Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά ίσως να ρωτάω βλακεία αλλά έχω αυτή την στιγμή την R9 380 και βλέπω στα stats της πως έχει

Core Base Clock 980MHz & 5500 MHz Memory

Με το core clock όλα καλά, αλλά στο MSI afterburner οι τιμές που μου δίνει για το memory είναι μεταξύ 685 1750.

Βλέπω κάτι λάθος ? Γιατί δεν λέει 5500 Mhz ?

post-215078-0-46939600-1480188100_thumb.png

Δημοσ.

Λογικά επειδή δεν τη χρησιμοποιείς για κάτι τη δεδομένη στιγμή, οπότε ρίχνει τα ρολόγια της. Νομίζω πως το afterburner, σε ώρα gaming, σου δείχνει και συχνότητες. Ενεργοποίησέ το και δες αν θα ανέβει, λογικά θα πρέπει να αυξηθεί. Αυτή τη στιγμή που σου γράφω και στη δικιά μου 260χ είναι πεσμένα, αφού δε στρεσάρεται με κάτι.

Δημοσ.

Ναι όταν δεν είναι σε game ρίχνει τα clock speeds. Αλλά το screenshot είναι σε game, αν προσέξεις το core speed που είναι 1000 όπως πρέπει.

Αυτό που ρωτάω είναι γιατί οι τιμές που μου δίνει για το memory clock είναι ανάμεσα σε 685 (min) & 1750 (max).

Δημοσ.

To Memory Clock υπολογίζεται x4, δηλαδή 1375ΜΗz που είναι το πραγματικό x4 μας βγαίνει 5500ΜΗz. Το ονομάζουν Quad Pumped Technology. Τα ρολόγια που ανακοινώνονται είναι καθαρά Marketing Scheme (τα μεγάλα νούμερα φαίνονται πάντα καλύτερα)...

• Like 5

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...