Gounou Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα φίλοι μου. Σήμερα κατά την διάρκεια χρήσης του κινητού ( πλοήγηση στο Internet ) κόλλησε η συσκευή ( Samsung S7 ) κ μετά από λίγο άρχισε διαδικασία επανεκκίνησης η οποία δεν έγινε ποτέ και έσβησε. Δεν ενεργοποιείται και όταν πατάω τα πλήκτρα για reset φτάνει μέχρι το λογότυπο SAMSUNG S7 και σβήνει κ πάλι. Πλέον δεν ανοίγει καθόλου. Η συσκευή είναι 7 μηνών. Δεν νομίζω να έχω κάποιο πρόβλημα με την εγγύηση ( σωστά ??? ).Υπάρχει κάποιος με αντίστοιχο πρόβλημα ή να γνωρίζει κάτι για το πρόβλημα?
Gounou Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αυτό θα κάνω και ελπίζω να μην βρουν κάποια φαεινή δικαιολογία ότι δεν καλύπτεται από την εγγύηση!
zourman1981 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Το μονο που πρέπει να φοβάσαι ειναι τούμπα υγρασία και root σε ολα τα αλλα σε καλύπτει η εγγυηση
hellojim Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Η προφανης δικαιολογια της υγρασιας δεν πιανει σε αυτη την περιπτωση, μιας και ειναι waterproof το κινητο. (ελπιζω)
Genki Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Η προφανης δικαιολογια της υγρασιας δεν πιανει σε αυτη την περιπτωση, μιας και ειναι waterproof το κινητο. (ελπιζω) Water resistant θεωρείται, αρα πιστεύω πάλι μπορούν να λενε περί υγρασίας προκειμένου να την γλυτωσουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα