Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δοκιμασες να βαλεις την παλια μνημη μαζι με μια καινουργια εναλλαξ 1-3   3-1 κτλ?   Λεω μηπως αλλα απ οτι φαινεται το πιο πιθανο ειναι να φταιει το προβλημα στο σοκετ.

Δημοσ.

αμα σπασμνα pins καινουργρια μιτρηκη Τελος

Προηγουμενη σελιδα σου λεω οτι εχω σπασμενο και τρεχει μια χαρα εμενα.

Κατα τα αλλα,εδεσσαικος.

• Like 1
Δημοσ.

Ψαχνοντας λιγο στα interwebs διαβασα οτι η asrock χρεωνει αλλαγη σοκετ 40-50.

Οπως ειπα να κολλησω κατι εκει μεσα μου φαινεται αδυνατον.. Οι ραμ ειναι αριστες και τα 3 ντιμ που εχω δεν φταινε αυτες.

Υπαρχει εστω και μικρη πιθανοτητα να ειναι το cpu ?

Επειδή το έχω ψάξει αρκετά το θέμα γιατι είχα αντίστοιχο πρόβλημα ,είναι πολύ δύσκολα .Εδώ κανα 2 μαγαζιά που βρήκα ζητούσανε παρα πολλά (το tech-team.gr ήθελε 100€ χωρίς ΦΠΑ για z97) συν του οτι στο τέλος μένεις με μια μητρική που ίσως δουλεύει αλλα είναι σίγουρα εκτός εγγύησης .Διαφορετικά ίσως μπορείς να την πουλήσεις 30-40€ ως z97 που δουλεύει με ένα dimm slot

Δημοσ.

Ρε παιδιά εάν είναι τα πιν που είπαμε δεν δουλεύει το Β κανάλι.

Για πέταμα δεν είναι αλλά το dual channel το ξεχνάμε.

Μπορεί ίσως να φύγει σε αγγελία με καλή τιμή σε κάποιον που δεν ενδιαφέρεται και ψάχνει για όσο φτηνότερα γίνεται.

Μπορεί επίσης να την κρατήσει έτσι εφόσον δεν έχει άλλα προβλήματα και δεν τον ενδιαφέρει. Για πέταμα πάντως δεν είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ναι 100 κανει καινουργια.. Ωραια παιδες ευχαριστω. 

Αλλα δε μου πατε, υπαρχει θεμα να τη χρησιμοποιω μεχρι τοτε? Δε βλεπω κατι διαφορετικο στο PC σε σχεση με πριν.

Δημοσ.

Οχι ρε κανενα θεμα απλα δεν μπορεις να εχεις το dual. Τιποτε αλλο Βρες μια 16αρα ram και μια χαρα θα σαι για καιρο. Το dual channel νομιζω 5-10 %  δινει παρα πανω στην ταχυτητα

Δημοσ.

Ναι κάπου τόσο χάνει στην ταχύτητα της μνήμης όχι στο σύνολο, δηλαδή μικρό το κακό.

2χ8 έχει οπότε καλά είναι

• Like 2
Δημοσ.

Ναι κάπου τόσο χάνει στην ταχύτητα της μνήμης όχι στο σύνολο, δηλαδή μικρό το κακό.

2χ8 έχει οπότε καλά είναι

Α οκ ρε μπερδευτηκα δικιο εχεις κυρ Fallen αφου μπαινουν κανονικα και τα 2 dimm  στο Α καναλι. Ναι ναι, οκ!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...