Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν καλησπέρα παιδιά έχω ένα παλιό home cinema 5.1 philips LX3600D και το εχω βαλει στον υπολογιστή σαν ηχεία το προβλημα που έχω είναι το εξής, εχω συνδεσει το home cinema στον υπολογιστη με ενα 3.5mm M to 2RCA M Audio cable (η μητρικη μου δέχεται μεχρι και 7.1) εχω βαλει τα drivers και οταν ξεκιναει η μουσικη παιζουν μονο τα 2 ηχεια και το μπασο δηλαδη 2.1 η ερωτηση μου ειναι πως μπορω να το κανω να παιξουν και τα 5.1 ;;

Δημοσ.

δες στις ρυθμίσεις του home cinema μήπως υπάρχει επιλογή να το κάνει σαν εφέ από στέρεο είσοδο -> 5.1 έξοδο, αλλιώς χρειάζεσαι κλέφτη για τα rca

kalodio-apo-2-rca-se-1-rca-800x800.jpg

Δημοσ.

μηπως μπορεις να μου εξηγησεις λιγο καλυτερα πως θα μπω στις ρυθμισεις εγω εχω βαλει πισω στον υπολογιστη ενα καλωδιο  3.5mm M to 2RCA M audio

Δημοσ.

Η μουσική είναι πάντα 2.0. Δεν έχει ούτε .1 κανάλι LFE. Απλά ο ενισχυτής κάνει την διαχείριση του φάσματος και δίνει από μια συχνότητα και κάτω στο sub. Για να ακούσεις 5.1/7.1 κτλ, πρέπει να είναι εξ αρχής έτσι μιξαρισμένο από τον παραγωγό, ή να το κάνεις upmix με κάποιου είδους DSP, είτε αυτό είναι στην κάρτα ήχου, είτε σε καποιον player, ή σε ραδιοενισχυτή κτλ.

Ο δικός σου ενισχυτής όμως έχει είσοδο composite μόνο, οπότε ξεχνάς όλα τα είδη surround κωδικοποιήσεων. Με λίγα λόγια δέχεται μόνο στέρεο ήχο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...