να φταίει;

Όλα τα πράγματα είναι αγορασμένα καινούρια.

I5 6400

Gigabite h110m-s2h

RAM CORSAIR CMK16GX4M2A2133C13

sss trion 150 240gb

Δημοσ.

Το 8πινο είναι συνδεδεμένο; Τσέκαρες όλα τα καλώδια; Έβαλες μόνο μια ram στο πρώτο slot; Ποιό είναι το τροφοδοτικό; Ψύκτρα επεξεργαστή κούμπωσες καλά;

Δημοσ.

Το 8πινο κουμπωμενο κανονικά. Γενικά όλα τα καλώδια. Και την μια ραμ δοκίμασα. Η ψυκτρα φαίνεται καλά κουμπωμενη,δεν κουνιέται δηλαδή. Τροφοδοτικό εχω αυτο CoolerMaster B500 Ver.2

Δημοσ.

Έχεις άλλο τροφοδοτικό να δοκιμάσεις;

Βγάλε την μπαταρία της μητρικής για λίγα λεπτά.

Δημοσ.

Καλημέρα, άν έχεις κάποιο παλιό ή σε άλλο pc δοκίμασε με εκείνο. Πρίν όμως βγάλε μία την ψύκτρα και τον επεξεργαστή και ξαναβάλ'τα.

Να μην έχεις τπτ συνδεδεμένο ούτε δίσκους ούτε dvd. Επίσης άν έχεις ηχειάκι βάλ'το στη μητρική.

Στο μεταξύ η μητρική αυτή βγαίνει και σε ddr3 μήπως σου στείλανε αυτή κατα λάθος και τζάμπα παιδεύεσαι;

Δημοσ.

Η μητρική γράφει πάνω ddr4 οπότε δν πιστεύω να είναι λάθος. Δοκίμασα να το δουλέψω μονο με επεξεργαστή και ραμ,αλλά πάλι τίποτα. Δυστυχώς δν εχω αλλο τροφοδοτικό αλλά ούτε ηχειακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...